שרשור

../images/Emo76.gifיו"ר הסטודנטים ../images/Emo43.gif

מר שגיב אסולין, יו"ר התאחדות אגודת הסטודנטים מגיע לפורום סטודנטים בתפוז היום ב-17:00. ניתן כבר עכשיו להכין שאלות עבורו בפורום.
קבוצת השירים השלישית ב"שלמה-וויזיון" ניתנת השבוע לשיפוטכם. האם כבר דירגתם את חמשת השירים האהובים עליכם מתוך הרשימה? כנסו עכשיו, האזינו לקטעים מהשירים, והצביעו על פי טעמכם האישי

../images/Emo18.gif יתכנו תקלות באתר

לצערנו בימים האחרונים אנו נתקלים בתקלה, המונעת שיגור הודעות בפורומים מסוימים. הצוות הטכני עושה כל מאמץ לאתר את התקלה ולתקן אותה בהקדם. ייתכנו שיבושים בגלישה בשעות הקרובות, איתכם הסליחה.

קרנוש21

New member
נראה לי שהוא בטיול שנתי

נדלקת עליו? לשדל בינכם? הוא בן 16 נראה לי

HUhybrid

New member
יאללה, מולוטוב פארטי! ../images/Emo45.gif ../images/Emo48.gif

מי לא יהיה שם... ערפדים, שדים, רוחות, אביב גפן ואפילו צביקה פיקקקקקקקקקקקקקקק!!!
וכמובן, את- השדכנית

קרנוש21

New member
אלק צביקה פיק

הייתי הולכת על שרון רוטר ומי ששר איתה בספרדית חיחיחח צביקה פסה!!!!! ובלי ערפדים רוחות ושדים אלא עם מלאכים!!!! יאלללללה בלאגןןןןן יאללה לנענעעעעעע חיחיחיחיחיחייחי
קרנוש21 בע"מ- משרד שידוכים לכל המעוניין!

Flame

New member
חזירתי../images/Emo24.gif

חזירתי מסיני, היה לי כל כך כיף.... התגעגעתי לפורום.. וכמובן.. אל חבריו!!
! לה לה לה ... הים..השמש..השקט..

Flame

New member
אווווווווו

לפתע אני שמה לב שהמון אנשים חדשים נמצאים פה..! ובכן, אני מקווה שתהנו בפורומינו הקט..
! תעשירו ידיעות, ותחלקו עימנו גם כן..
ברוכים הבאים..(קצת באיחור
וזאת מכיוון שלא הייתי פה)
אגב, שוש בן 15..
.. מזל סרטן לה לה לה ... המשך יום מואר ומלא אהבה חברים

Flame

New member
תודה ../images/Emo9.gif..

היה לי ממש כיף!! נחתי המון.. המקום פשוט מרדים כל כך מרגיע.. אחרי שהשמש שוקעת העייפות פשוט נוחתת! נראה לי שזה בגלל סדר היום המדהים שם
.. מה עשיתי? מה שצריך לעשות בסיני! כלום..חחח..
.. לא.. סתם.. אני כזו היפראקטיבית.. טיפסתי על הר קטנטן, צפיתי בשקיעות.. עשיתי מדיטציה..שחיתי..שנירקלתי..השתזפתי קצת..(סוף סוף)קראתי!!! הספר המדהים ביותר.. אנשים אל תתעלמו מההמלצה שלי, זה למענכם
.. כדאי לכם מאוד מאוד מאוד מאוד לרוץ עכשיו לסטימצקי ולפחות לזרוק הצצה לכיוון הספר "משואות האור".. ממליצה לכם בחום.. הספר שיעזור לכם להיזכר במהותכם האמיתית
חוץ מזה היו שם אנשים ממש נחמדים! ואז..(תמיד יש אבל) יום אחד.. אני לתומי שכבתי על מזרון הים הענקי והגבוה (למזלי הרב) חתרתי(יותר נכון ניסיתי) עם הידיים.. ואז בערך מטר אחד לפניי... ראיתי את זה.. זה היה... ח-ר-צ-ף!!!!!
ואל תשאלו אותי מה זה... אלוהים ישמור.. זה היה מזוויע.. עכשיו יש לי פוביה.. נקרא לזה "קקיפוביה"..תבינו לבד
חחחחח.. אבל חוץ מתקרית הקקי הזו.. היה לי ממש כיףףףףףף! תודה בכל מקרה... התגעגעתי

Flame

New member
חיחיחיחי ../images/Emo9.gif

LOL... אני מצטערת אם סיבכתי אותך..חח.. קקיפוביה=סוג של פוביה שהומצאה על-ידי.. *פחד מקקי* חחח...

סיני.....=( ../images/Emo7.gif

אני מקווה שנהנת והכל... אבל אני אישית.. לא חוזרת למקום הזה... במקום להתמודד.. פשוט בורחים מטראומות.... =\

קרנוש21

New member
אפשר להתחיל לללמוד לשרשר הודעות?

קורס אצלי בבית איך לשרשר רק 850מיליון לירות שטרלינג ביום שישי חצי דדקה על הבוקר למדתם לשרשר בואו בהמוניכם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

שלום מיטל, אני שוש. בין 15 מאזור הדרום הקרוב
. אם את רוצה לדבר
מסרים (בלע בלע ושוב בלע לכן בחרי באפשרות השניה |האפשרות השניה| איציק- 157125817 שבת שלום וחג סוכות שמח, הפריק.

למעלה