חן, יא קקהמייקה אפילו לצלם אתה לא יודע .
D Drorrrrrr New member 23/12/04 #49 אלוןןןןן אתה לא נורמאלייי בואייי גלי בואי גלי לי דיייי אתה עושה לי פאדיחות זה הכללל בשבילך!! מי צילם שוטים לבנים? יש לי שאלה יותר קלה: מי צילם שוטים שחורים? .
אלוןןןןן אתה לא נורמאלייי בואייי גלי בואי גלי לי דיייי אתה עושה לי פאדיחות זה הכללל בשבילך!! מי צילם שוטים לבנים? יש לי שאלה יותר קלה: מי צילם שוטים שחורים? .
S shiray New member 23/12/04 #50 מה קשור כל ה"אלון אתה לא נורמלייי"? ?!!? מי אבל אמר לאחרים שהייתי טובה, הא???
D Drorrrrrr New member 23/12/04 #51 טוב די../images/Emo11.gif הוחלט שאני מגניב, ויש בי רמת מגניבות, שאין להרבה. והייתי רוצה לאכול ארבה, רק שאין הרבה, כי הרבה ארבה הלכו . יאמ, איכס, זה נראה לי מה זה מגעיל. איזבלללל איזבללללל דונט קיל דה מג'יק . בלופ, נראה לי שאני מסטול מטיפות אף.
טוב די../images/Emo11.gif הוחלט שאני מגניב, ויש בי רמת מגניבות, שאין להרבה. והייתי רוצה לאכול ארבה, רק שאין הרבה, כי הרבה ארבה הלכו . יאמ, איכס, זה נראה לי מה זה מגעיל. איזבלללל איזבללללל דונט קיל דה מג'יק . בלופ, נראה לי שאני מסטול מטיפות אף.
K Kuroi Tenshi New member 23/12/04 #52 הוחלט שאתה דיוטה. ולא סתם דיוטה, אז אל תמהר לצאת מהמיטה. איזה מסטול, אתה מעשן חתול, וזה ממש לא קול. Dropping a bomb, intellectual Vietnam... אממ... נברמיינד. אל תכניס אותי למונולוגים בחריזה. אולי אני לא מסטול, אבל אני צטטן בלתי-נלאה.
הוחלט שאתה דיוטה. ולא סתם דיוטה, אז אל תמהר לצאת מהמיטה. איזה מסטול, אתה מעשן חתול, וזה ממש לא קול. Dropping a bomb, intellectual Vietnam... אממ... נברמיינד. אל תכניס אותי למונולוגים בחריזה. אולי אני לא מסטול, אבל אני צטטן בלתי-נלאה.
K Kuroi Tenshi New member 23/12/04 #53 את מודעת לכך שאני לא יכול שלא לומר משהו על זה, נכון? עכשיו, אתם תמיד מכחישים, אבל אם דרור אמר לאחרים שהיית טובה, אז אני חושב שהמרצע יצא מהשק (|טעותמכוונת|)
את מודעת לכך שאני לא יכול שלא לומר משהו על זה, נכון? עכשיו, אתם תמיד מכחישים, אבל אם דרור אמר לאחרים שהיית טובה, אז אני חושב שהמרצע יצא מהשק (|טעותמכוונת|)
K Kidmaniac Liron New member 22/12/04 #15 חחחחח... זוכרים את החידון של מעריב שמישהו פרסם פה?? בקיצור זכיתי!! חחחחחחחחחחחחחחחחח זה ביום שישי ב-13:00, מישהו רוצה ללכת במקומי? אני לא יודעת אם אני יכולה.
חחחחח... זוכרים את החידון של מעריב שמישהו פרסם פה?? בקיצור זכיתי!! חחחחחחחחחחחחחחחחח זה ביום שישי ב-13:00, מישהו רוצה ללכת במקומי? אני לא יודעת אם אני יכולה.
L love amor New member 22/12/04 #17 לירון חחחחח לא צריך עכשיו ראיתי שגם אני זכיתי אבל מז"א כל הקודם זוכה?
ע ערן1987 New member 22/12/04 #19 וואלה? איפה? מתי? ואיך אני אקח את הכרטיסים אם אני אקח? אה,כן.. מז"ט!
K Koala Girl New member 23/12/04 #35 זה דף כזה שצריך להדפיס... אבל כתוב כל הקודם זוכה אז נראה לי שמי שבא קודם נכנס ואם לא נשאר מקומות נדפקת ואין לי עם מי ללכת כי זה בצהריים וכולם לומדים
זה דף כזה שצריך להדפיס... אבל כתוב כל הקודם זוכה אז נראה לי שמי שבא קודם נכנס ואם לא נשאר מקומות נדפקת ואין לי עם מי ללכת כי זה בצהריים וכולם לומדים
ב בר ניקול המדהימה New member 23/12/04 #25 יאאא מגניב! ויום שישי אני במילא לא יכולה... אבל תודה בכולופן