שרשור

shiray

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

היום אני אנצל אותו לכמה נושאים: 1. למה הבגרויות במתמטיקה ואנגלית הן על ההתחלה, כמו שצריך, הכל טוב ויפה, ואז.... מועדי בק הם באמצע יולי?!?!? למה במתמטיקה מועד ב' הוא באמצע יולי?!?! אני מתגייסת ב-19 ביולי נכון לעכשיו!!! אני צריכה לארגן טיסה ללונדון לפני!!! זה לא עובד ככה!!!! 2. טוב נמאס לי- יש לי רעיון לסקר, סקרון חמוד ומשעשע, אבל יש שיוויון בין 3 מועמדים!!! נמאס לי!!!! לא אכפת לי שכל הפורום יפתח חשבון נוסף בתפוז רק כדי לשבור את השיוויון הזה... אני לא יכולה כבר!!!! 3. לכל אותם אלה שגילו את הפורום שלנו פתאום, או כאלה שקראו אותו כבר הרבה זמן ורק עכשיו היה להם משהו שהם לא יכלו לחכות והיו חייבים להגיד אותו- ברוכים הבאים!!! אני כבר אכתוב הכל מחר, בעדכון השבועי, אבל בכל אופן חשוב לי להגיב גם עכשיו- ברוכה הבאה!!! ותהנו בפורום!!! תקווה שתמשיכו לכתוב! אז זהו. תהנו לכם- ותנצלו את השרשור להנאתכם.

ערן1987

New member
1)מוזר שלי שעוד חודש בערך

כבר יש לי מגן באינגליש
או שזה הבגרות והסניליות שלי עובדת כמו שצריך?
2)חחח,משוגעת!! מה זה חשוב?!) אני קיבלתי היום מהצבא איזשהו דף ירוק משני הצדדים,כנראה שאלון העדפות או משהו כזה.. לא יודע,כל אחד אומר לי משהו אחר,אז אני לא ממש יודע מה זה

shiray

New member
הבנתי שמעבירים כזה סקר...

שאלו את חברה שלי את השאלות האלה בטלפון.... ככה שזה לא מנילה. ו.... 1. לי יש עוד איזה שבועיים- שלושה יש מתכונת בספרות... ולפני כן עוד יש בחיבור... 2. וזה חשוב!!! רוצה שמישהו ינצח בסקר!!!! ה זה שיוויון של 3?!?!? עושים צחוק?!?!

ערן1987

New member
אבל זה ממש מוזר

אני לא מכיר עוד כאלה שקיבלו את זה וזה רק סקר!! חחחח

shiray

New member
אז מה! רוצה שיהיה מנצח!!!

ואני שמעתי ששאלו חברות שלי את השאלות האלה בטלפון, ואמרו להן שזה סקר...

למעלה