שרשור
!

Koala Girl

New member
תודה! וערן-

שינתי כי הייתי כבר שנתיים עם הכינוי המטומטם הזה שהוא בעצם חסר משמעות
לא שזה יותר טוב..אבל נגיד

shiray

New member
גם אני מעדיפה את זה!

רק שייקח לי זמן להתרגל לזה שזו את...

ערן1987

New member
אני מפרסם את עצמי ../images/Emo3.gif

היום עלתה ביקורת שלי על האוסף של בלו.. אתם מוזמנים לבקר

shiray

New member
חחחח ראסמי!

בואנה ערן- אתה הבנאדם הכי סלקטיבי שאני מכירה! אתה זוכר פרטים אפלים בעברך, אבל שוכח מה היה לפני יומיים... אין לך כוח לקרוא מאמרים של יותר מ-5 שורות אבל אין לך בעיה לכתוב מאמרים של כמה וכמה שורות יותר...

ערן1987

New member
חחחחח

אם זה עוזר לך אבל,לפעמים כשאני כותב אז יש לי "מחסום יצירתי"(
)

shiray

New member
חחחח האמת שזה לא ממש עוזר...

גם לי יש, אני עדיין כותבת מלא הודעות ארוכות וביקורות לאתר...

shiray

New member
עזרה לגבי דוגוויל!!!

הבלתי יאומן קורה-= אני גם כן מבקשת פה עזרה בעבודה לבי"ס... בקיצור, המורה שלנו הופך לפלצני ולא מובן מרגע לרגע, שזה פשוט מפחיד! השאלה שאין לי מושג איך לענות עליה היא: מהו "הניסוי הקולנועי" שעורך פון טרייר בדוגוויל?- הדגימו והסבירו את השימוש המיוחד שלו באסטתיקה הקולנועית. עכשיו... הניסוי הוא היעדר הקירות, לא? הכי הגיוני (דרור חושב שהכוונה הייתה לזה שדחסו את כל הקאסט בשוודיה כל הזמן, וזה הוציא מהם רגשות אמיתיים... אני לא חושבת שזה נכון. אם מישהו חושב שדרור צודק תכתבו לי פה, בגלל שאין לנו איך לבדוק את זה.). עכשיו, ההדגימו קצת לא מובן בגלל ש... בכל שוט אין קירות! איך אני מחליטה איזו דוגמה לתת?! או שהכוונה היא לתת דוגמאות למחסור בתפאורה מבחינות שונות- קירות, חפצים שלא עושים בהם שימוש של ממש ואפילו משה... ? אין לי מושג! ואז הקטע הכי פלצני- הסבירו את השימוש המיוחד שלו באסטתיקה הקולנועית. מה זה אומר?!?! מה הכוונה ב"אסטתיקה קולנועית"? כל מה שהוא לא מבחינה תמטית/רעיונית? אני לא מבינה מה הוא רוצה!!!

למעלה