שרשור

בנינו....

אתה צודק! סתם אנשים פותחים הודעות חדשות וזה מוציא הודעות חשובות (יותר) מהפורום.... בעניי זה כבר נדוש! זה כמו שכולם שמים את בוניטה בבצמצוות וברמצוות! או כמו שהולכים למוזאון עם בצפר ותמיד יש סרטים של 'עשר דקות' ואתה מוצא את עצמך אחרי שעה של צפיה בסרט, בוא נגיד, הייתי מעדיפה לראות סרט על יום השואה.... ממש 'עשר דקות' לא יותר....

../images/Emo26.gif אנשושים כנסו רגע...../images/Emo36.gif

חשבתי על זה המון ולדעתי אנחנו צריכים לפתוח שרשור ימי הולדת
של כל הגולשים בפורום כדי שאם ייצא שלמישהו יהיה יומולד ת נחגוג לו אותו בפורום... אז אז שכל אחד ואחת יתאר\תתאר לעצמו\לעצמה שיום ההולדת שלו\שלה הגיע ואפחד לא זוכר,אף אחד לא אומר "מזל-טוב" בקיצור מתעלמים... אפחד מאיתנו לא רוצה שזה יקרה למרות שאני יודעת שאתם אנשים שלא לקחים ל-
אלא עוברים הלאה אבל עמוק בפנים כל אחד נעלב באיזו צורה אז כדי שזה לא יקרה בפורום שלנו... כל אחד ישרשר הודעה כשכותרת מתנוסס הסימן הזה:
ואז את תאריך הולדתו
בהמון המון המון המון... אהבה
נאווש.

מזל טוב ממי .. אילו תאריכים חשובים.

ביותר ...
ב - 12/12 אחותי חוגגת 12 שנים - בת מצווה כפרה עליה...
ב - 25/12 אני חוגגת 6 שנים עם החבר שלי ...
אז שלא נשכח לומר מזל"ט זו לזו ...
אחלה תאריכים בחרת לך ..חחחחח

Omanskit

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif

שלי ב1.4 לא לשכוחחחח
ב1 באפריללל

../images/Emo140.gifמזל טוב להדר המכונה הדרוס../images/Emo65.gif

כן כן חברים , הדר היום בת 16 ..
אני רוצה לאחל לך את כל הטוב שבעולם ,
אושר ,
עושר ,
בריאות ,
הצלחה ,
חתן טוב ,
אהבה ..
שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה ...
עד 120 שנות אושר
ובקיצור יומולדת הכי שמח בעולם ....
איך את הולכת לחגוג היום ... ? מזל טוב מתוקה ...

הדרוס

New member
חחח...איזה מותק..אני בת 16 וחצי..חח

אין לי מושג למה חשבת שאני בת 16 היום אבל אני בת 16 וחצי..... ותודה רבה....איזה מותק!! אני בת 17 ב: 1.6.....ראשון ליוני!! תאריך מושלם...חח בכל מקרה תודה רבה !! איזה מתוקה....

k a b o o k

New member
../images/Emo6.gif

טעות קטנה
, אני אגיד לך ת'ברכה שלי בתאריך הנכון
יעריתו'ש- לא נורא מאמי

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אופסי פדיחה ...

קראתי הודעה שלך אתמול ופספסתי את ה- חצי - ראיתי רק 16 ... כנראה בגלל שהיה בוקר ועוד לא התעוררתי

התשובות שלי

1.ברור שסופגניה.2.מילוי ריבה אט שוקולד.3.סביבונים.4.איזה שאלה ברור שחנוכה אני יהודייה.5.כן ברור שאני מדליקה נרות בחנוכה.8.בטח שאני אוהבת את חנוכה זה חג מדליק יש סופגניות לביבות נרות חופשה ממש כיף!!!!!!9."חנוכה חנוכה חג יפה כל כך".10.חופש.12.ברור שאני בעד לגמי חנוכה.13.הפסטיגל איזה שאלה

יעריתוש מאמי קבלי נשמה

לביבה או סופגניה? סופגניההה |ואם סופגניה-איזה מילוי אתם מעדיפים? אמממ כלום או ריבת חלבב סביבונים- שטויות או סבבה? שטויות לאללה חג החנוכה או הקריסמס? חרא קריסמס כפרע ברור שחנוכההה האם אתם מדליקים נרות בחג? דהה ואם אתם מדליקים-מאיזה צד אתם מתחילים?...אממ ימין?? חחח טפטופי נרות-אפשר או מיותר? אפשרי אוהבים את חנוכה? אם כן למה? אם לא למה? כן זה היומולדת שלי...! והשנה עוד יותר כי יש לי בת מצוהה איזה שיר חנוכה אתם הכי אוהבים? חח חנכוה חנוכה חג יפה כל כך... חנוכה-חופש או עונש? חופששש זכרון ילדות מיוחד מהחג? אממ... לא במיוחד דמי חנוכה-בעד או נגד? בעד.. אם זה כסף אז למה לא? וברוח חג הפסטיבלים-איזה? פסטיגלללל

למעלה