שרשור

../images/Emo42.gifחדשות תפוז Live

גלית ורטהיים, מהמובילות בתחום האיפור בארץ, שגם מנהלת את המכללה הגבוהה לאיפור איל מקיאג', תגיע היום ב-19:00 לאירוח Live בפורום איפור. האירוח יהיה בהנחיית רועי וערן- המרעננים הרשמיים של הקיץ. כדאי לבוא, יהיה מעולה!
היום ב-18:00 יתארח שלומי זילברמן, הומאופט מקצועי, בפורום הורים לתינוקות ויענה לשאלות בנושא הומאופטיה. כל מה שרציתם לדעת ולא היה את מי לשאול- עכשיו יש.
היום ב-20:00 תגיע לפורום הורים לפגים יעל גרזון, שתענה לשאלות ותייעץ בנושא עיסוי לתינוקות. נשמע מעניין? בואו להשתתף בדיון! ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורומים! הגולשים מתבקשים לשמור על רמת דיון נאותה (ולשתות הרבה! חם היום!
)

תפוז אנשים אצלכם בסלון ../images/Emo70.gif ../images/Emo82.gif|

החל מהיום בערוץ 68 ב- yes, הטלויזיה בלווין, אפשר להנות מהערוץ האינטראקטיבי החדש לצעירים (yesZone) המופעל כולו על ידי תפוז אנשים. למה אנחנו אומרים לכם את זה? כי יכול מאד להיות שהודעות שלכם מהפורומים יככבו שם ... הערוץ הוא ערוץ אינטראקטיבי הכולל מדורים שונים - דייטינג, מסיבות ובילויים, צ'ט, הכרויות, סלבס, משחקים שווים נושאי פרסים (עוד יותר שווים) ועוד. הצופים יכולים להשתתף, להתבטא, לצ'טט, להצביע ולהשפיע. דרך אגב - אם אתם רוצים להשתתף במדור ההכרויות לחצו על הקישור להתראות בערוץ 68.

p i n g o

New member
../images/Emo32.gif Come Into Her World../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

פעם ילדה קטנה ומתוקה, היום אישה בוגרת ומלאת ביטחון עצמי וסקס אפיל. קיילי מינוג היא אחת מהתופעות הגדולות של המוזיקה בשני העשורים האחרונים. מאז החלה לראשונה לפזז לצלילי הלוקומושן, קיילי משגרת להיטים לחיינו בזה אחר זה ולא משאירה מקום לספקות - היא פה כדי להישאר! למעלה מחמש עשרה שנה בעסק, קיילי מספקת קליפים מרהיבים, הופעות עוצרות נשימה ושערוריות חדשות כל בוקר.. אז מה הפלא שכולם כל כך אוהבים אותה
So come on come on, do the Locomotion with us! בואו לפורום קיילי מינוג (566) ב
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום http://forums.tapuz.co.il/kylie

Padme Amidala

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

כל ההודעות שלא קשורות לניקול ובא לכם לכתוב- בבקשה לשרשר לכאן... שירה, חזרת!!! ספרי איך היה שם!! נכון ארץ מהממת? איך היו האנשים?

shiray

New member
היה מדהים!!!!

כבר בטיסה חזרה לארץ בכיתי שאני רוצה חזרה!!!!!!! אני מתה על המארחת שלי וכל המשפחה הייתה מדהימה ובכלל גם כל המשלחת! וגרמניה כ"כ ירוקה ויפה!!! כל יום הייתה לנו איזו פעילות ובערבים היינו עם המשפחה והיה כזה כיף!!!! והיום כבר שלחתי אליהם אי מייל ואני לא יכולה לחכות לתשובה! ועדיין לא יודעים אם הם יבואו אלינו עוד שנה כי זה תלוי במצב הבטחוני, אבל הם כבר אמרו שאם הם לא יוכלו לבוא אנחנו יכולות שוב לבוא אליהם!!!! ד"א למי שלא הבין- הייתי במשלחת לגרמניה והייתי באותה משפחה עם חברה שלי כי יש להם 2 בנות בגילנו- מלאני, המארחת שלי, נולדה שבועיים אחריי וזוניה (כמו סוניה אבל עם ז') נולדה איזו חודשיים אחרי חברה שלי (כלומר נולדה בדצמבר... היא בת 15 וחצי)

shiray

New member
ושאלה לנעמה

קראתי אי שם כשבדקתי מה חדש בפורום, שלקחת את "הגברת עם הקמליות" מהספריה, אז... סיימת כבר או שעוד לא התחלת? ואם קראת כבר אז מה דעתך?

Padme Amidala

New member
אני שמחה לשמוע שנהנית!!

וכן, התחלתי את הספר ואני כבר באמצע. בינתיים אני מאוד מאוד נהנית- זה באמת מאוד יפה! ולמרות שמרגריט לא מתאימה לתיאור של ניקול אני תמיד מדמיינת אותה כמוה!

shiray

New member
לתיאור החיצוני של ניקול?

דווקא אם אני זוכרת נכון היא ממש התאימה חוץ מזה שלמרגריט היו עיניים חומות ושיער שחור, אבל חוץ מזה נדמה לי שהיא התאימה- היא הייתה גבוהה מאוד ורזה, עם עור בהיר, שיער גלי, אף ישר ועדין וכ"ו וכ"ו...

