שרשור

shiray

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

כל מה שלא קשור לניקול- לפה! למרות שבתכלס כולנו כבר יודעים שבשרשורים האלה פתאום גולשים למשהו שקשור לניקול, ובשרשורים הרגילים גולשים לשיחות אישיות שלא קשורות לניקול בכלל... אבל מה זה משנה?!

Kidmaniac Liron

New member
שוב המלצה על סרט...

והפעם - FINDING NEVERLAND וווווואאאאאאאאוווווווו איזה סרט יפה!!!!!!!!!!!! קייט וינסלט מדהימה!!! הסרט הטוב של השנה לפי דעתי!

shiray

New member
באמת? עד כדי כך???

אני חייבת לראות יותר סרטים! כבר תכננתי ללכת בסופ"ש הזה, ישר אחרי המתכונת המעצבנת הזאת בספרות ארררררררר. והפייבוריט שלי בנתיים הוא שמש נצחית, אבל באמת שלא ראיתי יותר מדי סרטים השנה, מה שדי מקשה עליי...

Kidmaniac Liron

New member
את חייבת!!!

Eternal היה מדהים, אבל Neverland הוא סוג שונה של סרט, דרמת tear-jerker כזו שאת פשוט נשבית בקסמיה. באמת שכדאי לראות!

shiray

New member
חחח תכננתי לראות אותו ממזמן,

פשוט בתכנונים האלה פשוט הסרט סקרן אותי ונראה לי טוב, לא תארתי לעצמי שהוא ברמה של "הסרט הטוב של השנה"... אבל אם את אומרת חחח

liat tal

New member
יאא באמת?

בול תיכננתי ללכת עם חברה ליראות אותו! ועכשיו שאת אומרת שהוא עד הסרט הטוב של השנה אז בכלל...

shiray

New member
יאפ. זאת אותה ליאת

לא היית פה בטח כשהיא החליפה את הכינוי והודיעה שזו היא...

liat tal

New member
לימצוא את ארץ לעולם לא- סרט מדהים!

פשוט מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!! קייט וינסלט מדהימה!!!!! וגם ג'וני דאפ משחק שם מצויין!!!! אחחחח סרט חובה!!!! לכו תיראו, פשוט מדהים!!!!!

Kidmaniac Liron

New member
ליאת!!!!!!

איזה יופי!!!! איך אני שמחה שאהבת אותו!!!! את נשארת פה היום בלילה נכון?!?! נדבר על כמה שהוא מדהים! ונכון, קייט וינסלט מדהימההההה!!!!!

liat tal

New member
הייי לירון!!!

תודה! ובטח שאני נשארת!! אחחחח הוא מדהים כ"כ, וקייט מדהימה לגמרי!!!! כמה שאהבתי אותה עד עכשיו- עכשיו עד פי כמה וכמה!!!

liat tal

New member
אוו ובכיף לדבר עליו!!!!!

כשתיכנסי לפורום שוב כבר נדבר עליו...

shiray

New member
שאלונת לי אלייך-

איפה היא יותר טובה? בזה או ב-ESOTSM? מעניין אותי לדעת. ממש ממש אהבתי אותה ב-ESOTSM.

liat tal

New member
אוו בול חשבתי על זה

אחרי הסרט... וממש ממש קשה להשוות , בשניהם היא לגמרי מדהימה!!!! אין לי העדפות , בשניהם היא עושה תפקידים מושלמים ובאמת שאני לא רואה איפה יותר.

liat tal

New member
ואם כבר-

אז ממש ממש בטיפונת הבדל- בלימצוא את ארף לעולם לא

liat tal

New member
טוב-

א"א להחליט- סופית!!! בשניהם היא פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!!

