שרשור

p i n g o

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

דיונים על כוכב נולד, החברים של ליבי, הפרשות הגוף של סקייטי וכל מה שבא לכם, לכאן בבקשה!

המממ אוף?-מחרתיים אני טסה כמו שכול

שכולם יודעים אז שוב-ביי אה ואתם מוזמנים לבוא להשתולל בקומונה שלי
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=2168

p i n g o

New member
מה זה הפרסומת הזאת?! ../images/Emo46.gif

אני דורש תשלום, ומיד!!! סתאם!! שתהיה לך טיסה נעימה, מקווה שתתחברי מקנדה ותכתבי לנו.

../images/Emo9.gif המצב קשה-רק אבי וכמה חברים שלי

מאוונסנס כותבים שם מדי פעם קבוע זו רק אני ואורניט וענבלול על כמה מתערבים שתוך שבועייםה קומונה שלי מתה
כסף?אין לי שקלים המרתי אותם לדולריים קנדיים אבל אתה תקבל משהו אחר בתמורה
-דיסק צרוב של רוני סופרסטאר המאה ממת!חחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם!!! ברור שאכתוב לכם מקנדה-השאלה אם יהיה לי מחשב עברית נראה לי שיש אם אני לא טטועה אבא כתב לי פעם ממש ממזמן אימל בעברית...

Siren

New member
שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זה בכוונה או שבמקרה יצא שטסת לחו"ל באותו זמן שנה שעברה?
(כן, התחשק לי לראות על מה דיברנו פה בדיוק לפני שנה. למישהו יש בעיות?
)

p i n g o

New member
טוב, הבאת את זה על עצמך ../images/Emo3.gif

בא לך לפתוח פינת "השבוע לפני X שנים בפורום?"
יכול להיות נחמד

Siren

New member
אפשרי

ברגע שתלמדו אותי איך מביאים לינק של שירשור בודד

חחחח זה קורה להם מלאאא!פעם שמו תמונ

מונה של ביונסה כשבכלל הייתה פרשיה שקשורה לרובי וויליאמס ומלייווון פעם קרה להם בכלל שחדשות שלש בוע שעבר פורסמו תחת כותרת חדשה -הכול אצלם ככה ....מבולגן כזה

Darrens Girl

New member
החברים של ליבי ../images/Emo9.gif

מכירים אותי בפורום שאני לא קשורה אליו
נממ. ליבי, דיי להדחף. *ליבי משחיתה ניק ישן*

kyliefan18

New member
שאזניי לואיס (EX ALL SAINTS)

למי שעדיין לא יודע ולא מחובר למוזיקה האנגלית, שאזניי לואיס (לשעבר ה-ראש והלב של אול סיינטס) חוזרת. הסינגל החדש (להורדה פה) נקרא Never Felt Like This Before, שיר רוק-פופ יציב ורגוע, הסינגל יוצא ב-5 ליולי. האלבום החדש, OPEN, כולל שיתופי פעולה עם בייסמנט ג'קס, פרימל סקרים ומל בלאט (גם מאול סיינטס). רוב השירים הם Fאנק, אר&בי, מוזיקה שמושפעת ממוזיקה ג'ימקאנית, הרבה סול וגם דאנס. השיר הכי טוב שם הוא YOU שהוא גם הבלדה היחידה. בכל אופן, האלבום מעולההההההההההההה וכבר ניתו למצוא אותו אי שם ברשת. אבל לעומת האלבום של אפלטון Everything's Eventual שיצא ב-2003 הוא חיוור. האלבום של הבלונדות הוא אחד היציאות הכי טובות באנגליה בשנים האחרונות לדעתי. רק תשמעו את 5AM או WAITING FOR YOUR LOVE. לא יודע מה איתכם אבל לראות את אול סיינטס חוזרות ביחד אולי יוכל להביא סוף סוף שקט ושלווה לעולם...אמן!

Im The Sun

New member
נצל"ש../images/Emo42.gif

בואו להצביע ללהקה הכי שווה בתעשיה הנה ממש ממש ממש פה

למעלה