שרשור

tatababa

New member
תשובות :

שם: רן גיל: 18 מיקום: יקנעם תמונה, יש? [אם יש תעלה/י לפורום] יש, אבל אני לא מעלה (חוסך את הזוועות ממכם) תכונות טובות: מאוד יצירתי (בכל מובן שיש) תכונות רעות: אני משדר סנוביות שזה חבלז! ובמציאות אני ממש לא כזה.. מקצוע אהוב: כימיה מאכל אהוב: אנטיפסטי! כזה טעים! חיה אהובה: הכלבה שלי מילה אהובה: נעל זמר אהוב: רובי וויליאמס זמרת אהובה: קיילי! להקה אהובה: רוקסט שחקנית אהובה: קייט וינסלט שחקן אהוב: אין.. איזה כיתה אתה: מסיים בשעה טובה - עוד שתי בגרויות! WOOHOO! בדיחה שגרמה לך לצחוק: ילד אחד התחפש בפורים לביסקויט, בא כלב ואכל אותו הבנאדם הכי יפה שראית: המלכה אליזבת ה-2 חג מועדף: פורים את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? בואו לא נסחף... את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? במידה מסויימת כן את/ה חושב/ת שאת/ה קרציה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? תלוי את/ה אוהב/ת את עצמך? לפעמים כן, לפעמים לא בזבזן/ית או חסכן/ית? אני אגיד שאני לארג', אבל לא זורק כסף ללא הכרה איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? נני! איזה דמות מצויירת את/ה? אמממ אין לי שמץ.. למה? שאלה טובה יש לך פלאפון? כן קו פתוח? מה?! של איזה חברה? חחחחחח! אורנג' למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? את האמת אני בקושי משתמש בו. לא סתם אני מקבל 40 שקל בחודש איזה צילצול יש לך? אין לי מושג, הוא על שקט כבר שנים הקול הכי יפה ששמעת? הראל סקעת!
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קיילי ושומר מסך? הרגיל של וינדוס XP מאמין/ה באהבה? יאפ אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יאפ כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת? אני תמיד מאוד ציני, אבל מי שצריך לדעת - יודע שאני מתכוון לזה יש לך פירסינג? לא איפה? אין אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? יורד מהארץ את/ה מאמין/ה באלוהים? לא סגור על זה בגורל? לא ממש בחיים מחוץ לכדור-הארץ? בטוח שיש באיזה פורומים אתה כותב? כשתגדלו תבינו
פורום אהוב: קיילי@תפוז יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? פרוסה עם חומוס מה הדבר האחרון שקנית? הסינגל האוסטרלי של שוקולד מי האדם האחרון שחיבקת? אתמול הייתי במועדון וראיתי איזה אחת מהכיתה שלי, אז חיבקתי אותה.. מי האדם האחרון שראית? ההורים שלי, הופס - עכשיו אמא שלי בדיוק עברה.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? וואי כל כך הרבה אנשים בו זמנית, אולי יוצאים היום אז הסבב הטלפוני ממש רצחני מה את/ה עושה עכשיו? ממלא שאלון מאוד ארוך את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? ברור! אני תמיד שומע מוזיקה! מה את/ה לובש/ת? חחחחחחחחחחחחחחחחח!!! יש אנשים שיצחקו מזה, אני לובש חולצה קצרה ומכנסיים קצרים מה הסרט האחרון שראית? היום שאחרי מחר מה התוכנית האחרונה שראית? מיכאלה מה הדיסק האחרון ששמעת? ה-EP של מיכל אמדורסקי, מומלץ בחום! מה השיר האחרון ששמעת? Janet Jackson - All Nite, וכן ככה החליטו לאיית את השיר מה החלום שלך? לא לגיל הרך איך היה השאלון? ארוך את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? שאלה טובה...... תיחנקו חסר לכם ולא! משהו קטן לסיום:

