תשובות :
שם: רן גיל: 18 מיקום: יקנעם תמונה, יש? [אם יש תעלה/י לפורום] יש, אבל אני לא מעלה (חוסך את הזוועות ממכם) תכונות טובות: מאוד יצירתי (בכל מובן שיש) תכונות רעות: אני משדר סנוביות שזה חבלז! ובמציאות אני ממש לא כזה.. מקצוע אהוב: כימיה מאכל אהוב: אנטיפסטי! כזה טעים! חיה אהובה: הכלבה שלי מילה אהובה: נעל זמר אהוב: רובי וויליאמס זמרת אהובה: קיילי! להקה אהובה: רוקסט שחקנית אהובה: קייט וינסלט שחקן אהוב: אין.. איזה כיתה אתה: מסיים בשעה טובה - עוד שתי בגרויות! WOOHOO! בדיחה שגרמה לך לצחוק: ילד אחד התחפש בפורים לביסקויט, בא כלב ואכל אותו הבנאדם הכי יפה שראית: המלכה אליזבת ה-2 חג מועדף: פורים את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? בואו לא נסחף... את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? במידה מסויימת כן את/ה חושב/ת שאת/ה קרציה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? תלוי את/ה אוהב/ת את עצמך? לפעמים כן, לפעמים לא בזבזן/ית או חסכן/ית? אני אגיד שאני לארג', אבל לא זורק כסף ללא הכרה איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? נני! איזה דמות מצויירת את/ה? אמממ אין לי שמץ.. למה? שאלה טובה יש לך פלאפון? כן קו פתוח? מה?! של איזה חברה? חחחחחח! אורנג' למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? את האמת אני בקושי משתמש בו. לא סתם אני מקבל 40 שקל בחודש איזה צילצול יש לך? אין לי מושג, הוא על שקט כבר שנים הקול הכי יפה ששמעת? הראל סקעת!
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קיילי ושומר מסך? הרגיל של וינדוס XP מאמין/ה באהבה? יאפ אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יאפ כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת? אני תמיד מאוד ציני, אבל מי שצריך לדעת - יודע שאני מתכוון לזה יש לך פירסינג? לא איפה? אין אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? יורד מהארץ את/ה מאמין/ה באלוהים? לא סגור על זה בגורל? לא ממש בחיים מחוץ לכדור-הארץ? בטוח שיש באיזה פורומים אתה כותב? כשתגדלו תבינו
פורום אהוב: קיילי@תפוז יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? פרוסה עם חומוס מה הדבר האחרון שקנית? הסינגל האוסטרלי של שוקולד מי האדם האחרון שחיבקת? אתמול הייתי במועדון וראיתי איזה אחת מהכיתה שלי, אז חיבקתי אותה.. מי האדם האחרון שראית? ההורים שלי, הופס - עכשיו אמא שלי בדיוק עברה.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? וואי כל כך הרבה אנשים בו זמנית, אולי יוצאים היום אז הסבב הטלפוני ממש רצחני מה את/ה עושה עכשיו? ממלא שאלון מאוד ארוך את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? ברור! אני תמיד שומע מוזיקה! מה את/ה לובש/ת? חחחחחחחחחחחחחחחחח!!! יש אנשים שיצחקו מזה, אני לובש חולצה קצרה ומכנסיים קצרים מה הסרט האחרון שראית? היום שאחרי מחר מה התוכנית האחרונה שראית? מיכאלה מה הדיסק האחרון ששמעת? ה-EP של מיכל אמדורסקי, מומלץ בחום! מה השיר האחרון ששמעת? Janet Jackson - All Nite, וכן ככה החליטו לאיית את השיר מה החלום שלך? לא לגיל הרך איך היה השאלון? ארוך את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? שאלה טובה...... תיחנקו חסר לכם ולא! משהו קטן לסיום:
שם: רן גיל: 18 מיקום: יקנעם תמונה, יש? [אם יש תעלה/י לפורום] יש, אבל אני לא מעלה (חוסך את הזוועות ממכם) תכונות טובות: מאוד יצירתי (בכל מובן שיש) תכונות רעות: אני משדר סנוביות שזה חבלז! ובמציאות אני ממש לא כזה.. מקצוע אהוב: כימיה מאכל אהוב: אנטיפסטי! כזה טעים! חיה אהובה: הכלבה שלי מילה אהובה: נעל זמר אהוב: רובי וויליאמס זמרת אהובה: קיילי! להקה אהובה: רוקסט שחקנית אהובה: קייט וינסלט שחקן אהוב: אין.. איזה כיתה אתה: מסיים בשעה טובה - עוד שתי בגרויות! WOOHOO! בדיחה שגרמה לך לצחוק: ילד אחד התחפש בפורים לביסקויט, בא כלב ואכל אותו הבנאדם הכי יפה שראית: המלכה אליזבת ה-2 חג מועדף: פורים את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? בואו לא נסחף... את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? במידה מסויימת כן את/ה חושב/ת שאת/ה קרציה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? תלוי את/ה אוהב/ת את עצמך? לפעמים כן, לפעמים לא בזבזן/ית או חסכן/ית? אני אגיד שאני לארג', אבל לא זורק כסף ללא הכרה איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? נני! איזה דמות מצויירת את/ה? אמממ אין לי שמץ.. למה? שאלה טובה יש לך פלאפון? כן קו פתוח? מה?! של איזה חברה? חחחחחח! אורנג' למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? את האמת אני בקושי משתמש בו. לא סתם אני מקבל 40 שקל בחודש איזה צילצול יש לך? אין לי מושג, הוא על שקט כבר שנים הקול הכי יפה ששמעת? הראל סקעת!