שרשור

sprqy

New member
BATTLESTAR GALACTICA

מישהו רואה? עוד לא ראיתי את שני הפרקים של סוף העונה אבל אני די אוהב את הסדרה הזאת- אני מקווה מאד שיחדשו אותה לעונה שנייה! אם ערוץ SCIFI מבטל אותה אני ירצח אותם!!! לא מספיק העיפו לי את פארסקייפ
משהו שראיתי שאוהד של באטלסטר כתב וזה כל כך נכון: As much as I love the fans of "Farscape" (and the show they love so passionately), I don't want to feel like they do. I don't want to be so in love with a show that I am heartbroken when it's yanked from me while rubbish like "Andromeda" -- which doesn't even deserve Gene Roddenberry's name attached to it -- remains on the air.

../images/Emo79.gifארקדי דוכין, מיקה קרני והכנסייה

הרבה מוזיקה היום בתפוז אנשים...
ב 18:30 יתארח ארקדי דוכין בפורום החברים של נטאשה, וישוחח עם גולשים על השירים, על החברים ועל מי אוהב אותך יותר ממני
אתם מוזמנים
מאוחר יותר, ב 19:00 יתארחו חברי להקת כנסיית השכל בפורום המעריצים ויענו לשאלות גולשים, אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
ובשעה 20:00 - מיקה קרני מתארחת בפורום המעריצים, ותשוחח עם הגולשים על "מגדלור" על הלהיטים ועל בכלל.
עוד הפתעות ופעילויות בעמוד האירועים המעודכן של תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp

varty

New member
לא ראיתי, לא שמעתי

זאת סידרה הבנתי שלא נסחפים אליה (כמו פארסקייפ) שווה ספארק?

sprqy

New member
כן! שווה!

זה לא פארסקייפ אבל זה מדע בדיוני שונה ועדכני, יש התפתחות דמויות ויש סיפור רקע מצויין.. אני ממליץ.. למרות שזה עונה ראשונה ויש כמה פרקים פחות טובים עדיין כדאי..

Chakotay

New member
לא יבטלו, אבל כנראה לא יחדשו

פרק אחרון זה פרק הסיום של הסדרה, היא נועדה להיות עונה אחת בלבד. הפרק מדהים!!!!!! ופתוח! אז יש מקום לספינאוף.

sprqy

New member
WTF??

"לא יבטלו, אבל כנראה לא יחדשו" מה זה אומר??? אם לא מבטלים זה אומר שמחדשים! ואיזה ספינאוף? ספינאוף זה סדרת המשך עם דמויות אחרות! למה שישנו את הדמויות שכבר התרגלנו אליהם??

Chakotay

New member
חחחח הכוונה שלי בלא יבטלו

היא שאין מה לבטל, היא נועדה ל 13 פרקים בלבד, וזה כל מה שיהיה. נגמר, זהו. השאירו סוף פתוח לספינאוף שייתכן מאוד שיהיה עם אותן הדמויות רק תחת שם אחר, כי הסדרה כבר הסתיימה, זה היה סיסון פיינאלי.

varty

New member
חבל לך... ../images/Emo6.gif

אולי תשקלי להיות חולה שוב

varty

New member
טוב. אני אלך לראות מה זה

ודי נמאס לי מסטארגייט1... הבנתי את הענין. אבל אני אסיים לראות עונה 3.

varty

New member
והוספה קטנה

היחיד שמוסיף קצת "שמן" או "חיים" לסידרה זה ג'ק. ההומור שלו צובע כל פרק מחחדש. יהיה לי חבל שהוא עוזב

Chakotay

New member
הוא לא יעזוב, כנראה...

יש סיכוי שרק יקצצו לו בתפקיד. אבל אל תוותרי על הסדרה! היא משתנה!! היא תתפתח מאוד! יש בה המון חיים! טילאק ישתנה, קרטר וגם דניאל! הסדרה תהייה הרבה יותר חייה מהעונה ה5 בערך.

varty

New member
מזל שלהם שכל פרק

יש תוספת לעלילה שמפתיעה אותי וזה מה שמושך אותי להמשיך . אבל תודה שזאת סידרה קרה[ למשל שקרטר רואה את אבא שלה שמגיע מהשער, אין שם שום...רגש. רק חיבוק קר. כל מיני כאלה. זה משגע אותי. היה איזה קטע בעונה 3 פרק 2 אני חושבת שהחייזר הגיע לישיבה שלהם יחד עם הגאול (לא רשמתי את נכון בטח) ואתה לא רואה שום הפתעה על הפנים שלהם. לעזאזל!!! חייזר אפור מול העיניים שלכם תראו קצת רגש!!! אטימות כזאת לא ראיתי כבר הרבה זמן. אבל אני אמשיך לראות אם אתה אומר שזה משפתפר. וקראתי שמקג'יוור
אקא ריצארד דין אנדרסון אמר שהוא לא חוזר לשום פרק בשום מצב. היה ראיון איתו. חבל...

Chakotay

New member
לגבי ריצ'ארד דין אנדרסון

הכל פתוח, הוא כבר אמר שהוא לא יופיע לפני שלוש עונות... וזאת לא סדרה קרה! לא לדעתי לפחות, זה נכון שאין יותר מדי רגש בין הדמויות, אבל סטארגייט היא סדרה כזאת, לעומת פארסקייפ שהיא לא רק אקשן מדע בדיוני. בסטארגייט יש הרבה יותר אקשן מפארסקייפ, כי זאת סדרת אקשן בעיקרון.

למעלה