snooPPiT

New member
יצא קצת משעמם

שם: יעלה גיל: 18 וכמעט ארבעה חודשים מיקום: ממ השרון תמונה, יש? [אם יש תעלה/י לפורום] - יש [לא רוצה] תכונות טובות: אין תכונות רעות: כל השאר מקצוע אהוב: סִפרות מאכל אהוב: ספגטי עם רוטב שאני מכינה חיה אהובה: פנתר מילה אהובה: בעברית ? עוגיה זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: אלניס מוריס להקה אהובה: וואא..אין אחת ספציפית. בואו נגיד - פינק פלויד. שחקנית אהובה: ממ אומה תורמן. וזאת ששיחקה בחמישייה הקאמרית שחקן אהוב: אדוארד נורטון. איזה כיתה אתה: יב בדיחה שגרמה לך לצחוק: שני כלבים הולכים בגטו אחד שואל את השני : תגיד, אתה רואה גרמני ? [סליחה מראש על נושא הבדיחה, גם אני שונאת כאלה בדיחות, אבל זאת ספציפית שיעשעה אותי עד גיחוף] הבנאדם הכי יפה שראית: ממ זה היה מתישהו השנה בהרצליה, ונראה לי שקוראים לו ליאור. נסיך. חג מעודף: שבועות. לא צריך להפגש עם כל המשפחה ויש הרבההה גבינות את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה קרציה? ווא ווא.. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כולם חושבים את/ה אוהב/ת את עצמך? פחחחח בזבזן/ית או חסכן/ית? בדרך כלל חסכן איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? going to california איזה דמות מצויירת את/ה? אאא בולי איש השלג ? למה? כי הוא כזה לבן ועגלגל ואני אוהבת את השם שלו יש לך פלאפון? יאפ קו פתוח? יאפ, אבל לכל מי שמבקש שיחות אני אומרת שלא
של איזה חברה? פלאפון רולז ! למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? אאא מישהו =X איזה צילצול יש לך? Santana - smooth, הוא מעצבן אותי אבל התרגלתי אליו, כבר שלוש שנים |דמעה| הקול הכי יפה ששמעת? ילדה מבית הספר. שרה כמו חלום.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה כרגע ? kai tracid, דיג'יי שוודי אא
ושומר מסך? אין מאמין/ה באהבה? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן, לא תמיד התכוונו לזה כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת? לא תמיד יש לך פירסינג? לא, עגילים באוזניים איפה?
אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? שורפת אותם את/ה מאמין/ה באלוהים? כן בגורל? אאא לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באיזה פורומים אתה כותב? אנגלית, וזה כל מה שאתם צריכים לדעת פורום אהוב: אנגלית יש לך חברים בפורומים? I'd like to believe so מה הדבר האחרון שאכלת? קאהי. כמו מלוואח אבל עירקי, רק הרבה יותר יאמי מה הדבר האחרון שקנית? איפור נצנצים. [פרחה !] מי האדם האחרון שחיבקת? אממ ידיד שלי אתמול במסיבת סיום, אחרי שהוא דפק הופעה מדהימה.. הוא אמר לי שמרגישים שהחיבוק שלי היה כנה, בגלל שהוא הזיע והכל ולמרות זאת חיבקתי חזק חזק מי האדם האחרון שראית? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי הקטן מה את/ה עושה עכשיו? דהה ? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. Israel Kamakawiwo'ole - Finding forester somewhere שנקרא גם - somewhere over the rainbow מה את/ה לובש/ת? פיג'מה ! מה הסרט האחרון שראית? היום שאחרי מחר מה התוכנית האחרונה שראית? אאא לארי סנדרס מה הדיסק האחרון ששמעת? של שר, אם אני לא טועה מה השיר האחרון ששמעת? Goo goo dolls - Acoustic מה החלום שלך? שהוא יתקשר איך היה השאלון? מגניב ביותר את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? כן משהו קטן לסיום: מה שלא יהיה, אני תמיד אוהב את יניב יותר מכל בנאדם אחר שקיים ושיבוא אחריו [אח שלי הגדול] גע *לילה מקסים*

Nadav נדב

New member
הנה - במיוחד בשביל אחותי הגדולה:

