שרשור

e-magine

New member
זה מה שאני חשבתי

כי היא באמת הציפה, אבל אפשר כמובן לפתוח דיון חדש על זה שאנשים נופלים מהשמיים, מציפים בבקשות כאלה, איך אנחנו מתייחסים? ואפשר לשחזר את מה שאנשים שרשרו על אותה הודעה מציפה כי מסתבר שזה עושה לנו משהו.

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif מעוניין שאני אשחזר את השרשור../images/Emo35.gif

אני רואה שיש כאלה שמעוניינים לשחזק את השרשור, אם זהו המצב- אני אעשה כן. בשמחה
הפריק.

אני ניסיתי למשוך את זה לכיוון אחר.

כי מה שזה עושה לנו - זה טריוויאלי. אותי מעניין מה האינטרנט עשתה לאותם 15 דקות תהילה. כל אחד רוצה להיות מפורסם, לזכות במשהו. והדרך לזה עוברת, כיום, דרך האינטרנט. ואפשר משם לדבר גם על ה- TV בלוג (במקום בשירשור האופניים), כי זו ההקצנה של חיפוש רייטינג בכל מחיר.

I am a freak

New member
שרשור וקפיצות

כמו שאת בטח יודעת- כשמגיבים לשרשור הוא קופץ. אבל, הקפיצה מתבצעת רק כששני התנאים שאני אציג בעוד שניה מתקיימים- 1. לא עברו 72 שעות [שלושה ימים] מאז כתיבת ההודעה שפתחה את השרשור 2. התגובה אשר אמורה להקפיץ את השרשור תכלול תוכן בעל עשר תוים ומעלה או אומטיקון. במצב שלנו, בשרשור הזה- את הגבת הודעה בעלת יותר מעשרה תוים- אבל ההודעה נכתבה לפני יותר משלושה ימים ולכן השרשור לא קופץ ערב טוב, הפריק.

...רגע לפני תפוח הזהב ../images/Emo43.gif../images/Emo47.gif

הערב מסתיימת ההצבעה המדוברת ביותר ברחבי האתר: יותר מעניין מהאוסקר, יותר מותח מ"גלובוס הזהב" הפורומים הנבחרים לשנת 2004 . הזדמנות אחרונה בהחלט להצביע לפורומים האהובים עליכם בקישור הזה. אז קדימה! השפיעו!!
מבצע "קמחא דפסחא" יוצא לדרך. פורום "למען הקהילה" מתארגן למתן אפשרות למשפחות שאין להן לחגוג את ליל הסדר באמצעות תרומות. פרטים נוספים בפורום.
הערב ב-21:00 "פינת המומחה" כבכל שבועיים בפורום תסמונת טוראט: הפסיכולוגית חנה וייסמן תענה לשאלותיכם בפורום- ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו.

באו להשתתף במהפכת האינטרנט בחינוך!

על האינטרנט כתחליף כלי הוראה קיימים ועל שיפור הגישה אליו ובעזרתו לבעלי מוגבלויות, בואו נדבר בפורום 'אסטרטגיות וטכנולוגיות למידה'. על האינטרנט כתחליף למוסדות חינוך קיימים, בואו לדבר בפורום 'חינוך ביתי וחלופי'. אני משוכנע שתוכלו לתרום ולהנות.

damtiela

New member
גררררר. למה להקפיץ שוב?!

אין אף דיון באשכול הזה ששווה תגובה..

למעלה