שרשור שימו לב, שעלו כבר האמוטיקונים לפסח!!! , ואני רק לא מבין מה קשור, אבל תודו שהוא מגניב!
P p i n g o New member 11/3/04 #1 שרשור ../images/Emo32.gif שימו לב, שעלו כבר האמוטיקונים לפסח!!! , ואני רק לא מבין מה קשור, אבל תודו שהוא מגניב!
שרשור ../images/Emo32.gif שימו לב, שעלו כבר האמוטיקונים לפסח!!! , ואני רק לא מבין מה קשור, אבל תודו שהוא מגניב!
P p i n g o New member 11/3/04 #4 גמּני חשבתי ככה, אבל אז נזכרתי שביום העצמאות יש סדרה אחרת של אמוטיקונים....
P p i n g o New member 11/3/04 #3 שימו לב שעלה מאמר חדש!! מאמר נוסף בסדרת "הרפתקאות חברי הפורום אחרי קיילי", הפעם חוויותיו של יניר בלונדון. בקרוב יועלו מאמרים נוספים של אפרת - יש למה לחכות!!!
שימו לב שעלה מאמר חדש!! מאמר נוסף בסדרת "הרפתקאות חברי הפורום אחרי קיילי", הפעם חוויותיו של יניר בלונדון. בקרוב יועלו מאמרים נוספים של אפרת - יש למה לחכות!!!
ס סקייטר גירל New member 12/3/04 #5 מדליקקקק!!../images/Emo9.gif אני חולמת על היום בו יהיה מאמר שלי....כן בטח...
ס סקייטר גירל New member 12/3/04 #7 כן... אבל לא המאמר בו אנחנו כותבים על איך הינו קרובים כ''כ לקיילי*פרוצת בבכי*
ס סקייטר גירל New member 12/3/04 #9 פורצת... לבית שלך!../images/Emo46.gif אוף איתך!כול הזמן מתקן אותי רשע בן רשע!
P p i n g o New member 12/3/04 #10 אני לא מתקן אותך כל הזמן, כי אם הייתי עושה את זה לא היו מוצאים את השרשורים הענייניים פה ולפעמים פשוט חייבים לתקן, אחרת ההודעות שלך לא נראות טוב....
אני לא מתקן אותך כל הזמן, כי אם הייתי עושה את זה לא היו מוצאים את השרשורים הענייניים פה ולפעמים פשוט חייבים לתקן, אחרת ההודעות שלך לא נראות טוב....