שרשור

"חי באוזן" מארח את Useless ID

Useless ID בהופעה חיה במסגרת "חי באוזן" ביום שלישי הקרוב 9/12/03 בשעה 21:00 בדיוק בחנות "האוזן השלישית" ברח' שינקין 23 בתל אביב (עקב מגבלות המקום, מומלץ להגיע מוקדם ולתפוס מקום) הופעתם של Useless ID תהיה החמישית בסדרת הופעות שנערכות בחלל החנות עצמה תחת השם "חי באוזן". עקב מגבלות המקום, אך גם מתוך בחירה אמנותית, ההופעות הן קטנות ומינימליסטיות. בדרך כלל מופיע האמן עצמו - אחד על אחד מול הקהל, או בהרכב ייחודי שאינו מאפיין אותו בדרך כלל. ההופעות הן ללא תשלום. כמה מהר יכול הגורל להתהפך בקרוסלה של החיים? במהירות הבזק. ישי ברגר, יורם בן חורין וגיא כרמל היו שלושה סוכנים בכירים של המוסד (וגם חברים טובים) עד אותו יום גורלי במרץ של שנת 94'. ברגר, שהיה במשימת ריגול באלבניה, נתפס בעודו מנסה לפלח מכונת כביסה מחנות מכשירי חשמל. בן חורין וכרמל שהיו באותו יום במשימת מעקב בברלין, נתפסו בבית בושת מקומי כשבחפציהם מסמכים המעידים על עסקאות גרמניות למכירת כרוב כבוש מועשר לממשלת איראן. לאחר שהשלושה סולקו בבושת פנים מן השרות הכתה בהם אלילת המזל שוב. עידו בלאושטיין, חבר ילדות של השלושה, זכה באותו יום בדיוק בפרס הגדול בטוטו והציע להם לממש חלום ישן – להקים להקת רוק'נ'רול. Useless ID נולדה. שבועיים לאחר מכן, לאחר שתי חזרות בלבד, המריאו הארבעה לחוף המערבי של ארצות הברית – ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות שבה הגרופיות אוהבות לתת. בנמל התעופה של סאן פרנציסקו שוב התמזל מזלם. לאחר ששאלו עוברת אורח את השעה התברר לחבורה שמדובר בברברה סטרייסנד. הזמרת, חובבת מפורסמת של יהודים צעירים, התרשמה מייד מהמראה הרוקי הבועט של החבורה והחתימה את Useless ID לחוזה הקלטות ארוך טווח. כמעט 10 שנים לאחר מכן, Useless ID היא אחת מלהקות הרוק הבולטות של ארצות הברית ומופיעה בקביעות במיטב המלונות של לאס וגאס. ההופעות הבאות במסגרת "חי באוזן" הן: 16/12/03 יובל גורביץ' 23/12/03 Flying Baby כל ההופעות בשעה 21:00 באוזן השלישית (שינקין 23 ת"א) לפרטים נוספים: [email protected]

pasteran

New member
../images/Emo32.gif הזמנה לדיון

בפורום אגדות רוק מתנהל שבוע פרנק זאפה שמסגרתו פתחתי בסדרת דיונים (לפחות אני מקווה שנגיע לסדרה) בעקבות העמדות שהציג זאפה בנושא מוזיקה. אלה דיונים תיאורטיים מהסוג שאנחנו אוהבים להתווכח עליהם. אז כדאי לבוא, להתבטא ואפילו להקשיב. הנושא הראשון, השאלה הנצחית: מהי מוזיקה?

מלשב 669

New member
../images/Emo32.gif

המין השני, הוא חלק אינטגרלי ובלתי נפרד משגרת יומינו. בכל יום, בכל זמן, כל הזמן, עולות בנו הטענות, והתמיהות, מה לעזאזל המין השני חשב, כשהוא עשה מה שעשה, או אמר מה שאמר. למה בנים לא מתקשרים?! למה בנות משחקות אותה קשה להשגה ?! מה הבעיה שלו?! מה הבעיה שלה ?! הפורום שלנו בא לאחד בנים ובנות ובעצם, כקהילה, לענות אחד לשני על התהיות, ולתת עזרה ועיצות, שיעזרו להם להתמודד עם הבעיות שכה מציקות להם. הבעיות הללו מתחילות, מגיל הנעורים, ויכולים להימשך אפילו עד שנות העשרים, או השלושים. כי אם יש דבר שבנות לעולם לא יבינו - זה בנים... ואם יש דבר שבנים לא מסוגלים לעשות - זה להבין בנות... הפורום הוא פורום הומריסטי, אך עם זאת רציני, ובא לשרת את הכלל ולעזור להם עם הדברים שמטרידים אותם בכל הקשור לשאלות של - בינו לבינה. בנוסף אתם מוזמנים לספר על הצרות שהצמוד האישי שלכם עושה לכם:) הפורום שלנו - עיקרו ומטרתו, זה להביא את קהילתו, לשתף ולצחוק, ולהתלונן בעיקר, אל המין השני. מן- ראש בראש שכזה. להוציא את תסכולו על המין השני בקהילה, בצורה הומוריסטית, שאולי אף תעזור לו, בחייו הפרטיים... מקווים שתהנו ותחכימו !!! ובלי דם ;)

