שרשור

תודה.. ../images/Emo9.gif

וכן, כיתה מאוד קלה... ואני חוזרת בי: אני אוהבת גיאומטריה!!!!!!!!!!! (פעם אמרתי שאני שונאת)

אני אדבר איתך כשאני אגיע ל-י'...

כי אני אגמור בגרויות לקראת אמצע י"א (במסגרת האורטכניון)... נתראה!

אההא! מה ששמעת! ../images/Emo13.gif

רק 35 ילדים עברו את המבחנים לאורטכניון, ואני מבינהם!

purple rain2

New member
את מתכוונת ששילמו רק ל-35 ילדים?

סתם סתם, אחותי קבלי אותה בריספקט

t0mi

New member
שששששששששששששששש

וווווווווווווווווהבת אותך!!!!!!

יעל!!! אעאעאעאעאעאעאעאע

אני מדברת עכשיו עם אלחנדרו (שוב, אבל הפעם רציני יותר!) תאחלו לי בהצלחה!

אני אנסה...

אתמול אחרי בצפר הלכתי לחברה שלי (לא זאתי שתוקעת סכין בגב), והייתי צריכה לשאול את אלחנדרו משהו (ולא עם "אתה רוצה להיות חבר שלי"...), אז התחברנו למסנג'ר. וקצת השתגענו. והוא לא ענה לי. אז היא כתבה לו "אדוה אוהבת אותך". ואתמול בערב הוא שואל אותי "אדוה, זה נכון מה שאריאל כתבה", ועניתי את מה שדי נכון לעכשיו: "אני לא יודעת, אתה ממש נחמד והכל, אבל, אוף, אני לא יודעת איך להסביר את זה..." ואז התחלנו לדבר, ולדבר, והבנתי שאנחנו עוד יותר נפשות תאומות ממה שחשבתי בהתחלה... ודיברנו ודיברנו, והוא ממש עודד אותי. ואז, אני ממש לא זוכרת באיזה הקשר, כי אני לא זוכרת שכתבתי משהו אבל הוא אמר לי: "אני רוצה לדבר איתך פנים מול פנים, לא במסנג'ר, אז בואי נשמור את זה ליום ראשון, ביציאה לטיול השנתי..." ואני ככה: "אוקיי". יוווווו, אני כזאתי טיפשהההה!!! אוף, אתמול הייתה לנו ממש שיחת נפש. ואני ממש לא רוצה להרוס את הידידות בינינו כמו שהרסתי עם כמה ידידים אחרים כשאהבתי אותם...
טוב, אני מקווה שמה שהוא יגיד לי ביום ראשון הוא טוב... ודבר אחד בשיחה הזאתי ממש ריגש אותי... סיפרתי לו שהצעתי לעומר (ילד מהשכבה), שהיה ידיד מאוד טוב שלי חברות, והוא לא הסכים ואמרנו שנשאר ידידים, אבל לא נשארנו והוא ממש שנא אותי אח"כ... אז אלחנדרו אמר לי: "לדעתי היה לו טוב יותר עם הוא היה חבר שלך..." אוף, אני כ"ך טיפשההההההה
... אבל הוא אמר לי שלא משנה מה יקרה אנחנו נשאר ידידים!
מקווה שככה זה יהיה... וזה הסיפור...

גם לי לא...

הוא ממש ממש נחמד! גאד, אני אוהבת אותו כ"ך... מתה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומה קורה עם האלחנדרו שלך?

למעלה