שרשור
!

shiray

New member
שרשור ../images/Emo32.gif!

ואוו!!!! מאז שהתחלנו עם שרשורי האוף בכל עמוד, לא קרה אף פעם שיצא בפתחתי שרשור אוף יום אחרי יום!!!! אני בהלם!!! עכשיו, זה אומר 2 דברים: 1. אנחנו שולטים!!! 2. אנחנו באמת צריכים לכתוב יותר גם בשרשורים האלה! למרות כל מה שקורה עם ניקול, וממש תענוג לראות את כל השרשורים שנפתחו בשבוע האחרון- ממש ממש תענוג!!! אבל עדיין, הייתי רוצה גם לראות יותר הודעות בשרשורי האוף..

love amor

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מסכימה עם 1
ולגבי 2 אני חושבת שיש הרבה שרשורי אוף בפורום לא?

shiray

New member
חחח

ומצד אחד יש שרשורי אוף, אבל מצד שני בדר"כ הם הופכים לשרשורים שקשורים בעקיפין לניקול, או שפשוט בקושי כותבים בהם... לדוגמה השרשור הקודם עבר עמוד בתוך יום גם בגלל 1 וגם בגלל שפשוט בקושי כתבו בו.

ערן1987

New member
חבר שלי אמר לי משהו אתמול

"כואב לי הראש.. מבפנים.. לא המוח,הראש" חחחחחח,איך נקרעתי

shiray

New member
איזה ענק!!!!

אחחח תראו ממה תלמידת קולנוע מתלהבת: לפני שנה בערך אבא שלי טס לתאילנד וסינגפור מהעבודה, והוא קנה שם "פרימייר" שזו תוכנת עריכה דיגיטלית. אותה תוכנה שאיתה ערכתי שנה שעברה (יותר נכון דרור ערך, אבל הייתי איתו בכל המשמרות ואני יודעת לתפעל אותה לגמרי). בקיצור, רצינו להתקין את התוכנה, אבל אז היה כתוב שצריך XP, ולא היה לנו... והרי אתמול קנו לי מחשב, אז התקנו XP ו... את התוכנה. עכשיו, רציתי לראות אם אני יכולה לערוך קבצי וידאו שיש לי במחשב, ולראות איזה פורמטים של וידאו אפשר... בקיצור אני יכולה!!! מה שאומר שאני נגיד יכולה לקחת מלא ראיונות עם ניקול ולשלב ביניהם, וממש לערוך מלא דברים שווים מכל הקבצים שיש לי!!!

love amor

New member
אההההההההההה

ואיי איזה כיף לך! דבר כזה מזה היה עוזר לי השנה...
(כנראה באמת רק תלמידי קולנוע מתלהבים מזה
)

shiray

New member
אתם עדיין עורכים עם פרימייר?

אנחנו השנה עורכים עם פיינל קאט, שעדיין מזה לא התרגלתי אליה... חחחח השימוש בפרימייר רק יגרום לי ליותר בלבול. אבל למי אכפת?!?!

love amor

New member
כן../images/Emo7.gif

אני לא אוהבת ת'תוכנה הזאת! אבל המחשב שם בקושי עובד ויש רק אחד אז לבקש תוכנה אחרת יהיה קצת יותר מדי..

shiray

New member
מה?!

אהבתי את פרימייר!!! הרבה יותר מפיינל קאט חחחח. כולם אומרים שפיינל קאט הרבה יותר טובה, אבל אהבתי את הפשטות של הפרימייר, וגם זה לא שהיו שם כלים שממש הייתי צריכה שלא היו בגלל שהיא פשוטה... ועוד תאיני שאצלנו הייתה גרסה די ישנה והמחשב גם גסס...

love amor

New member
לא ניסיתי פיינל קאט...

אבל הפרימייר פשוט מעצבן אז כל דבר עדיף

shiray

New member
חחח לא נכון! פרימייר זה אחלה!

רק יש את הבעיה בדגימה, שתמיד שוכחים לשנות את התקייה אליה דוגמים... אבל חוץ מזה לא היו לי בעיות עם התוכנה!

Drorrrrrr

New member
../images/Emo99.gif פרימייר פרימייר

אוי פרימייר פרימייר אני מתגעגע
.

shiray

New member
נכון?!?!?! פיינל קאט זה סתם ח**!!!!

ובואנה יש לי גרסה חדשה של פרימייר וזה כזה יפה!!!

shiray

New member
תודה!

אכן מסתמן שרק תלמידי קולנוע מתלהבים מזה.חחחח

למעלה