kurush

New member
קטע חדש שלי

כאן. לא ממש פרוג, ולכן הוא מופיע בשרשור ה-OFF, אם כי יש בו אלמנטים מסויימים מהג'אנר. תשפטו בעצמכם.

Disposable Hero

New member
נחמד מאוד...

אהבתי. רק עצה אחת: את האפקט הראשון שנכנס עם הפסנטר אפשר להחליש משמעותית, זה קצת עושה כאב ראש... כנ"ל גם בפעמים הבאות שהוא חוזר על עצמו.

halit33

New member
סדנאות לגיטריסטים ובסיסטים../images/Emo62.gif

ב - 16/12 יתקיים מפגש ראשון (מתוך שלושה) של סדנה בהנחיית יוראי אורון. בסדנה לומדים את היסודות מהם בנוי Walking Bass: סולמות, פירוק אקורדים משולשים ומרובעים במצב יסודי ובהיפוכים, צלילי גישה דיאטוניים וכרומטיים, שמיניות ישרות לעומת שמיניות Swing... ועוד... מתאים גם לגיטריסטים. פרטים נוספים באתר הבית של "גיטר-סטודיו", בדף הסדנאות. www.guitarstudio.co.il סדנה בת שני מפגשים, המיועדת לגיטריסטים המתעניינים בבלוז. במפגש הראשון: תאוריה של בלוז, סוגי ליווי, Blues Riffs, אילתור בסיסי (סולמות) במפגש השני: דרכים נוספות לאלתור בבלוז (סולם בלוז, מז'ור פנטטוני, מיקסולידי), טכניקות ודרכי חשיבה באלתור, Blues Intros ו - Turnarounds, בלוז מינורי. מפגש ראשון: 15/12/03 מפגש שני: 22/12/03 לפרטים נוספים צרו קשר דרך האתר www.guitarstudio.co.il

iliG

New member
אני כל כך שמח שהבהרנו את זה ../images/Emo45.gif

http://www.johnsons.tk

Music Gate

New member
חנות כלי נגינה!!!

שלום לכל גולשי הפורום אנו מזמנים אתכם לבקר בחנות לכלי נגינה הגדולה במדינה Music Gate ניתן להצתרף למועדון לקוחות, ולהנות מהנחות www.music4you.co.il [email protected] 09-8337015 064-559888

jazzis

New member
חדשים על המדף

1 item added today, but what an item!: PLATINA - THE GIRL WITH THE FLAXEN HAIR Platina were the most important Israeli Jazz Fusion band in the 70`s and this first time release of their `lost` 3rd album from 1976 is a monumental event on the local scene. Led by Roman Kuntsman, a gifted player and composer who immigrated to Israel in 1971 from the USSR, they performed extensively and recorded 2 albums, which were amongst the first Israeli jazz albums ever recorded. The music is most interesting and well performed, including the bonus live tracks. Kuntsman`s tragic death in 2002 was a terrible blow to the local jazz scene. Have Fun! Adam Baruch Jazzis Web Shop https://www.jazzis.com/shop/

