שרשור
!

Kidmaniac Liron

New member
שרשור ../images/Emo32.gif !

איזו התרגשות! אף פעם לא פתחתי שרשור אוף!
ראיתי שאין אחד כזה בעמוד הראשון, ובכלל לא נראה לי שהיה לנו אחד בזמן האחרון. אז יאללה, ספרו - מה קורה?!?! אני יצאתי לחופש מהלימודים, ואני מדחיקה את העובדה שיש לי *מלא* ש"ב ומתלהבת מהעובדה שאני בחופש!
חוץ מזה, אני לא מפסיקה להקשיב לדיסק החדש (והמדהים) של מאריה. ערן - זה דיסק שלוקח זמן להתרגל אליו וזה גם תלוי בסוג המוסיקה שאתה אוהב. זה R&B טהור וזה בדיוק מה שמאריה הבטיחה - הרבה פאן. אני בשוק שהמבקרים הפעם לצידה. היא אומן שהם אוהבים לשנוא - וזה מצחיק, כי זה לא משנה מה היא עושה, הם תמיד יגידו שהיא צריכה לעשות ההפך. בשנות ה-90 היו מבקרים אותה על זה שהיא oversinging. אז ב Charmbracelet, הקולות שלה הרבה יותר "עדינים" ובסטייל שונה לגמרי. אז המבקרים אמרו שהיא איבדה את הקול. למרות הכל, יש לה בסיס מעריצים עצום, וגם האלבומים הפחות מצליחים שלה מכרו בצורה יוצאת דופן ברחבי העולם. אז בטח שזה משמח שאחרי 15 שנה, האלבום החדש שלה הולך להיות אחד האלבומים הכי נמכרים כרגע, המבקרים לצידה, קהל המעריצים גדל, הסינגלים שלה מצליחים ברדיו ובטלויזיה - מי אמר שקאמבק לא קיים?! אבל אם תשאלו אותי, היא לא הלכה לשום מקום!

shiray

New member
אויי השרשור שלי נדחק לעמוד השני!!!!

אחחח איך התגעגעתי לזה! ויווו היה לי מזה ברור שתקדישי את האוף טופיק למאריה חחחח, אבל מבינה את ההתלהבות שלך... אצלי גם אני נהנית להזכיר לעצמי שאין יותר בי"ס, אבל אז אני חושבת על זה שהיום היו לי 2 מבחנים במתמטיקה, ומחר עוד 2, ואז השלמות לסרט וישר אח"כ ישיבה לגבי הערב הקרנות של קולנוע, ועוד יש מלא משמרות עריכה (בגרות כמעט מיד אחרי החופש), ללמוד לקולנוע עיוני ולעשות עבודה באזרחות... מעולם לא היה לי חופש עם כ"כ הרבה לימודים!

liat tal

New member
מזל טוב!! חחחח

על הפתיחת שירשור אוף חחח אוו ושמחה בשבילך- על מאריה, וגם על תחילת החופש! אני לומדת מחר וזהו! חופש!! למרות שיש לי כ"כ הרבה לימודים לחופש... עבודה בקולנוע, ליקרוא 3 מאמרים בתקשורת ועוד מלא עמודים בספרים של תקשורת וקולנוע.

ערן1987

New member
../images/Emo5.gifשיעורי בית../images/Emo5.gif

איפה קנית? אני מקווה שעלה לך 60(כי ככה צריך,פשוט יש מקומות שמעלים בעצמם,חח.. whores) אני אוהב כמעט הכל ואני אוהב מאוד את מרבית השירים של מריה(ששמעתי כמובן).. אני חייב אבל להודות שהחוברת של האלבום לא משהו בכלל

ערן1987

New member
אגב,גם לי בא להתלהב ../images/Emo9.gif

קניתי היום את Cocoon Crash של K's Choice ב-50 ש"ח(מבצע,דה
).. אני כרגע בשיר לפני הסוף ומאוד נהנה,אני צריך יותר להכנס למוזה רגועה כדי לקלוט יותר את השירים וכו'

Kidmaniac Liron

New member
תשאל איפה לא...

