שרשור
...

• פותח הנושא o15
  • פורסם בתאריך

o15

New member
להוריד את מחירי הכרטיסים לקולנוע!

אני בטוח שכולכם יוצאים מידי פעם לראות סרט בקולנוע אני לא יודע אם שמתם לב אבל כל שנה בתי הקולנוע מעלים את המחיר ואם אני לא טועה עכשיו המחיר עומד על 33 שקלים ויש מקומות שבהם המחיר מגיע אפילו ל35 לשקלים!!!! זה לא נראה לכם טיפ טיפה מוגזם? לי זה כן אני חושב שמה שאפשר לעשות זה לא ללכת לבתי הקולנוע עד שהמחיר יירד ל25 שקלים תעבירו את ההודעה הזאת באייסיקיו אימייל מסנג'ר ופורומים אחרים כדי שנוכל לראות סרטים במחיר נורמלי

../images/Emo32.gifקומונה לשחקנית לינדסי לוהאן...

כנסו בהמוניכם http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=1117

נכון שהיא יותר יפה../images/Emo168.gif

והיא גם כחושה אבל הם נורא דומים לדעתי, עם הצבע שיער, והקיטצ' המוזר הזה

ברודי

New member
קריסטין בסדר אבל היא לא משהו...

ראיתי אותה במעודדות צמודות וכאילו, היא יפה, אבל היא לא מרשימה. דונה "ממופע שנות" לעומת זאת... יש עליה, אינספק.! יש לה יופי מיוחד.! במיוחד לקראת עונות מתקדמות שהיא מחליפה את התסרוקת טיפה.

ברודי

New member
לא זוכרת.. היא היתה מעודדת ראשית שם

ולידה היתה את אלייזה דושקו מ-המרוץ לאתמול ומבאפי.

קירסטין דאנסט היא שחקנית מעולה

לדעתי. כשאת אומרת שהיא לא מרשימה את מתכוונת ליופי או לכישרון משחק? ליופי, אין יל מה לומר כי היופי הוא בעיני המתבונן, ועל טעם וריח וגו'. לגבי כשרון משחק, אציין כי רוב הסרטים ששלה היו מצויינים והיא שחקנית טובה, מהתפקיד הראשון שלה ב"ראיון עם ערפד".

Nitzan122

New member
באמת סרט יפה

דרך אגב למי שרואה ג'ואן מארקדיה הבת של מנהל הבית שלו (זה שכל הזמן ביקש ממנו את השכר דירה) זאת מי שמשחקת בג'ואן את גלניס קירסטן דאנסט ממש לא מזכירה את לורה פרפון.. אבל סרט ממש יפה כדאי למי שלא ראה ללכת לראות

אממממממ../images/Emo168.gif

גם אני חשבתי על הקטע של גלניס לרגע אבל זאת שדלוקה על פיטר הרבה יותר גבוהה מגלניס ויותר רזה אם אני לא טועה

DarkAnna

New member
הבלוג שלי!

אני יודעת של הייתי פה די הרבה זמן ומזה חבל לי על זה, פשוט לקראת סופשנה המורות פתאום נזכרו שיש להם עוד טונה מבחנים לתת... טוב, אבל עכשיו אני חוזרת! פתחתי בלוג חדש עם סיפור בסגנון מלאך שחור אז אם בא לכם להיכנס...

DarkAnna

New member
thanks... ../images/Emo9.gif(../images/Emo58.gif)

רק הלוואי שיותר אנשים ייכנסו...מישהו ממי שראה את העונה השנייה זוכר איך קרו לבחור מכת ההתרבות ואיך הם היו אומרים שלום? נראה לי שקראו לו וייט ושהם היו אומרים פנסטול אבל ממש לא בטוחה ואני צריכה את זה לסיפור...
מ-
(ראש...חחח...)

למעלה