שרשור

Koala Girl

New member
"קרוב יותר" על הפנים....../images/Emo4.gif

לדעתי לפחות..היה ממש מאכזב

shiray

New member
באמת?

טוב נראה... הכרטיסים כבר הוזמנו... וביום רביעי אני אראה את למצוא את לעולם לא

shiray

New member
דווקא היה נחמד

העלילה עצמה, וההתמקדות ב-2 הזוגות האלה (זה לא ספוילר, תרגעו) לא הייתה משהו, אבל אהבתי את האווירה הצינית הזאת (למרות שאז לא מקבלים כמעט אמת, אבל זה חלק חשוב במה שהסרט מנסה להעביר).. חוץ מזה שבואנה- נטלי פורטמן מזה גנבה את ההצגה! היא גם שיחקה מדהים, אבל יותר מזה- הדמות שלה הייתה הכי מעניינת וטובה! בסוף בכלל...

Koala Girl

New member
כנראה בגלל

שאני אוהבת את ג'וליה רוברטס(כן
) והתפקיד שלה היה (במילים עדינות..) לא משהו התאכזבתי
וגם העלילה לא מעניינת במיוחד,החצי הראשון של הסרט כמעט נרדמתי משעמום בחצי השני כבר התחיל לקרות משהו ואז נגמר..

Kidmaniac Liron

New member
אני הולכת לראות ביום שלישי...

אני לא סובלת את ג'וליה רוברטס, אבל שמעתי מהרבה אנשים אחרים (גם כאלה שלא סובלים אותה) שהיא נותנת תפקיד מצוין בסרט הזה.

shiray

New member
לא יודעת אם תפקיד מצויין,

אבל יותר טוב מהתפקידים האחרים שלה עד עכשיו. את יודעת שאני לא סובלת אותה (סורי עדי), ופשוט בסרט הזה היא לא הורסת, ויש גם סצנה ממש ממש חביבה איתה (חחחח ורובה המכריע בלונג שוט חחחח). בואנה אבל נטלי פורטמן פשוט מדהימה!!!! אי אפשר לראות את הסרט בלי ממש להתרשם ממנה! גונבת את ההצגה ממש לכולם שם (חחח כמה שאני אוהבת את ג'וד לאו...).

Koala Girl

New member
לא צריך להתנצל אני יודעת שאת

לא אוהבת אותה
(רוב הפורום בעצם..)

shiray

New member
אוו ולירון-

אני בסוף ככל הנראה אראה את למצוא את ארץ לעולם לא ביום שלילי גם כן חחח. יש לי אוטו ואני מקווה שלהגיע לארנה זה פשוט כמו שאמרת.

Kidmaniac Liron

New member
איזה קטעים!!! אולי נפגש שם!!!

כי אני וחברה שלי רואות את CLOSER שם! חחחחחחח

shiray

New member
חחח באמת??? הצגה ראשונה???

חחח אם כן אז סביר מאוד שנפגוש אחת את השניה! ובואנה את כל הסרטים שאני רוצה לראות מקרינים שם!

Kidmaniac Liron

New member
לא.. אני אהיה בהצגה שניה

אז אני אראה אותך אחרי שתצאי מהסרט ותספרי לי כמה אהבת אותו

למעלה