שרשור

Mrs Liri Depp

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

קודם כל, אני רוצה להתנצל על הזמן שלא הייתי פה. פשוט המסך של המחשב שלי נשרף... אז מה שלומכם? זוכרים שהצעתי שנקבע מפגש פורום בצ'אט? מה דעתכם? ו...דבר אחרון: שירה, את חייבת מסנג'ר כי אני רוצה לדבר איתך ואין לי איך! חח

Mrs Liri Depp

New member
וואי... אני מקווה שזה

בסדר שפתחתי שרשור אוף טופיק סתם ככה, כי אני לא יודעת אם יש לכם חוקים לזה או משו.. אז שירה אם זה לא פסדר תמחקי חח

shiray

New member
האמת שיש...

אנחנו פותחים שרשור אוף פעם בעמוד... אבל נחרוג הפעם, בגלל שגם ככה שרשור האוף די למטה, ועוד יש את שרשורי הענק האלה של הגלובוס...

shiray

New member
אויי איזה באסה

(לגמרי זה שהמסך שלך נשרף)... ושלומנו טוב! באסה שחזרת דווקא היום ולא אתמול, כי אתמול בלילה היה פה ממש ממש כיף! אבל את כמובן יכולה להצטרף באיחור לשרשורים, כמו ערן וילנה... לגבי המפגש בצ'אט זה יכול להיות אחלה! רק שהרבה פעמים קובעים זמן וזה לא עובד... ניסינו פעם לקבוע שעה לאיזה טקס שעשינו בפורום, בסוף בקושי התחברו... אבל אם זה יעבוד יהיה ממש נחמד! ואני שוקלת להוריד, למרות שכמעט לכל מי שיש מסנג'ר מאלה שאני מכירה, יש גם אייסיקיו ואני כבר מדברת איתם שם...

shiray

New member
יאללה לירון איפה את???

והנה אנוכי מצטרפת ללירון וליאת- Finding Neverland סרט מדהים!!!!!!! אחחחח איזו נאיביות ואיזה קסם- ואיזה ילדים מדהימים!!!! בואנה איך מצאו 4 בריטים קטנים, שנראים ממש אותו דבר רק בגדלים שונים, ושכולם כאלה חמודים?!?!?!? יאללה זו הודעה קצרה רק כדי שתראי שאני פה ונתחיל לדבר.... ד"א אמא שלי ישר דיברה איתי מהרגע שהגעתי הביתה על איך היא גאה בי שהצלחתי להגיע להרצליה והביתה בלי בעיות

shiray

New member
היי היי! (ספויילרון לקלוזר)

הנה התמונה שאמרתי לך.... חחח עכשיו בגיא פינס מדברים על זה שמישהו מהמורדים הגיע לארץ ויש שמועות על רומן עם מישהי ישראלית, ובול לפני כמה ימים גיליתי שמישהי מהשכבה שלי יוצאת איתו חחח.

shiray

New member
אין לי מושג!

אני רק יודעת שהיא מהיותר אמידים בשכבה, ושהיא באיזו סוכנות דוגמנות (אבל היא לא מפורסמת...). אווו ורציתי לשאול- מי הילד שמועמד ל-SAG? מי שמשחק את פיטר, נכון?

Kidmaniac Liron

New member
נכון! Freddie Highmore ../images/Emo58.gif

איזה מדהים הוא היה! שירה, נזכרתי בעוד סצנה מדהימה.. כשהוא מגיע לבד בכרכרה להצגה, וג'יימס מחכה לו שם, וישר אחרי זה חותכים לאולם.

shiray

New member
אויי כן!!! ../images/Emo58.gif

אויי ואיך אהבתי את הסצנה עם ג'ורג'! כשהוא מספר לג'יימס שהוא שם לב שאמא שלו חולה והיא לא מספרת כלום... ז היה כזה עצוב! בואנה אני אבל ממש ממש בהלם שמצאו את 4 הילדים האלה! הם גם ממש ממש דומים!!! לקח לי זמן להבדיל ביניהם!!!

ערן1987

New member
חזרתי לא מזמן מ"הטינה"

מאוד מאכזב.. לא הכי מפחיד,לא הכי מותח.. מאכזב

American Girl

New member
ואם כבר מדברים פה על סרטים...

יש לך המלצות בישבילי לסרט טוב שיצא בסביבות סוף החוד/חודש הבא? רצוי משהו לא כבד, קליל ומצחיק...

shiray

New member
האמת שקצת קשה להמליץ על

סרט שלא ראינו... ואני מחובבת הסרטים הכבדים (למרות שFinding Neverland בכלל לא קשה. יש שם סצנות שהייתי עם דמעות בעיניים אבל אי אפשר לקרוא לו סרט קשה...)...

American Girl

New member
האמת שגם אני.

אני אוהבת סרטים איכותיים, דרמות והכל... אבל חברות שלי לרוב לא אוהבות... או לפחות לא לראות דברים כאלה כשאנחנו יוצאים, והן מעדיפות משהו קליל יותר.

למעלה