שרשור

Lorly

New member
הזוגות

מקס ואלק - מושלמים ביחד סינדי ואשה - סתם ככה P: לוגן וסקטצ'י - שלוגן ילמד להשתחרר קצת, ושילמד לשנות טונים נורמל וג'ושוע - הם היחידים שנשארו, ג'ושוע חמוד :)

אז ככה...

מקס ואלק כי הם פשוט זוג מהמם ואין מצב שהשיחות שלהם ישעממו... ומקסימום במקום ריבים עייפים ומשעממים בסגנון 'למה לא זרקת את הזבל', נקבל סצנות מכות, יהיה מעניין...:) לוגן ואשה-כי אני לא אוהבת את לוגן בעונה הזאת, הוא נהיה מסכן כזה, עצוב, מונוטוני... ואשה מתאימה לו. נורמל וג'ושוע-שנורמל ילמד שטראנסג'נים הם לא כזה עם נורא. וסקטצ'י וסינדי ממשיכים בחיפושים, כי הם יותר מצחיקים כרווקים! (אני יותר אוהבת את סקטצ'י מאז שהוא בלי הבחורה שהייתה לו בםרקים הראשונים של העונה הראשונה וסינדי גם לא הייתה במיטבה בפרק עם החברה שלה, לדעתי.)

התשובות שלי...

מקס+ולוגן המושלמים!!!!!!! אין לי אפילו איך לתאר את האהבה שלהם במילים!!! סינדי+הרבל... פשוט מתאימים... אלק ומקס גם מתאימים אבל ביחד... ונורמל נתקע אותו עם סקטצ'י (למרות שהוא דווקא דיי חמוד הסקטצ'י הזה...) וג'ושוע יכוול להיות עם הכלבה של השכן... סתם סתם סתם אני צוחקת... ג'ושוע הוא דווקא חמוד... הוא מתאים גם לסינדי לפני דעתי...

דון גל

New member
../images/Emo32.gifפורום חדש בתפוז:../images/Emo124.gif"המגן"!

שלום, פורום "המגן" המחודש עולה היום לאויר, וכולכם מוזמנים לקחת חלק במסיבת הפתיחה, ולהצטרף לקהילה שבדרך!
העונה השלישית של הסדרה מתחילה ב4/9 בערוץ HOT3, והפורום יהיה המקום להתעדכן ולדבר עליה ועל העונות הקודמות.
אז בואו בהמוניכם! להתראות, דון גל. נ.ב : הודעה זאת אושרה ע"י מנהל/ת/י הפורום.
תודה!

דון גל

New member
תודה... אני גם אוהב את DA, אז זה

מסתדר יופי...
אחלה חתימה: איך יצרת את הקווים? תודה, הדון.

kyle chandler

New member
אני חושב שזה../images/Emo168.gif

הקווין של ה"אוטומנקטים" (או משהו כזה) שכאילו אתה לוחץ על נגיד
אז משני צדי ה"גיטרה" יש | אז נראה לי שזה זה. ואם אתה לא יודע איך עושים את זה בלי להכנס לסמיילים וסימנים אז מצד שמאל של ה"delete" יש מקש שאם אתה לוחץ עליו יוצא לך "\" ואם אתה לוחץ על "shift" ועליו אז יוצא לך "|"

נצל"ש!!!

בבקשה שמישהו יגיד לי מה שם השיר ברקע של האתר הבא (בקישור) של ג'נסן... בבקשה!!!!!!!!!

הנה

את האמת נכנסתי לאתר ולא שמעתי כלום... אבל היה כתוב למטה-- You are listening to "Ti Amo" by Gina G כבר עניתי לך על השאלה..

ברודי

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

ראיתם שיש ציוני בגרות? |מתרגש| לא נכשלתי
אחחחח הגאווה...

למעלה