לא ראיתי את הפרק...שמישו יסביר לי מה הלך שם...בבקשה
D danieeeel New member 7/8/04 #32 לא הספיקו לך כל הדיבורים בפורום השני שבחתימה שלך? כמה אפשר לטחון את הנושא? כל מה שהיה יכול להיאמר נאמר כבר נראה לי..
לא הספיקו לך כל הדיבורים בפורום השני שבחתימה שלך? כמה אפשר לטחון את הנושא? כל מה שהיה יכול להיאמר נאמר כבר נראה לי..
M miamor17 New member 7/8/04 #43 ../images/Emo5.gif היה פה לגלוג בדברייך? גיחגחת עליי עכשיו או שנדמה לי?
I InFecTeD LOVER New member 7/8/04 #5 יש לי שאלה... איך קוראים לשיר הזה שהולך- it's all so quiet shhhhhhhh shhhhhhhhhhh
ש שירנוש 17 New member 7/8/04 #9 וואלה רציתי לדעת למה העיפו את פול בלי סיבה אז זה בגלל שהוא דקר אנשים.? חחח אם הוא היה נשאר היה דוקר ת'מתחרים ונשאר אחרון...
וואלה רציתי לדעת למה העיפו את פול בלי סיבה אז זה בגלל שהוא דקר אנשים.? חחח אם הוא היה נשאר היה דוקר ת'מתחרים ונשאר אחרון...
M miamor17 New member 7/8/04 #10 פשששששששש../images/Emo45.gif איך הוא לא חשב על זה קודםםםםםםםםםם אחלה קונספט
D daryali New member 7/8/04 #17 ../images/Emo6.gif זה לא מסובך, כמו שתווכחי לראות ,רוב האנשים כותבים בשפת ה-ע שזה אומר "השיר שלנו שליטעעעעעע" או "דנע" או "תודה רבע" וכו' וכו'
../images/Emo6.gif זה לא מסובך, כמו שתווכחי לראות ,רוב האנשים כותבים בשפת ה-ע שזה אומר "השיר שלנו שליטעעעעעע" או "דנע" או "תודה רבע" וכו' וכו'
I InFecTeD LOVER New member 7/8/04 #23 חחחח זה מידבק הזכרת לי נשכחות... היה איזו חברת נעליים שאמרו אותה ואז אנרו זה מידבק מישהו זוכר?