Padme Amidala

New member
כן...

זה נכון, אבל אני תמיד מדמיינת אותה עם כאלה עיניים כחולות ושיער אדמדם...

shiray

New member
בגלל שככה זו ניקול

והיא באמת הכי מתאימה לתפקיד של מרגריט, וגם התיאור לא כזה רחוק ממנה... זה לא שאמרו שמרגריט הייתה נמוכה, מלאה, עם שיער חלק וכל זה....

Padme Amidala

New member
תקשיבו...

אני עכשיו באתר שמראה רשימה של שחקנים ושחקניות יהודים- אני כל פעם מופתעת מחדש!!! יש כ"כ הרבה שחקנית שלא ידעתי שהם יהודים! שימו לב- ריבר פניקס, חואקין פניקס, סת' גרין (הבן של דר. איוול מאוסטין פאוורס וגם משחק בבאפי), פול ראד (ג'וש מהסרט קלולס), ג'ייק גילנהל (אולי חלקכם מכירים אותו כהחבר של קירסטן דאנסט), שון פן חצי יהודי, קווין קליין, מתיו ברודריק, דיוויד דוכובני, דיוויד ארקט, אורלנדו בלום חצי יהודי, סטיבן סגל, ריצ'ארד דרייפוס, גארי שנדלינג, פרנק אוז (המדבב של יודה מ"מלחמת הכוכבים"), דניאל דיי לואיס, ג'יימס פרנקו מספיידרמן חצי יהודי- ואלה רק מי שהייתי מופתעת!! יש גם את הריסון פורד, בילי קריסטל, אדם סנדלר, ואדריאן ברודי שהוא חצי יהודי- ועליהם ידעתי כבר... דרך אגב, קיאנו ריבס לא יהודי אבל אחד מהאבות החורגים שלו (אמא שלו הייתה נשואה די הרבה פעמים) היה יהודי, וקיאנו הלך לתפילות שבת וגם למחנה קיץ יהודי...

Padme Amidala

New member
טוב, עכשיו שחקניות...

ד"א, שכחתי מקודם לומר שאני יודעת שגם מייקל וקירק דאגלס הם יהודים. ועכשיו לשחקניות-פטרישיה ארקט, רוזן ארקט, סלמה בלייר, ג'ניפר קונלי, ג'יימי לי קרטיס חצי יהודיה, פראן דרשר מ"נני"- את זה כבר ידעתי, קארי פישר- הנסיכה ליה מ"מלחמת הכוכבים" היא חצי יהודיה, שרה מישל גלר, מגי גילנהאל (אחות של ג'ייק), גולדי הון, קייט האדסון, מיה קירשנר הקנדית מהתוכנית "24", ליסה קודרו, מילה קוניס מ"מופע שנות ה-70", ג'ניפר ג'ייסון לי, ריקי לייק, קורטני לאב (נו, טוב, מוזיקאית), דברה מסינג, בט מידלר, מרילין מונרו, לאוליביה ניוטון ג'ון מ"גריז" יש סבא יהודי, שרון אוסבורן חצי יהודיה, שרה ג'סיקה פרקר, גווינת' פאלטרו חצי יהודיה, סאמר פניקס (אחותם של ריבר וחואקין), נטלי פורטמן- בת לאב ישראלי ואם יהודיה אמריקאית ונולדה כאן בירושלים, לורה פרפון (דונה מ"מופע שנות השבעים", טניה רוברטס (מידג' מ"מופע שנות השבעים"), מימי רוג'רס היא חצי יהודיה- והיא הייתה אשתו הראשונה של טום קרוז, רוזאן,וינונה ריידר, ג'יימי לין סיגלר מ"הסופרנוס", אליסיה סילברסטון, טורי ספלינג, לילי סובייסקי, ברברה סטרייסנד, ורייצ'ל וויז...

טור דה פראנס Live

היום ב-12:30 תוכלו להצטרף Live בפורום אופניים ליורוספורט , שם ישודר הטור דה פראנס, שאותו יעביר אצלינו כתב הארץ לענייני אופניים- יאיר בן עמי. יהיה שמח, אז כדאי להצטרף לדיון בפורום.
אוונסנס לא מזיזים את עצמם מהמקום הראשון במצעד הפזמונים של תפוז. השבוע סרטאב יורדת ומפנה להם שוב את הפסגה. מתי לאחרונה ראיתם שיר ממקדוניה צועד במצעדים? ומפינלנד? להיטי המחתרת תוקפים את המצעד של תפוז- עכשיו בפינה לשיפוטכם.

../images/Emo79.gif../images/Emo68.gif תגלית השנה

גם אם לא שמעתם את השם שירלי צפרי, בטוח שמעתם את השיר "בשבילי", אחד מלהיטי הרדיו הגדולים של השנה. שירלי חובקת אלבום חדש, ומופע חדש, והיום מגיעה להתארח Live בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, בהנחיית רועי וערן. בינתיים, בואו לזכות בדיסק החדש של שירלי.

למעלה