liat tal

New member
טוב אז אני מתחילה ../images/Emo58.gif

ושוב - מי שעד לא ראה שלא יקרא את ההודעה הזאת. אז ככה: הסרט לגמרי לגמרי מדהים ומושלם!!!! וזה מתבטא בכ"כ המון דברים שיש בו, בסצינות המדהימות, במשחק המדהים והאמיתי כ"כ של הדמויות, ובהן קייט וינסלט שהיא כ"כ כ"כ מדהימה!!!, בשחזור התקופה בצורה אמינה ומושלמת, בצילומים ובארט. זה סרט שאפשר לדבר עליו המון המון... אז אני אכתוב את מה שיש לי כרגע ואח"כ אם יהיה אני אוסיף, לכן זה גם יהיה כתוב קצת בבלאגן. קייט וינסלט פשוט הדהימה אותי!!! המשחק שלה היה מושלם, ההבעות פנים, האצילות המדהימה שהיא הפגינה, האימהיות , היא פשוט לגמרי לגמרי הקסימה אותי!!! היא ביטאה רגשות בצורה כ"כ אמיתית וכ"כ הזדהיתי איתה! האהבה, שבסוף לא זוכה להתממש בינה לבין ג'וני, היתה בצורה ממש עדינה, ומאד אהבתי את זה- זה הראה כמה זה אמיתי!! אחחח והילדים היו כ"כ חמודים!!! פיטר ללא ספק גנב שם את ההצגה!! (ויש לו עתיד...) היו איתו כמה סצינות כ"כ מדהימות!! כשהוא הורס את הבמה של המחזה שלהם, כשהוא קורע את המחזה שכתב- היו לו הבעות פנים כ"כ טובות! והסצינה האחרונה- אחחחח מדהים מדהים!!! כשהוא מדבר על הספסל עם ג'וני - זה כ"כ עצוב ומדהים! הדמויות לגמרי אנושיות בסרט, ובכלל כל הסרט הוא נורא אנושי ונוגע, המסר מדהים- ואין דבר שהיה יכול להיות מושלם יותר מלהעביר את זה דרך ילדים- התום של הילדים, האמיתיות והכנות שלהם- שהם כ"כ יכולים לזהות כשמשקרים להם ומנסים להסתיר מהם את מה שקורה באמת, ועולם הדמיון שלנו- שאנחנו בונים לעצמינו ורוצים להאמין - וזה מה שעוזר לנו... טוב נמשיך אח"כ

noapc

New member
מי הכי שווה?

מי הכי שווה? תחרות שווים שוות של אונליין מביאה לכם...תחרות שווים שוות של אונליין!!! תצביעו מי הכי שווה! http://planet.nana.co.il/cheez/1/models.htm ופליז תצביעו גם לבנות! כול הבנות שנכנסות לשם לא שמות על הבנות!

shiray

New member
איך הגעתי למצב הזה, אתם מוכנים

להסביר לי?!!? איך הגעתי למצב שבו אני מרגישה סוף סוף שיש לי זמן, כשבתכלס השניה סיימתי מתכונת בספרות וקיבלתי תעודות, מחר יש לי מבחן במתמטיקה על הבוקר ואז פגישה לגבי טקס סיום י"ב (הרכזת שכבה סינג'רה אותי היום בבוקר... וכל מה שרציתי היה לשאול אותה איפה המתכונת...) ובערב הולכים לסבא וסבתא לחגוג יומולדת לאבא שלי ואז ישר למסיבת חזרה לארץ לחברה שלי, ובשבת אני לומדת למבחן באנגלית (all my sons.... שנים שלא למדתי לאנגלית) ובערב נוסעת עם אבא והמשפחה לנתב"ג ללוות אותו עד שהוא טס לו לסינגפור (ענייני עבודה...)?!?!?! האאא ובשבוע הבא יוצא בסה"כ שאני: חייבת למצוא 2 שחקנים מבוגרים לסרט שלי כותבת על כל התלמידים בכיתה מה שיש לכתוב עליהם בספר מחזור כותבת טקסט לטקס סיום מקצרת את התסריט ומארגנת עוד מליון דברים להפקה.... איזה כיף לי! היה יכול להיות רק יותר נורא אם התעודה הייתה גרועה, אבל חוץ מה-65 בספורט הכל מעולה (ומה זה 65?!?!?! קרעתי את התחת כל הסמסטר!!!! ).

shiray

New member
קשה לי!

למה שנה שלמה אין כמעט סרטים לראות, ואז פתאום כל הסרטים הטובים מגיעים דווקא בין מתכונת אחת לשניה? בין הפקה לכתיבת הטקסט לטקס סיום!? בכל אופן, היום אחרי המתכונת יצאתי בהצהרה "לא אכפת לי מכלום, אני הולכת היום לסרט ולא משנה את מי שאני אצטרך לגרור איתי". בסוף סגרתי עם חברה על closer בקניון איילון בגלל שחברים שלי הולכים לסנוקר שם... ובגלל שאני לא הולכת לנסוע לארנה עם חברה בלי חוש כיוון, ושם זה המקום הכי נורמלי שמציג את למצוא את לעולם לא בנתיים... חחחח וייתכן גם שביום ראשון אני אראה איזה סרט עם חברה אחרת... אני משלימה פערים.

למעלה