התייחסות לבלאגן

א) ההודעות שלך ממש, אבל ממש מעצבנות אותי. מלבד העובדה שמאחר שאני קורא וכותב בהרבה מאוד פורומים, ובכולם אני זוכה לראות את הפרסומות שלך, האופן בו הן כתובות מעצבנות אותי. הניסיון העלוב להצחיק אותנו ואז איכשהו לדרבן אותנו להגיע להופעה נותן את התחושה שכנראה פשוט לא טרחת להכיר את הביוגרפיה האמיתית של הלהקה ובמקום זה כתבת שטויות שמנסות להצחיק. מה גם, תיאור אמיתי של הסגנון המוסיקלי של הלהקה היה משכנע אנשים אם להגיע או לא להגיע באופן הרבה יותר יעיל. ב)אם תתקוף את קהל היעד שלך, הוא לא כל כך ישמח להגיע להופעות שאתה מארגן. ג)מישהו פה אמר שאסור לפרסם הופעות פאנק בפורום רוק מתקדם, וזה לא בדיוק נכון. אני נותן יד חופשית לפרסום הופעות כל עוד זה עלול לעורר איזשהו עניין בקוראים בפורום, וכל עוד זה לא צעקני, מטריד, חוזר על עצמו, או כתוב בצורה עילגת את כאב. בסה"כ, הקונספט העקרוני של "חי באוזן" הוא לא רע, אבל תראה איך אתה מביא להקות פאנק אבל לא מזמין אף להקת רוק מתקדם ישראלית למהדרין להשתתף באחד מהמפגשים! הכצעקתה? היכן הרחבת האופקים? ד)זה בכל זאת פורום רוק מתקדם. אולי אתה אוהב גם פאנק וגם רוק מתקדם (בדיוק באותה המידה?), אבל אתה באמת מקרה חריג. אני מבטיח לך שמאוד לא סביר שתצליח למשוך מכאן קהל. אז זה פשוט עניין של שיקול דעת. באמת שווה לך לבזבז דקה על העתקת ההודעה והדבקתה כאן, אם אין לך באמת קהל כאן? תחשוב על זה.

תגובה להתייחסות לבלאגן

א) כשאנו כותבים קומוניקט ללהקה אנו נותנים לה לבחור האם היא רוצה ביוגרפיה יבשה (שאותה אנו מכירים בניגוד למה שאתה חושב) או משהו מצחיק. עד עכשיו קבלנו רק תגובות טובות גם מהלהקות וגם מקוראים. אבל זה עניין של טעם. לא אהבת לא נורא. מצטער שהתעצבנת מהניסיון העלוב שלנו להצחיק. ב) כששמנו את ההודעה רק ניסינו לעניין. מי שתקף היו (אם אני לא טועה) קוראי הפורום הליברלי שלך. ג) מי אמר לך שלא חשבנו על להקות פרוג מקומיות? נשמח לארח להקה טובה מהז'אנר (כזו עם חומר מקורי ולא קאברים). נשמח גם לקבל הצעות ופניות. גם אם להקת פאנק הופיעה לפני להקת פרוג אין בכך פסול. ד) תודה לך על ההכרה לחריגותי. אני מבטיח שלהבא לא ננסה למשוך אנשים מהפורום שלכם (חס וחלילה, אלוהים ישמור). אם אין לנו קהל כאן נמשיך לחפש אותו במקום אחר. ולסיום : סליחה מכל חברי הפורום שאת מנוחתם הטרדנו. נשתדל לא להפריע יותר למנוחת השכנים ולא לעשות "בלאגן".

אז יופי

א)זה שהתייעצתם עם הלהקה לגבי הנושא לא הופך את הבחירה ליותר יעילה. קומוניקט שקרי ללא כל פרטים על הלהקה עצמה והמוסיקה שלה אלא סיפור בדיוני שמנסה להיות משעשע לא יגרום לאנשים להגיע להופעה. זה עלול אולי להניע אותם להגיע למופע הסטאנדאפ הבא שלך. אתה רוצה שאנשים מהפורום הזה יגיעו, לפחות? תן לנו פרטים אמיתיים על הלהקה. ב)חבר הפורום בתחילה פנה אליך ואמר שזה לא רלבנטי לפורום, ואתה בתגובה רמזת על צרות אופקים, ולאחר מכן טענת שאנחנו מטיפים מוסר, עושים היררכיה ממוסיקה וכו. אנחנו יודעים מה הכי טוב לפורום הזה, ופאנק לא נכלל ברשימה הזאת. ג)סבבה - בחודש הבא אני מצפה לראות הופעה של איטליז או של הסימפוזיון ב"חי באוזן" (או של סולסטיס
) ד)שלא תחשוב שאני מנדה אותך מהפורום, או מורה עליך לא לפרסם כאן את האירועים שלך. לא סתם השארתי את ההודעה שלך ולא מחקתי אותה. יכול להיות שיש לכם קהל כאן, אבל אם אתה רוצה לפרסם פה להקת פאנק - אל תצפה להיענות.

Rubycon

New member
בגדול אני מסכים איתך

אבל לגבי א: תחשוב על זה כמו "פרסמות RIO": כמו שלכריס קאטלר בכלל לא אכפת אם רק שני אחוז מקהל היעד שלו מבין למה הוא מתכוון (שלא לדבר על כמה אכפת לו מהצ'ארטים), אותו דבר. אל תגיד לבן אדם איך לעשות את העבודה שלו, אלא אם כן אתה הבוס שלו.

למעלה