שרשור

skopy

New member
לא זה לא היה כך

עכשיו עשו לי הרי VK3 נסע לסבתא שלו ללמוד לבגרות ואין לה מחשב,מן הסתם...אז הוא ביקש שאני אשמור כל חופשת פסח על הפורום

skopy

New member
מנצל"ש ,רשימת אייסקיו,כנסו../images/Emo70.gif

כולם תתפקדו ותכתבו איסיקיו: כינוי בפורום: מסנג'ר: כדי שנוכל לדבר לא רק בפורום אייסיקיו:144867040 כינוי:SKOPY מסנג'ר:[email protected]

eMiFrEaK

New member
כן המפקד, להתפקד!

לא להתייחס.... מושפעת מהגדנ"ע :) אז אני eMiFrEaK חחחח כאילו לא רואים מה כתוב בצד שמאל של ההודעה שלי חח והאיסי שלי: 265320743

YuLi825

New member
../images/Emo13.gifשלי....

כינוי: YuLi825 אייסי: 309735263 אפשר להוסיף חופשי...

l1zard

New member
אממ.. טוב.. (הודעה לא קשורה)

תראו, עכשיו אני יושבת מול צלחת. מה יש בצלחת? שפן. מבושל/ מטוגן. לא יודעת מה עשו איתו. העיניין הוא שאני אמורה לאכול אותו. אבל אני פוחדת לגעת בו.. אהה!!! תמיכה בקשה? אף פעם לא אכלתי שפן..

eMiFrEaK

New member
תראי... אין לי מושג מה להגיד לך..

אני אף פעם לא אכלתי שפן וגם לא מתכוונת לאכול.... אז שיהיה בהצלחה, אם בסוף תחליטי לאכול את השפן המסכן והקטן חח:)

skopy

New member
למרות שאסור...

למרות שאסור להגיד איכסה על אוכל...למה את לעזעזאל אוכלת שפן? גועל נפש? רק מלכתוב את זה מתחשק לי להיות צמחוני

l1zard

New member
כי אמא קנתה והכינה

אואיכסה לא יעזור לי לאכול את זה... =/ וכל העניין הוא שאני ביקשתי לקנות.. טיפשה... טיפשה שכמוני...

SupermanZW

Well-known member
תגובה

שפן זה לא גועל נפש, זה דווקא טעים מאוד, מומלץ ביותר.

ymz

New member
איך אפשר?!

פעם כשהייתי קטנה הייתי בכפר ברוסיה. אמא של חברה שלי הכינה שפןורצתה שנוכל ברחתי מהבית שלהם בבכי. הרי זה אותו שפן קטן וחמוד ורך ששיחקנו איתו לפני כן. ונורא נפגעתי כי חשבתי שהם מגדלים שפנים כי חיות מחמד ושהם אנשים נחמדים ולא מגדלים אותם לצורך אכילה. היום אני שמחה וגאה שאני לא אוכלת חיות מאף סוג.

l1zard

New member
אממ... טוב אז אם למישו איכפת..

אז טעמתי אותו (וואו! אפילו הצלחתי לגעת בו!) ואכלתי חתיכה, ואז כבר לא יכולתי יותר מעצם המחשב שזה שפן. אבל זה באמת טעים. למי שאין פחד מחיות מסויימות- מומלץ בחום לאכול! :)

m a n k o

New member
סתם משהו כי משעמם לי \=

גם כן חופש... לשבת ללמוד ולחרוש כל היום :( איזה סרט אהוב עליכם? שנוא עליכם? שחקנים אהובים? לאיזה סרט אתם הכי מחכים שיצא? יאללה תתחילו לחפור ;)

skopy

New member
למה לא לנצל שרשור

אני אעביר את זה לשרשור אחר

למעלה