שרשור

American Girl

New member
נגיד...

רציתי ללכת ל"הטייס" וחברה שלי אמרה שזה כבד מידי והיא לא רוצה... אז אם כבר היא רוצה משהו נחמד וקליל אז חשבתי אם כמובן בקניון העלוב שלנו יקרינו את זה... לראות את "פגוש את ההורים 2" אבל יש בעיה כי אותה חברה לא ראתה את הראשון... אז היא אמרה לי שהיא תראה אותו במחשב... ועכשיו אני מחכה עד שהיא תראה אותו
פעם אחת הם רצו שנלך ל"לידה" כי זה נראה להן סרט יפה... אבל שוב בגלל המזל הנאחס שלנו ובגלל הקניון העלוב שלנו לא הקרינו אותו שם.

shiray

New member
בקיצור סרט קליל רק ברב חן פ"ת?

היית אומרת מההתחלה, היינו מסתכלים רק על הרשימה של הסרטים שמוקרנים שם.... בקיצור נכנסתי לטיקטנט והסרטים שמוצגים שם הם: אוצר לאומי- לא קומדיה קלילה בכלל אלכסנדר- פשוט לא בלייד טריניטי- לא קומדיה ומאוד לא מומלץ מאלה שאני מכירה שראו הנרקוד?- ג'ניפר לופז... רשיון לגנוב- אין לי שמץ, אבל לא קומדיה תסתכלו עליי- עוד יותר לא קומדיה קלוזר- מצחיק לאללה, אבל אני מוכנה להתערב איתך כאן ועכשיו שחברות שלך לא יאהבו. בקיצור את נשארת עם 2 סרטים: למצוא את ארץ לעולם לא- את כבר יודעת בטח שלירון, ליאת ואני ממש ממש אהבנו את הסרט. הוא גם נאיבי כזה ויכול להתאים בכיף, רק שיש הרבה מאוד קטעים דרמתיים. לדעתי יכול לעבוד. משפחת סופר-על- אם לא ראיתם, מה שקשה להאמין, גם יכול לעבוד. בקיצור אם מדובר בחברותש את סומכת עליהן שהן רציניות ברמה של לא לשלול סרט בשניה הראשונה, אבל פשוט לא מחפשות סרט כבד ברמה שדורש ניתוח מעמיק כדי להבין אותו, למצוא את ארץ לעולם לא יכול להיות ממש מעולה. אם מדובר על כאלה שהטעם שלהן מסתכם ב"פגוש את ההורים" ו"יומני הנסיכה" אז משפחת סופר-על (שיכול לעבוד גם לקבוצה הראשונה, אבל לא להיפך.).

American Girl

New member
וואי תודה!../images/Emo9.gif

למצוא את ארץ לעולם לא נשמע נורא נחמד.... זו בהחלט אפשרות טובה. יש את זה כבר ברב חן? וזה לא שאני לא אוהבת קומדיות, נורא נהנתי כשהלכנו ל"ומני הנסיכה" זה היה סרט נורא חמוד וכיפי. אבל אני בהחלט מעדיפה סרטים יותר חזקים.

shiray

New member
יהיה ממחר.

בהתחלה זה הוקרן במעט מקומות, והשבוע המספר ייגדל...

למעלה