שרשור

סיפור מהחיים (?)- תפוז Live

היום ב-19:00 נארח Live בפורום סיפורים מהחיים והאינטרנט את הסופרת אדיבה גפן, לקראת צאת ספרה החדש "אהבה בסיבוב שני". אז... בואו לקרוא את הפרק הראשון בספר ולבוא לשאול בפורום כבר עכשיו!
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

kyliefan18

New member
לונדון

היום 25 מעלות בלונדון! קיבלו קיץ הבריטים הלבנים האלה! :)

לונדון מחכה לו........./images/Emo7.gif *מקנאת*

והנה 0כי מישהו כאן(יו שכחתי מי) חולה על התמונות האלה גם אני........

למה זה יוצא כזה גרוע??????

כי זה קטן? לקחתי את זה מkyliefever וזה האייקונים הקטנטנים למה הם יוצאים כאן ככה????

לימבו

New member
נכון. היא מחכה לי ../images/Emo13.gif

בעוד שבוע בדיוק בשעה הזו- אני שם

לימבו

New member
לא יפה!!../images/Emo25.gif

דרך אגב- יש לי פרומואים של אפלטון בשבילך. אולי תיצור קשר??

kyliefan18

New member
יש לך מה?!?!?

ואתה לא מתקשר!?!?!!? רע!!!!!!!! אני אתקשר אלייך בערב הביתה, חסר לך שאתה לא שם!

../images/Emo176.gif טל שגב Live ../images/Emo168.gif

היום בתפוז Live תוכלו לפגוש את הזמר טל שגב, שיתארח בפורום רוק ישראלי הערב ב-20:00. ניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו. טל יוצא בימים אלו במופע חדש, והספיק לעבוד עם מיטב האמנים בארץ כמפיק מוסיקלי.
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

שרשור ../images/Emo32.gif שאלה חשובה!

אנשים אתם מוכנים לעזור לי? מיש מבין במחשבים-למה המחשב שלי נתקע כול הזמן? כאלו כול הזמן פתאום העכבר לא זז(עכשיו הוא היה בהתקפים כול כמה דק ממש כול דקותיים פתאום הוא לא זז והייתי חייבת לעשות ריסט) והאיש מחשבים שלנו כבר כמה חודשים מנסה לתקן ולא מוצא כלום אז מה זהאם לא מאוורר? או עומס יתר? והמחשב לא כזה ישן הוא משנת 2002 נראה לי......... או אפילו החליפו לנואותו אניחושבת לפי חציש נה אין לי מושג הוא עושה כול הזמןבעיות ולא מאפשר לי להיות באינטרנט ברצף הבעיות נעלמו ב5 שבועותה אחרונים אבל חזרו היום אניאעזוב את הפורומים אם זה ימשך ככה הרבה זמן זה לא מאפשר לי להתכתבת אם כול דקותיים המחשב נתקע........

למעלה