שם: נדב גיל: 14 מיקום: הוד השרון תמונה, יש? [אם יש תעלה/י לפורום] - אין כרגע במחשב. תכונות טובות: גם אם תחפשו - לא תמצאו! תכונות רעות: יש בשפע, אפשר לשווק מעבר לים. מקצוע אהוב: ביולוגיה מאכל אהוב: פיצה. חיה אהובה: כולן. מילה אהובה: לא זמר אהוב: ברייאן אדאמס זמרת אהובה: קיילי להקה אהובה: יוריתמיקס שחקנית אהובה: ניקול קידמן שחקן אהוב: קווין ספייסי איזה כיתה אתה: ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: היום ילדה מהכיתה אמרה שבריטני מוכשרת. הבנאדם הכי יפה שראית: קיילי חג מעודף: חנוכה את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה קרציה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן את/ה אוהב/ת את עצמך? ככה...לא הכי. בזבזן/ית או חסכן/ית? תלוי מתי איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? יש המון. ברצינות. איזה דמות מצויירת את/ה? גופי למה? מגושם כמוני יש לך פלאפון? כן קו פתוח? כן של איזה חברה? סלקום למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? אני בקושי מדבר בו איזה צילצול יש לך? eurythmics - there must be an angel הקול הכי יפה ששמעת? קיילי, אנני לנוקס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של החתולה שלי ושומר מסך? של ווינדוז XP מאמין/ה באהבה? תלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת? לא תמיד יש לך פירסינג? לא איפה? אין אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? תביאו לי מיליון שקל, ואז תדעו! את/ה מאמין/ה באלוהים? כן בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באיזה פורומים אתה כותב? חסוי! סתם....לא כותב הרבה בפורומים פורום אהוב: קיילי בתפוז יש לך חברים בפורומים? אפשר לומר מה הדבר האחרון שאכלת? מסטיק בזוקה מה הדבר האחרון שקנית? מסטיק בזוקה מי האדם האחרון שחיבקת? הכלב שלי (לא אדם, אבל חיבקתי אותו!!!) מי האדם האחרון שראית? אמא שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? ילדה מהשיכבה מה את/ה עושה עכשיו? עונה על השאלון!!! את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה לובש/ת? ג'ינס וטישרט מה הסרט האחרון שראית? "הכישוף" מה התוכנית האחרונה שראית? כן מותק מה הדיסק האחרון ששמעת? קיילי, FEVER מה השיר האחרון ששמעת? מיליונים, אתי אנקרי מה החלום שלך? אין כזה איך היה השאלון? ארוך!!! חחחח את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? ייתכן משהו קטן לסוף....אני מוסר לכולכם לילה טוב!!!

חחחח אחותךה גדולה קראה../images/Emo13.gif

הכישוף?איזה מין סרט זה?Vמממ לא שמעתי עליו... אניב קושי שומעת אתFEVER אתה חורש עליו
אתה בקושי מדבר בפלאפון?!?! מה זה אפשר לומר????Tנחנו לא חברים שלך???חחח

Nadav נדב

New member
אוקיי:

1) "הכישוף", 1998, עם נב קמפבל - על 4 תלמידות תיכון שמגלות שביחד הן מסוגלות לעשות כשפים, ומתמכרות לזה. 2) אני ממש לא חורש על FEVER....לא מת עליו - אבל סתם, התחשק לי לגוון קצת! 3) כן....אני לא ממש מכור לפלאפון.... 4) ברור שכן!!!
, אני מתכוון לפורומים אחרים, לא לזה של קיילי!

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

גמני לא הייתי מכורה לפלאפון פעם מהסיבה שלא היה לי פלאפון לפני חצי שנה[בדיוק חצי שנה!] ביום הולדתי קיבלתי סוף סוף פלאפון אישי....היום אני בול בת 16 וחצי[חחח אני לא סופרת אבל שמתי לב פתאום...] כן אני מכירה את הקטע של הלגוון במוזיקה אני כול יום שומעת לפחות 3 דיסקיםא ני לא מסוגלת לשמוע ר-ק את BL או ר-ק את FEVEר[במיוחד לא אותו!!!] אני שמה [בחודש החרון זה ככה] את BL ואת LY ואז עוברת לקצת אוונסנס ואז חוזרת לקיילי מיושן יותר

Nadav נדב

New member
LY הכי טוב מהחדשים!!! אני מת עליו.

מעבר לכך שחוץ מקיילי (יש לי איזה 20 דיסקים שלה לדעתי) יש לי עוד המון דיסקים....של אמנים אחרים - שגם אני אוהב. (אבל פחות מקיילי!!!)

