שרשור

All I Have

New member
המשך../images/Emo26.gif

מ זה מור נ זה ניקי *BTW ב זה בריאן... מי האידיוט שכתב שם בית??? אופסי אני חחחחחחחחח* *וג זה ג'נייייייייי גררר גר גר גר גר גר גר גר גר גר חחחחחחחחחח* *ייייאאאאא ג זה גם גררררררר חיחיחיחיחי* ס זה סעיף במבחן ע זה עין מ נ ס ע פ זה פיפי צ זה צבי ק זה קוף ע פ צ ק ר זה רגב ש זה שירה ת זה תרנגול הודו ק ר ש ת א ב א ב בני ה10 וה100 א ב א ב מטיילים בגיר וצבע א ב א ב מטיילים? חחח חפיף מור נושמת בריאן רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ג'ניפר רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז זזזז את לא אמרת את זה אז מה חחח חחח יאללה מסיביסליייי ונה נה נה נה הנ הנהנהננהנהננהנהננ לא לא לאאאאאאאאאא מסיבייגלהההההההההההההההה לא לא לאאאאאאאאא גררר מסיצ'יפסיייייייייי בני ה-8 בני ה-9 ג ד ג ד טוב יאללה הלכנו לאכול בייייייי

אהההההההההההההההה

שירה התחרפנההההההההההההההההההה HHHHHHHEEEEEEEEELLLLLLLLPPPPPPPPP היא השתגעה שירה למה לא לקחת כדור הרגעה????????? אסור לשכוחחחחחחחחח!!!!!!!!!! מהיום אני מזכירה לך כל יום קאפיש?????????? א-אקסטזי ב-בנגים ג-גראס ד-דבק מגע ה-הליום ו-ואליום לה לה לה לה לה..........

חחחחחחחח

לא אני לא אני רק קצת מושפעת טיפטיפונת....חחח אהה ואני על הכינוי של מור עכשיו רק שתדעו אין לי כוח לעבור לשלי והיא פה לצערי גררר נחשו מה אכלנו?! גלידה וקקאו וג'וקים ולבבות של ג'וקים ושוקולד וניתחנו שזיף ותפוח יאמייייייי היו גם כאלה שבאו בלי הלבבות והיה חסר... לא פלא שזה עלה רק 19.90

למעלה