שרשור

קרנוש21

New member
שבת של אור ואהבה לכולם

ותמשיכו לחפש שמות חדשים לפורום לדוגמא מעבר לדימיון בעולם המקביל או דברים כאלה מיוחדים עם משמעות צאו לדרך

faith2

New member
מותר ל../images/Emo23.gif בפורום שלכם?

הגעתי אליו דרך ההודעות המומלצות בדף הראשי! אחלה פורום....מותר להתנחל?

טור דה פראנס Live

היום ב-12:30 תוכלו להצטרף Live בפורום אופניים ליורוספורט , שם ישודר הטור דה פראנס, שאותו יעביר אצלינו כתב הארץ לענייני אופניים- יאיר בן עמי. יהיה שמח, אז כדאי להצטרף לדיון בפורום.
אוונסנס לא מזיזים את עצמם מהמקום הראשון במצעד הפזמונים של תפוז. השבוע סרטאב יורדת ומפנה להם שוב את הפסגה. מתי לאחרונה ראיתם שיר ממקדוניה צועד במצעדים? ומפינלנד? להיטי המחתרת תוקפים את המצעד של תפוז- עכשיו בפינה לשיפוטכם.

יכול להיות שאני חדש פה...

אבל למה צריך לחפש שם חדש לפורום??? מה רע בזה - שכבר קיים? שבת של אור ואהבה גם לך....

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif....../images/Emo8.gif

ברוכה הבאה
את יכולה להתנחל... אפילו רצוי
שבת שלום ותודה על המחמאה,

faith2

New member
הייי ברור זוכרת! דנה נכון???

ותודה לכם על קבלת הפנים

bis fd

New member
גםאני גםאני

נכנסתי מההודעה בדף הראשי הצצתי ונפגעתי
אפשר לעשות גם לי מקום? מה זה תופעות על טיבעיות-----בשבילי זה טבעי

I am a freak

New member
ברור.... מי שבא ברוך הבא....

אל תשאלו.... מכור לשירי ילדים....
הפריק.

Nizzan Cohen

New member
כי... ../images/Emo13.gif

יוצא שבפורום הזה מדברים לא רק על רוחות אלה גם על יישויות על טיבעיות ותופעות על טיבעיות ועוד כלמיני

I am a freak

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo13.gif

השם הנוכחי לא רע. לא רע בכלל. אחד מחברי הפורום (נייס גאי- נראה לי) העלה את הרעיון ששם הפורום יוחלף וכך "יימשכו" לפורום יותר חברים חדשים. תוכל לקרוא על זה כאן. שבת שלום
ויום מוצלח,

mr nice guy

New member
אני הצעתי לשנות את השם של הפורום

בגלל שבמבט ראשון, לי לפחות השם נשמע קצת ילדותי... לא יודע... אבל שם של "תופעות מופלאות" "עולם מקביל" כל מיני כאלה, תעורר סקרנות אצל אנשים שגם פחות מאמינים בנושא מאשר שאר המשתתפים.

I am a freak

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

כל החברים החדשים והישנים- ככה זה עובד....
לכאן תשרשרו את כל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום. במקרה ושכחתם, אני אשרשר אותן בשבילכם.
בנסוף לשרשור
יש שרשור "הודעות של תפוז". הוא בדף הראשון (חפשו קצת ותמצאו)- כל ההודעות של "תפוז אנשים מודיע" וכל היוצא בזה ישורשרו על ידי לשרשור ההוא.
במקרה והשרשור הזה (
) עבר לעמוד הבא, אתם יכולים לפתוח שרשור
חדש. תהנו,

שלום!

הרבה המליצו לי על הפורום הזה אבל לא נכנסת אליו עד עכשיו.. אולי מפחד.. אולי מחוסר התעניינות.. לא יודעת.. בכל מקרה נכנסתי דרך השער הראשי של תפוז וזה ממש מעניין !! (וקריפי...) אפשר להצטרף?? תקבלו אותי נכון?

למעלה