בכלל../images/Emo10.gif

בואו נראה הדיסק הראשון של אבריל הדיסק שאבי עשה לי הדיסק שאור עשה לי הדיסק השני שאור עשה לי 8 מייל FEVER FEVER בהוצאה מחודשת LY BL אוסף של קיילי 88-92 קיילי HITS+ קיילי-CONFIDE IN ME FALLEN של אוונסנס דמואים של אוונסנס ORIGIN של אוונסנס הפרומו של CONFIDE IN ME יותר מ13

Fever2002

New member
תשובות... בחלק מהשאלות

עשיתי שינויים
שם: לירן גיל: ## (עשרים ו...) מיקום: מספר 14 ברשימה לכנסת. תמונה, יש? [אם יש תעלה/י לפורום]: יש הרבה תמונות. בטח ראיתם כבר אחת בגדול ליד קניון אילון
תכונות טובות: נאמן,הגון,אחראי,שיטתי,חותר לשלמות,רגישות לזולת,מסירות,חוש הומור (שלא תמיד חלק מפה מבינים
) תכונות רעות: עקשן (מזל שור מה לעשות) מקצוע אהוב: גיאופוליטיקה מאכל אהוב: חומוס חיה אהובה: כלב זמרת אהובה: אפשר להסתכל בכותרת הפורום. להקה אהובה: "עלידין"-עליזה ודין-דין אביב
שחקנית אהובה: נועה תשבי איזה כיתה אתה: שנה אחרונה לתואר? בדיחה שגרמה לך לצחוק: "איך אני אדע שאתה לא יצפאן?" הבנאדם הכי יפה שראית: אתם לא מכירים גם ככה. חג מעודף: סוכות את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? עוד לא עשיתי שיפוצים
את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? אולי בפורים קצת. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קרציה? לפעמים... אבל לא בשביל להציק את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? מאוד את/ה אוהב/ת את עצמך? רק אם אתם אוהבים
בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזן איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? איזה דמות מצויירת את/ה? מר קו למה? ככה. יש לך פלאפון? יש היום מישהו שאין לו? קו פתוח? למי שרוצה להצביע בשבילי. של איזה חברה? סאמסונג למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? החשבון ממילא עלי,דלגו. איזה צילצול יש לך? רטט. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו שאני עשיתי ושומר מסך? אין. מאמין/ה באהבה? למה לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? הרבה פעמים כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת? לזה במלוא המובן. יש לך פירסינג? לא אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? בודק למי זה שייך. את/ה מאמין/ה באלוהים? כן. בגורל? כן. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן. באיזה פורומים אתה כותב? כאן ופורומים בנושא מחשבים. פורום אהוב: פורום השרים לענייני חקיקה. יש לך חברים בפורומים? אולי מה הדבר האחרון שאכלת? חומוס מה הדבר האחרון שקנית? טיפול שיניים מי האדם האחרון שחיבקת? החברה מי האדם האחרון שראית? ניסים משעל בטלויזיה מה את/ה עושה עכשיו? כותב פה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה לובש/ת? לא ערום לאכזבתכם. מה הסרט האחרון שראית? SWAT מה התוכנית האחרונה שראית? "משעל חם" מה השיר האחרון ששמעת? "מה שתבקש" בגרסת LIVE מה החלום שלך? חלום פוליטי. איך היה השאלון? משהו,אני אמלא אותו שוב.
את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא. ספר טוב: "חיתוך הזהב", "סודות ההצפנה". האירוע של השבוע: פשרת לבני. ציטוט השבוע: "פוליטיקה זו אומנות האפשר". פרשן השבוע: חנן קריסטל משהו קטן לסיום: אבל רק קטן? טוב רבותי אני אשתדל לעשות את זה בקצרה. אני יודע שאתם מחכים להמשך הערב
ובכן, התכנסו פה היום ולפני כן אני רוצה קצת להודות-קודם כל לפינגו שמאפשר לנו את הבמה לאירוע הנפלא הזה,ולסקייטי על ההפקה. אני מודה גם לכם,קהל נכבד,שאתם קוראים את זה.

p i n g o

New member
../images/Emo124.gif Love To You All!

דרך אגב, נראה לי שראיתי את חנן קריסטל ההוא כמה פעמים באוניברסיטה... או שזה לא השם שלו... |מבולבל|

Fever2002

New member
כן,הוא מרצה גם אצליכם

ודשנו בנושא
מה עם ציפי,היא לא באה לבקר שם? (הרי היא למדה אצליכם וסיימה ב-78).

למעלה