חסר לך שאת לא קוראת!!!!
שם: אפרת גיל: 28 עוד 5 ימים מיקום: עכשיו יבנה ישראל, עוד מעט לייל אילנוי, ארה"ב תמונה, יש? [אם יש תעלה/י לפורום] אין לי פה אבל יש באתר שלי לכו לראות לבד תכונות טובות: יש והרבה תכונות רעות: יש אבל למה לספר לכם? מקצוע אהוב: בבי"ס? זה היה מזמן... כימיה מאכל אהוב: אבוקדו חיה אהובה: חתול מילה אהובה: ממי זמר אהוב: קליי אייקן זמרת אהובה: נו באמת... להקה אהובה: לא משהו מיוחד שחקנית אהובה: אממ... שחקן אהוב: יו גרנט איזה כיתה אתה: מ'? 10 שנים אחרי... בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: קיילי בלייב... חג מעודף: שבועות את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?לא את/ה חושב/ת שאת/ה קרציה?לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?כן את/ה אוהב/ת את עצמך?לפעמים בזבזן/ית או חסכן/ית? באמצע איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? לא עולה לי בראש איזה דמות מצויירת את/ה? למה? יש לך פלאפון? כן קו פתוח?מה? של איזה חברה? פה בארץ פלאפון למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? לאווה איזה צילצול יש לך? פה השיר מספרות זולה, בארה"ב השיר של ויל וגרייס הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קיילי מrbw ושומר מסך? Love kylie איזה צפויה אני... מאמין/ה באהבה? עדיין אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת? רב הזמן יש לך פירסינג? כן איפה? בפופיק אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בגדים את/ה מאמין/ה באלוהים? לא ממש בגורל? קצת בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באיזה פורומים אתה כותב? קיילי, חתולים פורום אהוב: קיילי פה וחתולים ב bsh יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? בורקס מה הדבר האחרון שקנית? שמפו מי האדם האחרון שחיבקת? בעלי מי האדם האחרון שראית? חברה מי האדם האחרון שדיברת איתו? ההורים מה את/ה עושה עכשיו? כותבת פה משיעמום את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? יש טלוויזיה ברקע מה את/ה לובש/ת? כלום מה הסרט האחרון שראית? 50 פגישות ראשונות מה התוכנית האחרונה שראית? משהו היום בבוקר... מה הדיסק האחרון ששמעת? קיילי בודי באוטו מה השיר האחרון ששמעת? Loving days מה החלום שלך? יש כמה... איך היה השאלון? ארוך את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? חסר לסקייטי שלא! משהו קטן לסיום: יאללה מתי נפגשים???