שרשור

שרשור ../images/Emo32.gif

אמממ...אני יודעת שזה לא קשור לפורום אבל סתם רציתי שתדעו: הייתי היום בקניון ארנה וזה פשוט מקום מדהים! זה נראה כמו ממלכה!! יש שם חנויות מטריפות והעיצוב של הקניון הוא מהמם!! מומלץ לבוא לראות (ולקנות...)

DAN1EL

New member
גם אני הייתי שם היום

לדעתי זה דווקא קניון משעמם....טוב אבל מה לעשות בנות אוהבות את כל השטויות האלה ...חח

DAN1EL

New member
תראי,

יש שם רק בגדים בגדים בגדים, ואני לא אוהב קניות...או יותר נכון שונא...בגלל המוכרים בארץ....הם כל כך קרציות! הם לא נותנים לך רגע אחד של שקט, אתה נכנס לחנות יש מסתערים עליך ומציקים לך ומציעים לך דברים...ראבק! שיתנו זמן להסתכל!
טוב מה לעשות קניות זה קטע של בנות בעיקר ולבנים אין מה לעשות בקניון הזה ממש..חח
היום דווקא היה נחמד, אבל בפעמיים הקודמות שהייתי שם זה הלך ככה: בפעם הראשונה - היה בקושי 15 אנשים בקניון והיה רדום ומשעמם... בפעם השנייה - זה היה במוצאי שבת ו..ו....פשוט אי אפשר לתאר איזה כמות של אנשים הייתה שם ..בעעעע כל כך מפוצץ ומגעיל! אוקיי, אז עכשיו נשאלת השאלה: "אם אתה לא אוהב את הקניון מה עשית שם שלוש פעמים?" אז ככה זה כשאתה בן יחיד עם שלוש אחיות חולות שופינג ואמא עם אובססיה לנעליים שרק אם אתה מסתובב עם אחת מהן אז הן צריכות לגרור אותך במשך קניון שלם ולעצור בכל חנות...

חחחחח הלוואי עליי../images/Emo70.gif

לא הייתי שם עדיין
.. אמרת שיש שם בגדים בכמויות
אז לשם אני הולכת

DAN1EL

New member
זה קניון בהרצליה

ממש ליד המרינה, והוא מעוצב בסגנון רחוב אירופאי או משהו כזה...

love amor

New member
מצאתי אותה באחד הפורומים...

זה כנראה מהאתר של E (כי הכתובת מופיעה על התמונה חח)

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifכן יש תחרות של רולרבלייטס

באיזשהו מקום וכל מי שוראים בתמונה, יהיה שם, נראה לי כדי להנחות או משהו כזה...

DAN1EL

New member
הסבר על התמונה:

זה הצגת ילדים שתעלה בחנוכה אם אני לא טועה, לפי מה שרואים בתמונה משחקים בה נירית קופל, אמיר פיי גוטמן, אפרת בוימולד ובר פאלי, שדיברה על ההצגה באקזיט.

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifאני לא חושבת...

אני ראיתי פרסומת שלהם שיש תחרות של רולרבלייטס ואפילו אם תסתכלו טוב אז תראו שיש להם על הרגליים גם...

לא..זה מחזמר שכולו על רולר-זה לא תח

-רות.. החזה יעלה בחנוכה ומשתתפים בו: אמיר פיעי גוטמן בא פאלי אפרת בוימולד נירית קופל ואחרים!

למעלה