טוב אז אני מתחילה ../images/Emo58.gif
ושוב - מי שעד לא ראה שלא יקרא את ההודעה הזאת. אז ככה: הסרט לגמרי לגמרי מדהים ומושלם!!!! וזה מתבטא בכ"כ המון דברים שיש בו, בסצינות המדהימות, במשחק המדהים והאמיתי כ"כ של הדמויות, ובהן קייט וינסלט שהיא כ"כ כ"כ מדהימה!!!, בשחזור התקופה בצורה אמינה ומושלמת, בצילומים ובארט. זה סרט שאפשר לדבר עליו המון המון... אז אני אכתוב את מה שיש לי כרגע ואח"כ אם יהיה אני אוסיף, לכן זה גם יהיה כתוב קצת בבלאגן. קייט וינסלט פשוט הדהימה אותי!!! המשחק שלה היה מושלם, ההבעות פנים, האצילות המדהימה שהיא הפגינה, האימהיות , היא פשוט לגמרי לגמרי הקסימה אותי!!! היא ביטאה רגשות בצורה כ"כ אמיתית וכ"כ הזדהיתי איתה! האהבה, שבסוף לא זוכה להתממש בינה לבין ג'וני, היתה בצורה ממש עדינה, ומאד אהבתי את זה- זה הראה כמה זה אמיתי!! אחחח והילדים היו כ"כ חמודים!!! פיטר ללא ספק גנב שם את ההצגה!! (ויש לו עתיד...) היו איתו כמה סצינות כ"כ מדהימות!! כשהוא הורס את הבמה של המחזה שלהם, כשהוא קורע את המחזה שכתב- היו לו הבעות פנים כ"כ טובות! והסצינה האחרונה- אחחחח מדהים מדהים!!! כשהוא מדבר על הספסל עם ג'וני - זה כ"כ עצוב ומדהים! הדמויות לגמרי אנושיות בסרט, ובכלל כל הסרט הוא נורא אנושי ונוגע, המסר מדהים- ואין דבר שהיה יכול להיות מושלם יותר מלהעביר את זה דרך ילדים- התום של הילדים, האמיתיות והכנות שלהם- שהם כ"כ יכולים לזהות כשמשקרים להם ומנסים להסתיר מהם את מה שקורה באמת, ועולם הדמיון שלנו- שאנחנו בונים לעצמינו ורוצים להאמין - וזה מה שעוזר לנו... טוב נמשיך אח"כ