שרשור

שמטובלי

New member
שלום וברכה לכל יושבי הפורום!

הודעה ראשונה שלי בתפוז!!! קבלתי אימייל, כתבו לי: יש פורום "אנשים ואינטרנט" בתפוז, יש לו מנהלת חדשה, כדאי להגיע. באתי. זה פורום זה? אין מנהלת. יש מנהל. ילד. שם בטאגליין הודעות ספאם. מקדם נושאים כמו פורום ירדנה ארזי. לא מדבר לעניין בשום פתיל אחר. מעביר מאמרים ממקום למקום, וכותב על זה סיכום השבוע. יש הודעה למטה, כתב אותה י.ש. , על עשר מכות האינטרנט. המנהל הציב מעליה הודעה של עצמו, ההודעה המקורית - שורשרה אליה, כאילו המנהל יזם את הפתיל. מנהל הפורום חוטף הודעות? ואני שואלת: מנהל יקר, מה הכישורים שלך לנהל את הפורום הזה? אמביציה יש לך. יח"צ לעצמך אתה יודע לעשות - רואים. אבל חוץ מזה, מה? מה הקשר שלך לנושא הפורום? מה אתה יודע לתרום? מה אתה יודע להגיד? מה זה פה, פורום ילדים ונוער? זה לא מה שאמרו לי, כשהזמינו אותי לבקר כאן. תגידו, זה רק לי מוזר? רק לי זה נראה כמו גנון? מישהו מהוותיקים מוכן להאיר את עיניי, מה פה קורה פה? ככה אתם אוהבים את הפורום שלכם? באמת, אנשים, תגיבו בבקשה.

אסִי

New member
מיצינו את הקטע כבר...

לא נמאס לכם לפתוח עוד כינויים בכדי לרדת על מנהל הפורום? אתם חושבים שהוא לא מספיק טוב? תפנו אליו בשקט במסרים או בכל דרך פרטית אחרת... למה לעזאזל על גבי הפורום?

I am a freak

New member
אסי, זה הרבה מעבר לפורום

תודה רבה שאתה מנסה להבהיר להם- אבל, כנראה שאין למי לדבר. כבוד פגוע אי אפשר לרפא בכזו מהירות.... וחבל. הפריק.

I am a freak

New member
שלום לך איש יקר- מה שלומך../images/Emo35.gif

היום סוף סוף הבנתי [כי מישהו סוף סוך מצא לנכון ליידע אותי] למה אני מקבל את ההתנהגות הזו. שלא כמוך, אני לא ארד לפרטים אישיים בפורום כי אני מכבד אותך כאדם- למרות שאתה פועל מתוך נקמנות וילדותיות. אם היית מנסח את דבריך בצורה נאותה ולא מדבר בזלזול כה רב- עוד אפילו הייתי מגיב להאשמות שווא שהטחת בי. אבל אפילו את זה אני לא מוצא לנכון לעשות. כשתרצה באמת לדון בנושא בצורה בוגרת [בוגר אתה כן- פיזית. אבל, למרות שכנראה אתה יכול להיות אבא שלי- אתה לא מתנהג בהתאם לגילך. בשיא הכנות]. אתה יכול להגיב לבחורה המסכנה [ואני מתכוון ברצינות] ששלחה לך את המייל ולהגיד לה שאם יש לה בעיות איתי, היא יכולה לפנות אלי בפרטי... ושכדאי מאוד שתשקול שוב ותחשוב מי האשם בסיפור. הפריק, שמוצא את עצמו מגן על הכינוי, ולא מבין מה הוא עושה לא טוב.

שמטובלי

New member
על מה אתה מדבר?

איזו בחורה מסכנה? מי זאת? ולמה לי להתנהג בצורה ילדותית ונקמנית? זו הפעם הראשונה שלי כאן, הגעתי כי הוזמנתי לבוא. אנחנו מכירים שיש לי סיבה לנקום? שאלתי שאלה לגיטימית: מה הכישורים שלך? מה הקשר שלך לנושאי הפורום? יש לך תשובות, או רק המצאות על נקמה?

I am a freak

New member
אם לא אמרתי, אני אגיד עכשיו

לא בגלל שאני לא יכול להגן על עצמי- אלא בגלל שזה לא מכובד ומעליב
אם יש לך טענות לדרך בה אני מנהל, אלי או לכל דבר אחר הקשור לפורום- אתה מוזמן לשלוח לי מייל או הודעה באחת התוכנות למסרים מידיים ואני מבטיח שאענה [אם תזהה את עצמך כמובן]. ולכל השאלות- אתה מוזמן לפנות שאחת ששלחה לך את המייל שהזמין אותך לכאן ולשאול אותה... היא תדבר איתך על נקמה. הפריק.

