שרשור

shiray

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

כל מה שלא קשור לניקול- לכאן! וחזרתי מאילת, כמו שאתם רואים! היה ממש כיף! ביום הראשון היה לנו מסלול מבאס לפני שבכלל התקרבנו לאילת, אבל שרדתי אותו (עם הרבה קרן הגנה, ומשקפי שמש שאיתם הסתבר שאני ממש דומה למדריכה [כשגם היא עם משקפיים מן הסתם...]. אח"כ חברה שלי פשוט אמרה שזה בגלל שלשתינו יש ראש קטן ואף ישר, אז סבבה. אבל ממש כל הכיתה התחילה להסתכל על שתינו ולדבר על כמה אנחנו דומות...). אח"כ בערב היו לנו איזה 4 שעות חופשיות וקניתי את העונה השלישית של סיינפלד!!! ואת האוסף של רוקסט שהוא ממש ממש חמוד!!! האא וגם את האוסף של רובי וויליאמס בעקבות ההשפעה של דרור (נעמה מכירה... חחח וגם חן). ואז הלכנו לאיימקס באחת בלילה, ולא מספיק שגם ככה מזהירים שם מכאב ראש, אז גם העייניים שלנו היו מזה עייפות אז בכלל ראינו חלקים מטושטש... והיו קטעים עם רוחות בסרט (יעני רוח רפאים) והרגשתי כאילו אני על סמים או משהו חחחחח. ואז בלילה היו צחוקים ומשטר מטורף על החדרים... ולמחרת נסענו לפארק תמנע והיה סביר ואח"כ להפלגה נחמדה לאללה ובערב למסיבה שארגנו לנו שהייתה ממש טובה. וביום השלישי הלכנו לחוף לשעתיים בערך ואז נסענו הביתה... רק זה שבוש ניצח די הרס לי קצת מהכיף... וההומו מהכיתה שלי בכלל השתגע מזה והיה בהלם טוטאלי... וד"א לכולכם- אם אתם שמים לב ששרשור האוף נדחק לו לעמוד הבא, ואני משום מה עוד לא פתחתי שרשור חדש- אתם מוזמנים לפתוח אותו! חבל שסתם ימים לא יהיה פה שרשור אוף בגלל שאני באילת...

shiray

New member
תודה!

ובחדר אוכל בבוקר הראשון (כלומר היום השני של הטיול, בתכלס אתמול בבוקר...) ראיתי מישהו מהמגמה שגם מת על סיינפלד ואמרתי לו שקניתי שם את הדיוידי, והוא לא הבין ושאל "למה פה?!" ואז אמרתי "כי זה עלה מאתיים שקל" והוא כמעט מת וישר התחיל לחשוב איך הוא יצליח ללכת לקניון, בגלל שלא היה לנו יותר זמן חופשי...

shiray

New member
אבל אז הכל במחיר המלא

במרכז אמנם יש מע"מ אבל יש תחרותיות די מטורפת... באילת אין מבחר כמו במרכז, ככה שלמרות שאין מע"מ אין להם סיבה לעשות מבצעים... אבל "דיסק קלאב" זו לגמרי החנות הכי שווה באילת! הסתובבנו בה איזה שעה (לשמחתי הסתפקתי באוכל באכסניה אז הלכתי לשם עוד כשחלק מהחברים שלי אכלו במקדונלדס בקניון).

אני פעם אחרונה שהיתי באילת

קניתי מלא בגדים , וזה היה ממש הבדל במחיר! ואח שלי קנה דיסקמן מעולה גם בהבדל במחיר, אשפר לימצוא הרבה דברים שיעלו פחות בהבדל

shiray

New member
ברור, אבל יש גם דברים שעולים די

אותו דבר... בעיקר כשיש סוף עונה בת"א ממש מתפרעים עם זה, ובאילת פחות...

ערן1987

New member
אני שמח שנהנית ../images/Emo13.gif

לא ידעתי שאת אוהבת את רובי.. לך מתאים לאהוב(ממה שאני מכיר אותך)רוק ישראלי וכדומה

shiray

New member
באמת??

האמת שאני אוהבת ממש מגוון רחב יחסית... אני גם אוהבת מוזיקה ישראלית, אבל לא מאלה שממש מתים על זה ומכירים כל שיר ומתלהבים מקליפ חדש בערוץ "24", אבל אני כן נהנית מ"היהודים", "גידי גוב", "ארקדי דוכין", "מיקה קרני" לפעמים וכ"ו... למרות שעדיין קשה לי לקבל את ההגדרה של "רוק ישראלי" כלפי כל מה שהוא לא מוזיקה מזרחית ורוני סופרסטאר...

shiray

New member
ד"א הבהרה

אני יותר אוהבת את הדיסק של רוקסט {פליז שדרור לא יקרא את ההודעה פליז פליז פליז}, וזה לא שאני ממש אוהבת את רובי וויליאמס, אחרת כבר היה לי דיסק שלו בבית (בעיקר כשאני לא קונה דיסקים צרובים... אני צורבת לבד שירים ספציפיים שאני רוצה, אבל די זהו... אני מרגישה לא בסדר לקנות דיסקים צרובים).

ערן1987

New member
את יודעת,לא צריך לשים גרשיים

סביב שמות(כמו ארקדי דוכין וכדומה)

shiray

New member
חחח אופסי

כתבתי מהר והתחלתי עם שם של להקה אז איכשהו עשיתי את הדבר הדבילי הזה...

gloria23

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שמחה שנהנית../images/Emo13.gif

ותתחדשי על כל הדברים שקנית, גם אני אוהבת את רובי וויליאמס
, אבל לא את השיר החדש, לא מתה עליו... אה חחח והצחיק אותי מה שכתבת על איימקס חחח

shiray

New member
איימקס הזה היה אחד הדברים הסטלנים

שחוויתי מזה די הרבה זמן! ראינו "סרט אימה" עאלק- פינוקיו הרבה יותר הפחיד אותי מזה! והיו שם קטעים מצחיקים ברמות!!! היה קטע שהגיבור בא ללכת באיזה מסדרון ופתאום נפל שם משהו וחסם לו את הדרך, אז המסטול הזה אומר, בדיליי של כמה שניות "לא משנה" והולך לכיוון אחר!!! כל האולם התפקע מצחוק!!!! והרוחות היו קרועות לגמרי!!! וישבתי ליד חברות שלי ובאמצע אני שומעת אותן שואלות אותי "רק אני רואה חלקים מטושטשים?"....

N i c o l e

New member
../images/Emo186.gif מחר אני שולחת את השירים שלי...

דיברתי עם "בליקון" ו"הד ארצי", ומחק אני שולחת להם את השירים שלי...אני כל כך מקווה שהם יאהבו אותם...

למעלה