שרשור

Padme Amidala

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

אם דיברנו כבר על ליאו... שתדעו לכן שגם אותו צירפתי לקאסט הדימיוני של סדרת פרחים בעליית הגג.

Padme Amidala

New member
לא.. דווקא לא כריס...

ליאו לא מתאים להיות כריס... צר לי, אבל לכריס מגיע משהו טוב יותר. לא מצאתי אף שחקן בכל הוליווד שמגיע לקרסוליים של כריס...
דווקא חשבתי שליאו ישחק את מלקולם... הרי אם עושים סרט לפרחים בעליית הגג צריך לעשות סאגה שלמה לכל חמשת הספרים, וליאו ישחק את מלקולם הצעיר בגן של צללים...
מי יודע, אולי הוא ישחק גם את המבוגר עם איפור טוב. לגבי כריס אני עדיין מתלבטת...

N i c o l e

New member
הממ...קראתי רק את הראשון...

אבל לדעתי אם כבר מישהו מתאים לכריס אז זה הוא....זה גם מתאים לחלק מהתפקידים שהוא כבר עשה...ולאיך שהוא נראה.....

Padme Amidala

New member
אני בשוק! אני בהלם! אני ה-מ-ו-מ-ה!!

לא משנה מה את עושה עכשיו, רוצי מהר לספריה ולכי לקרוא את ארבעת הספרים שנשארו לך!!
תאמיני לי שכדאי לך... את תביני הכל טוב יותר אם תקראי אותם... על סמך הספר הראשון את לא מבינה חצי מהעלילה.

shiray

New member
אמאלה

סיימתי השניה לקרוא את הספר וטוב שזה לא מזעזע לגמרי מה שמגלים בסוף!!!! כשקראתי את החלק עוד בבוקר כשכריס חזר הייתי בהלם וכל שניה הוא רק גדל עד לרמה שלא חשבתי שקיימת.... ועכשיו אני אחכה למחר, לחזור הביתה אחרי השיעור נהיגה (הראשון!!! כל מי שגר בר"ג וקריית אונו אני לא ממליצה לצאת לכבישים) ולחכות שהספרייה תפתח בארבע ולרוץ לקחת את הספר השני.

Padme Amidala

New member
חחחח

נו, ידעתי שגם את תתמכרי לזה... איזה מגעיל הקטע שהם מ****נים, נכון?

shiray

New member
תודה

הלך דווקא ממש ממש טוב!!! חשבתי שזה יהיה הרבה יותר קשה אבל דווקא היה בסדר גמור. ולא נכבה לי האוטו אפילו פעם אחת.

American Girl

New member
אממ.....

תודה! כי בספריה המסכנה אצלינו בבית ספר מחפשים ספר לפי שם הכותב ואני לא מצאתי כי לא ידעתי את שם הסופר! ועל איזה קו אדום אתן מדברות?
לגביי התמונות בפורומים אחרים אפשר לשים תמונות רק פה אני לא מצליחה....
ואני ביינתיים לא רוצה להגיד אף אחד לא יודע....

shiray

New member
בהצלחה

בחיפוש הספרים... אני אפילו לא בודקת בספרייה בבי"ס אלא הולכת לספריה השכונתית. שלמזלי היא ממש מעבר לכביש ככה ששתי דקות ואני שם... ובהודעה שלי שהכותרת שלה היא "אמאלה" בתפוז סימנו את הפעמיים שכתבתי "הספר" והפכו את זה ללינק לאתר של סטימצקי...

../images/Emo29.gif לפני שיורד הלילה...../images/Emo43.gif

פורום פוליטיקה בשרון מארח הערב ב-20:00 את סיימון גולדמן, המועמד לראשות העיר כפר סבא מטעם סיעת שינוי. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
השלמה-וויזיון בעיצומו: היום עולה הסיבוב השישי, וגם הפעם צריך לבחור מתוכו את חמשת השירים האהובים עליכם, לדרג אותם ולשלוח במסר אישי... כדאי להשפיע... עוד צפויות הפתעות רבות ב"שלמה וויזיון"...
אתם עדיין לא רוצים להזיז את אוונסנס ודיידו מהמקום השני והראשון ב"קופסא"... כי גם השבוע הם דורכים במקום. דרגו את הלהיטים האהובים עליכם והשבוע ואולי תזכו בסינגל של בלו קאנטרל...

היום ב-../images/Emo43.gif מתחילים לשיר

דלית כהנא היא השם החם ביותר בתחום הפיתוח קול בארץ, והיא גם המורה הפרטית של מתמודדי פרוייקט Y. היום ב-19:00 היא תתארח בצ'ט של פורום YTV ותספר קצת על העבודה שלה בפרוייקט, על איך כמעט ייצגה את ישראל באירוויזיון ועל המפורסמים שאותם היא מלמדת לשיר...
שולה חרמש, עובדת שנים עם נשים ועכשיו גם חובקת ספר חדש- "דרך חד סטרית" תתארח היום ב-18:30 בפורום שירה וכתיבה יוצרת. ניתן להשאיר שאלות לדלית ולשולה כבר עכשיו בפורומים.
ואם עדיין לא סיפרתם לשלמה ארצי איזה שיר שלו אתם הכי אוהבים אז... כדאי להשפיע גם על הסיבוב השישי

מי יציל את הוילה שלי ../images/Emo82.gif

הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד הנוסף שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.

למעלה