שרשור

shiray

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

יאללה זה נראה לי ממש מיותר להמשיך להסביר מה זה, כאילו אתם לא יודעים... בקיצור- כל מה שלא קשור לניקול תכתבו בשרשור הזה! תהנו!

Mrs Liri Depp

New member
יש לי פטיש לתמונות ילדוּת

זו רק אני, או שגם אתם אוהבים לראות תמונות של כל מיני שחקנים כשהם היו צעירים? מישו יודע מי זו? ערן, אתה אל תגיד כי אתה כבר יודע מי זו

shiray

New member
נראית כמו ג'וליאן מור...

ואני מזה אוהבת תמונות כאלה!

Mrs Liri Depp

New member
יאפ זאת ג'ולי!

איזו מותק יש לי עוד אחת שלה אם לא רק אני אוהבת תמונות כאלה אז... בא לכם שזה יהפוך לשרשור תמונות ילדות של כל מיני סלבס? זה יכול להיות נחמד :)

shiray

New member
אוי נו את זה אין מצב שמזהים!

ואין לי בעיה, זה שרשור אוף. את יכולה לנצל אותו איך שאת רק רוצה- וזה משהו נחמד לאללה!

Mrs Liri Depp

New member
חח לא..

אבל עכשיו כשאת אמרת את זה, דווקא אני מצליחה לראות דמיון...

Mrs Liri Depp

New member
התכוונתי...

שהתמונה ששמתי לפני זאת קשה... כי בזאת ששמתי עכשיו כתוב מי זאת...

shiray

New member
אחחח אם רק היו לי תמונות על המחשב

כל תמונה שהיא!!! ההארד דיסק שלי התקלקל לו לפני חודשיים בערך, וכל התמונות שלי נמחקו להן... לפני כמה ימים קנו לי מחשב חדש ועכשיו אני עסוקה בשחזור... ואיזה מוזר זה שג'וליה רוברטס הייתה בלונדינית בתור ילדה (פשוט זה שליאת חשבה שאומה זו ג'וליה הזכיר לי שראיתי תמונה של ג'וליה כילדה)! מזה לא מתאים לה.

Mrs Liri Depp

New member
מזל טוב על המחשב החדש!

כן ראיתי את התמונה הזו בעיתון, וגם אני הייתי בשוק!!! הייתי בטוחה שהיה לה שיער חום חח את יודעת, נזכרתי שהיה לי אותך באייסיקיו. פעם הייתי באיזה פורום של ניקול וראיתי שיש כמה אנשים מישראל, אז החלטתי להוסיף אותך לאייסיקיו... ראיתי שם גם את לירון חח זה היה לפני כמה חודשים בערך...

shiray

New member
באמת???

בניקול קידמן יונייטד? וללירון האמת שבכלל אין אייסיקיו... ורגע, עדיין יש לי אותך ברשימה? מה המספר שלך???? איזה מוזר! ובחיים לא דיברנו!

Mrs Liri Depp

New member
כן יו ליטל סנוב :(

כתבתי לך פעם-פעמיים ולא ענית לי אז התייאשתי... חחח 317668832 אולי אני אתחבר לשם היום... תגידי לי מתי להתחבר חח הוספתי רק אותך, לא את לירון

shiray

New member
חחחח סוריייי

אני עכשיו שם. אבל האמת שלא זכור לי ששלחת לי הודעה... ואני בזמן האחרון לא מאשר הרבה להוסיף לרשימה, בגלל ש90% מההודעות מלוות ב"אני סנטה קלאוס" למיניהם... אז יאללה, תתחברי ונדבר!

Mrs Liri Depp

New member
שלחי לי הודעה

הייתי שם לפני איזה שבועיים ועשיתי סינון, מחקתי אנשים שלא דיברתי איתם... אני עושה ריסט ואני אפתח את האייסי אז שלחי לי הודעה שם נ.ב הריסט שלי הוא בערך רבע שעה. מחשב דפוק :\

shiray

New member
אני אכנס עוד שעה...

הוחלט לבדוק עכשיו את הצורב החדש, אז אני צריכה לסגור את האייסיקיו... אני אחזור כשנסיים לצרוב.

למעלה