ל- I am a freak ../images/Emo24.gif

פורום אנשים ואינטרנט נמצא ב-'פורומים מועדפים' אצלי כבר הרבה זמן, זהו אחד הפורומים האיכותיים, לדעתי. אני לא כותב הרבה בפורום אנשים ואינטרנט, אבל נהנה לקרוא בו כמעט כל יום. לדעתי, אתה עושה עבודה נהדרת בפורום אנשים ואינטרנט, החזרת אותו לחיים, ואני מבין, שזה לא היה פשוט וקל. הצלחת להיכנס לנעליים גדולות מאוד של קודמיך, ועשית את זה לא רע בכלל. כל מנהל פורום וסיגנונו. ברור שאתה עושה זאת בסגנון שונה מקודמיך, אבל אתה עושה זאת טוב, עושה טוב לפורום, ולאנשים שבאים לקרוא בו. תמשיך כך.

I am a freak

New member
וונוס ואריה מלך החיות

תודה רבה לשניכם. העלתם לי חיוך. אני חייב להודות שבהתחלה דיי לקחתי את זה ללב ונפגעתי מכל ההתייחסות....לא הבנתי מה אני עושה לא נכון. אבל, אז- כשסוף סוף ראו לנכון להסביר לי מה הבעיה- הבנתי שאני לא אשם ואלו לא היו הם שדיברו- אלא הכעס שלהם. תודה על התגובה,
הפריק.

damtiela

New member
המקום של כל ההודעות האלה הוא באמת

פה? אם ההודעה לא במקום - (והיא לא במקום רק בגלל הבוטות שבה, יש לבנאדם נקודות שוות התייחסות) - תמחק אותה. למה להתחיל דיון פה שסתם דוחק דיונים באמת מעניינים שיש פה? לא חבל על המקום?

I am a freak

New member
כשאת צודקת, את צודקת.

אמרתי לבחור עם האתר שאני אשרשר את זה לאוף בעוד יומיים, והם עברו. הכול משורשר
הפריק.

damtiela

New member
אבל למה אתה משאיר את זה בכלל?

הוא חבר שלך או משהו? או שאתם סתם בקטע של אחוות מנהלים? גרררר. ואני יודעת שאני צודקת, אחרת לא הייתי פותחת את הפה.

melancholy man

New member
עמיה המשפט האחרון שלך יכול בקלות

להיות חתימה שלך, איכשהו הוא מתאים לרוב מה שאת אומרת
דיי, תנו לזה לשקוע, אין טעם להקפיץ את הכאילו שרשור הזה. בתפוז יש מערכת שמאפשרת למנהל להחליט אם הוא מאפשר למנהלים אחרים לפרסם דברים שונים אצלו בפורום, בכל מקרה נהוג שכשמפרסמים בפורום אחר (כן גם באישור) לשרשר ל
ואם לא קיים כזה להוסיף את התו
לכותרת ההודעה, משום מה האיש מפורום ירדנה ארזי לא חשב שאנחנו מספיק חשובים בשביל זה, לו היה הדבר תלוי בי רק בזכות זה הייתי מוחק לו את ההודעה. שוש, הערה קטנה, גם במה שאני כתבתי וגם במה שעמיה כתבה יש קצת ביקורת עליך, אל תיקח את זה אישית, אנחנו הרבה זמן כאן והתרגלנו כבר, אנחנו מאוד רגישים לאופן התנהלות הפורום מה עוד שמספר גדול מאוד של הגולשים כאן, בטח באופן יחסי, מנהלים או ניהולו פורומים בתפוז או בפורטל אחר, הביקורת שלנו נועדה להיות ביקורת בונה, בזה שאתה מגיב להודעות ומצתדק, אתה רק מזמין עוד ביקורת, אתה לא חייב לעשות מה שאנחנו מבקשים אבל בוא לא נהפוך את התנהלות הפורום לנושא שלו...

I am a freak

New member
אני מסכים עם כל מה שאמרת

אני לא מנסה להצתדק בפניכם- פשוט, עושה רושם שבגלל שהתרגלתם לניהול של אימג'ין אתם בכלל לא מנסים לקבל שיטות חדשות ושינויים. אתם מצפים שבין חודש [על משקל בין לילה] אני אכנס לתוך נעליים של המנהל הקודם, שהיה מבוגר ממני [לא צריך לציין כמה, גם כי אני לא יודע] והיה בעל דיעות שונות משלי. אתם מצפים ממני להיכנס לנעליים של המנהל הקודם- בלי לעצור שניה ולנסות לחשוב אם יכול להיות שיש סיכוי אפסי שגם לדרך שבה אני מנהל יש יתרונות ודברים שיקדמו את הפורום הזה. ביקורת בונה אני מקבל, אבל רק בתנאי שאני באמת מבין שמשהו במה שאני עושה לא בסדר. הפריק.

I am a freak

New member
לא אני מחקתי

אני לא מחקתי את השרשור הזה. כנראה הבחורה הציפה את כל הפורומים בהודעות כאלה והנהלת הפורומים עשתה מחיקה גורפת של כולן. גם אותי זה איכזב. הפריק.

למעלה