שרשור

מישהו שמע על פירמידה של 7

יש דבר כזה ששולחים 7 מעטפות עם דולר בכל אחת אולי מישהו שמע זה דחוף לי בתודה מראש!!!

../images/Emo32.gifמאיה בוסקילה-הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אתם מוזמנים להגיע לפורום של מאיה בוסקילה החדש דנדש - שאחראית כבר ללהיטים : "יש בליבי כינור","סיפור מכור","הלב","עולם מופלא" וכו' שנמצא ממש כאן בתפוז : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=988 אשמח לראותכם שם באופן פעיל
תודה , רון .

לקשמי

New member
למה זה דחוף לך?

לא משנה שזה לא קשור לנושא הפורום אבל בכל זאת אם אתה רוצה "ללכת על זה" אני רק רוצה להזהיר אותך שלא תתפתה. א' כי זה לא חוקי. דבר שני השיטה הזאת כשמה כן היא, אתה כאילו מרוויח אבל כל מי שהתחיל לפניך מרוויח עליך.

שטויות במיץ קוקוס!

זה גם לא נכון לקרוא לזה פירמידה מה שעושים זה פירסום שולחים 7 מעטפות עם 1 דולר בכל אחת ומבקשים שיוסיפו אותי לרשימת הדיוור שולחים ל7 כתובות שונות ומפרסמים ב300 פורומים שונים לפחות יש כ 500000 ואחכ מתחילים לראות כסף בדואר אפשר להגיע לסכומים אסטרונומים ואנשים הגיעו הסבר מורחב אחכ .

עושים סדר ../images/Emo155.gif ../images/Emo162.gif

היום ב-16:00 פורום אנגלית מארח את אליסה קרייסברגר ומרים מונדריי, מורות לאנגלית בבית הספר "וולסטריט", שיענו לשאלותיכם בפורום.
מבצע לגולשי תפוז אנשים: 50 ₪ במקום 65 ₪ על כרטיס כניסה ל"פסטיבל שלנו" בהצגת הדפסה של עמוד הבית של האתר.
היום בשידורי הנסיון של בלוג TV : 19:30-20:00 - "שיחות בניוטראל" עם סם. 20:00-20:30 - "DJ Toon" שיציג את פרודיית הבלוגTV, יתארחו אצלו טיפטיפונת, אפי ואורח מסתורי 21:00-21:30 – "המטרטלים ", טל עם מופע הסאטירה שכבש בסערה את הבלוג TV
"סדר עולמי" בתפוז אנשים: פרוייקט מיוחד חוצה גבולות של אתר תפוז אנשים בערב הסדר. אנחנו מזמינים את הגולשים בכל העולם לשדר את ערב הסדר מביתם LIVE בבלוג TV, לאיחוד מרגש של יהודי הארץ והתפוצות.

s law

New member
איך מחפשים עבודה דרך אינטרנט?

שלום
איך מחפשים ומוצאים עבודה דרך אינטרנט? תודה מראש וחג שמח :)

אנשים !!! מי יודע ????

איך אפשר להחליף כינוי ? אני מנסה דרך החלף כינוי וזה לא מחליף ?

למעלה