ארה"ב, אנגליה, אוסטרליה, יפן....
אההה התכוונת בארץ?
- בטאוור בת"א. בפ"ת אזל להם, ובשאר החנויות הייתה רק את המהדורה הרגילה ולא את המיוחדת אז טאוור שמרו לי אחת רגילה (60 ש"ח) ואחת מיוחדת (90 ש"ח). לא כ"כ התעמקתי בחוברת. לקח לי זמן להתחבר לאלבום הזה כי הוא די שונה מהאלבומים הקודמים שלה. באלבומים הקודמים, היא שיחקה עם סטיילים שונים של מוסיקה והכתיבה עצמה הייתה יותר אישית. עכשיו היא רצתה לעשות אלבום "פאן" - ולדעתי היא הצליחה. רצועות 1,3,6,7,10 זה פאן אולטימטיבי, יש גם בלדות מקסימות כמו: 2,9,13,14. את בלדות 4 ו 11 אני פחות אוהבת, אבל השיר האהוב עלי הוא One & Only! המלודיות של מאריה מדהימות - היא קריאייטיבית ומקורית והמלודיות שלה לא נוסחתיות. למשל הברידג'-ים בשירים 4 ו 13 - שווה לשמוע את השיר רק בשביל זה. או הבית הראשון ב 8, והבית השני ב-7, ואני יכולה להמשיך ולהמשיך. בנוסף היא יודעת בדיוק איך לשיר את השירים כי היא כתבה אותם ומבינה אותם הכי טוב. ותזכור מה שאמרתי - We Belong Together הולך להיות להיט ענקי! קנית את הדיסק או שקיבלת אותו?

ערן1987

New member
רגע,קנית את 2 הגרסאות? חחח,את לא

נורמלית!! קיבלתי אותו,בקרוב ביקורת

Kidmaniac Liron

New member
דירבאלק אם אתה לא כותב ביקורת טובה!

תגיד, קיבלת גם את הסינגל? ברור שקניתי את 2 הגרסאות, איזו שאלה!

ערן1987

New member
חחח,נחכה ונראה.. אני חושב שהביקורת

תהיה אוהדת,אבל לא בצורה של "רוצווווווו לקנות!" סינגלים לועזיים אני לא מקבל(חוץ מפעם אחת),רק עבריים.. חחח,ומה זה "איזו שאלה",זה סתם בזבוז כסף
אפשר לקנות את הגרסה עם התוספת,זה כמו הרגילה רק עם התוספת.. אבל איך שבא לך *מגלגל עיניים*

Kidmaniac Liron

New member
חחחח מה זה בזבוז כסף

כל אחד ומה שהוא אוהב. אני לא אומרת לך שהאלבום הישן של K's Choice זה בזבוז כסף
ואני מציעה לך להקשיב לדיסק עוד כמה פעמים טובות לפני שאתה כותב את הביקורת, ואשמח להסב את תשומת לבך לכמה דברים מסויימים ואני בטוחה שהביקורת תהפך ל"רוצו לקנות" מהר מאוד

ערן1987

New member
חחח,נו,הבנת את הכוונה שלי!!

פשוט זה קצת אידיוטי(לא אישי
) לקנות את אותו הדיסק בגרסאותיו השונות את מוזמנת להסב את ליבי לכמה דברים(אולי זה נשמע מזלזל,אני מקווה שלא)

ערן1987

New member
אגב,אני חושב שהבנת אותי לא נכון

התכוונתי לקנייה של כמה גרסאות של דיסק(לא משנה של מי),כשיכולה להספיק גרסה 1 ומורחבת

Kidmaniac Liron

New member
חחח הבנתי הבנתי, זה בסדר! ../images/Emo13.gif

ואני אשמח לדבר איתך על הדיסק, אני אשלח לך מסר בימים הקרובים

liat tal

New member
אני בחופש!!!!!

עזבו את זה שיש לי מלא מלא לימודים, איזה כיףףףף!!! אוו ובול הרגע קבלתי את הציון שלי על העבודה בתקשורת , לא זו שהגשתי אתמול, העבודה הראשונה מלפני שבועיים, וקבלתי ציון ממש טוב!!! ועד אתמול המנחה שלי אמרה לנו שהציונים בכלל לא היו טובים ושהיו רק כמה טובים אז כבר נלחצתי

למעלה