שרשור

שרשור ../images/Emo32.gif

מכיוון שהשרשור הקודם כבר בנבכי (ומי שלא יודע מה זה - לחפש במילון!) העמודים, וגם כי רציתי לספר על היומורים (יום הורים) שהיה לי ואין לי לאן... אז אני אתחיל: כשהגענו, חיכינו בערך שתי דקות (לשם שינוי, בדר"כ אנחנו מחכים הרבה יותר זמן...) ואז נכנסנו! המחנכת שלי ישבה שם וחייכה (לפחות זה לא המחנכת הקודמת שלי... אחרת הייתי מתעלפת מפחדת ממנה!
) והתיישבנו, והיא אמרה שאני תלמידה מצויינת, ושכיף להיות בכיתה שלי, ושאני תורמת, ושאנימקסימה ונהדרת
(סליחה על החוסר צניעות, אני רק מצטטת) והיא אמרה שלמורה לערבית (יימח שמה) יש בעיה איתי, כי אני לא הכתי שיעורי בית 4 פעמים (
) אני ממש הופתעתי, ואז הבנתי שלא הכנתי סעיף אחד והחיצגע (כינוי למורה לערבית) שממש שונאת אותי (היא קראה לי טרוריסטית כשהצבעתי!!!) סימנה לי עליו 4 אי הכנת שעורי בית, והשאירה אותי למחר שביעית! לא נורא... אני מחר מדברת עם המנהלת על זה שהיא קראה לי טרוריסטית, ואח"כ כששאלתי אותה למה היא קראה לי ככה היא אמרה שאני שקרנית! ואז המחנכת דיברה קצת על הכיתה בכללי, ונתנה לי את התעודה: אורטכניון (מתקדמים במתמטיקה) - 92, אני ממש מרוצה
אנגלית - 96 (למרות שקיבלתי 99 במבחן) גאוגרפיה - 90, אני קצת מאוכזבת, הייתי יכולה לקבל יותר חינוך גופני - 95 לשון - 100 מדעים - 95 (וקיבלתי 100 במבחן! אני אנזוף במורה!) מזרחנות (ערבית) - 95, בעעעעעע, על המורה ספרות - 100 תאטרון (מגמה) - 100 תנ"ך - 90 ממוצע: 95.9 אני בסכ"ה מרוצה.... חוץ משתי מורות שיש לי שיחה איתן (מרגישה כמו ערסית... בעעע)! ואיך אצלכם?

חחח לא...

לא הבנת אותי נכון... אני מרוצה מאוד מאוד! אמנם כמה ציונים ירדו, אבל הציונים מעולים! אני פשוט לא מרוצה מהמורה לערבית... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע, עזבו... והמצאתי עליה שיר אפילו (אני אכתוב **** במקום השם): כמה שאני שונאת את ****, הלוואי שהיא תלך לאוזבקיסטן, כמה שאני שונאת את ****, ושהיא לא תחזור שוב לכאן! כמה שאני שונאת את ****, ושתיקח גם את הילדים שלה... כמה שאני שונאת את ****, שיחטוף אותה טוליאן (נראה לי שזה הארגון של הטרוריסטים, לא החמאס)... איך, יפה?

purple rain2

New member
הבנתי אותך נכון מאוד-את סתם בכיינית

סתם
אבל באמת תגידי תודה ותסתמי ת'פה
איזו כיתה את?

וואוו......

כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חרוצה!!!!!!!!!!!! דרך אגב, זה תעודה של שליש נכון??? לנו רק מחציות יש!!!

זה רבעון...

יש לנו: רבעון א' - ציונים באותיות (א"א, א', ב', ג') מחצית (רבעון ב') - מספרים, ממוצע, הערות, מילים (מצויין, טוב מאוד...) רבעון ג' - מספרים וקצת הערות מחצית (רבעון ד') - תעודת סיום שנה, לא יודעת עדיין איך היא.

נראה לי...

שאם הייתי בכיתה רגילה הייתי מקבלת יותר (וסליחה על זה שאני ממש לא צנועה...), פשוט זה אורטכניון... (למתקדמים, לא הכי קל בעולם...) אה, ואיזה כיף, ביום שני קיבלנו חזרה את הציונים לסיפור שהגשנו בלשון (משימה, צריך למצוא כתבה בעיתון ולהמציא עליה סיפור...) לצרף לכאן?

אוקיי......

וכל הזכויות שמורות! הכתבה היא על מירי (לא זוכרת שם משפחה) שניחשה מספר מ-ז עד 100 וזכתה במכונית. תשמרו את הקובץ... מקווה שתאהבו, ותגיבו עליו! שנייה אני אכתוב את התגובה שהיא כתבה עליו: "כתיבתך רהוטה, עניינית ומעניינת. קראתי בשקיקה את סיפורך ונהניתי מאוד. הצלחת להעביר תחושות ורגשות ברמה מאוד גבוהה. כתיבתך מליצית ללא שגיאות" מליצית זה כתיבה גבוהה... לא ליצנית, חחח, זה דומה לליצן, אז חושבים שזאת כתיבה ליצנית...
עזבו, אני פשוט מסוממת מאושר!

חחח, אני יודעת שיש כאלה שיודעים...

אבל כשכתבתי את זה בפורומים אחרים הם לא ידעו מה זה...

t0mi

New member
איך את רוצה לקבל את הכאפות שלך????

הציונים שלך לא טבעיים!!!!! תמצאי חיים! אל תלמדי כל היום!!!!!!!

shahar s

New member
כיתה ז' ..

כיתה קלה אבל עדיין אלו ממש ציונים מעולים..

למעלה