שרשור

עושים סדר ../images/Emo155.gif ../images/Emo162.gif

היום ב-16:00 פורום אנגלית מארח את אליסה קרייסברגר ומרים מונדריי, מורות לאנגלית בבית הספר "וולסטריט", שיענו לשאלותיכם בפורום.
מבצע לגולשי תפוז אנשים: 50 ₪ במקום 65 ₪ על כרטיס כניסה ל"פסטיבל שלנו" בהצגת הדפסה של עמוד הבית של האתר.
היום בשידורי הנסיון של בלוג TV : 19:30-20:00 - "שיחות בניוטראל" עם סם. 20:00-20:30 - "DJ Toon" שיציג את פרודיית הבלוגTV, יתארחו אצלו טיפטיפונת, אפי ואורח מסתורי 21:00-21:30 – "המטרטלים ", טל עם מופע הסאטירה שכבש בסערה את הבלוג TV
"סדר עולמי" בתפוז אנשים: פרוייקט מיוחד חוצה גבולות של אתר תפוז אנשים בערב הסדר. אנחנו מזמינים את הגולשים בכל העולם לשדר את ערב הסדר מביתם LIVE בבלוג TV, לאיחוד מרגש של יהודי הארץ והתפוצות.

BaBy BoY14

New member
הצטרפו למאבק!!

חבורת צעירים ובראשם אני החליטה לצאת כנגד האנשים החזקים בתעשיית הטלויזיה.. העובדה שהטלויזיה לא מאפשרת לצעירים להתבטא בתוכניות כגון האקדמיה לצחוק וכוכב נולד! העובדה שנערים ונערות בגיל 14-17 אינם מקבלים את האפשרות להתבטא דורשת התקממות(חוקית לחלוטין) שתכלול את כל האמצעים החוקיים למלחמה בזה! היכנסו עוד היום לאתר המחאה http://www.maha.coo.co.il והצטרפו למאבק הצודק נגד האנשים החזקים! ביחד נהפוך את הטלויזיה שלנו..לשלנו!!

אסִי

New member
הודעה לחברי הפורום: ../images/Emo18.gif

אני מבקש מכם בכל לשון של בקשה שלא להעלות לפורום את מי שיוצא מהאקדמיה. אנא שמרו זאת לעצמכם, אל תפרסמו בפורום מידע זה בבקשה. קיבלתי כמה הודעות במסרים מכמה גולשים בפורום שנורא התבאסו מזה שאנשים אמרו מי יוצא מהאקדמיה לשבוע זה, והם מעוניינים לראות זאת מחר בערב. אני לא אמחק הודעות אשר מכילות חומר זה, מאחר ואין כלל (בשלב זה) האוסר על פרסום תוכן זה בהודעות בפורום. אני אזהיר כמה שאפשר מיד לאחר שליחת הודעות במכילות תוכן כזה כתגובה להם. תודה והמשך גלישה מהנה.

NoWords

New member
אני לא מבינה

מה רע לכתוב בפורום אם ההודעה מסומנת ב
ככה מי שלא רוצה להרוס לעצמו, לא נכנס להודעה.

אסִי

New member
לדעתי הסימון לא כ"כ עוזר במקרה של

גולשים חדשים בפורום או גם כאלה שותיקי בפורום, במידה וההודעה נמצאת בשרשור עליון. נגיד וגולש נכנס והוא מתחיל לקרוא מההודעה הראשונה - אז הוא במקרה נתקל בזה. שוב, אין לי שום בעיה תציגו את מי שצריך לעזוב את האקדמיה לפני השידור ביום שישי. אך אנא רשמו בכותרת ההודעה "מי שעף בשבוע זה הוא..." ובתוכן של ההודעה לרשום את שמו. כי אם תשימו בכותרת אייקון (לצורך העניין -
) וההודעה נמצאת בשרשור הכי עליון, יש סיכוי שהגולשים יפגעו. מקרה שקרה כאן בפורום ל-2 גולשים. אני מבין אתכם וכלל לא כועס.

MaD-d0g

New member
ואני רוצה להצטרף ולבקש ש...

שלא יקרה מצב שמישהו יכתוב בכותרת "
מי שעף השבוע הוא.."
ואז יבוא מישהו ויגיב על ההודעה "מה
אבי לוי
אוווףף
למה דווקא הוא
"
זה באמת הורס
והודעות כאלו צריך למחוק
תודה

אסִי

New member
../images/Emo124.gif חדש בפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נוספו המאמרים לפורום - שם ירוכזו כל העדכונים השבועיים ועוד מאמרים שונים שבקרוב יכנסו. כל מיש מעוניין להכניס איזשהו מאמר - מוזמנן לפנות אליי בפרטי, ואני בכיף אעשה זאת.
אז, כאמור, כבר נוספה למאמרים קטגוריית העדכונים השבועיים; העדכון השבועי הראשון כבר נמצא שם. לחצו כאן בכדי לצפות בו.

למעלה