שרשור

my chinese lady

New member
בושו והכלמו

שלום:) אני חדשה כאן. יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן... למה הפורום נמצא בקטגורית צעירים?!!!

A lost angel

New member
ראסמי!!

אין לי מושג.. שאלתי את הנהלת הפורומים. אין תשובה.. המנהלים יודעים, ככל הנראה.

my chinese lady

New member
לפי דעתי

זה בהחלט לא קשור בין אם יש פה הרבה צעירים או בין אם יש פה הרבה מבוגרים. את חייבת להודות שקטגוריית הצעירים לא מתאימה לנושא הפורום. נושא הפורום לא אמור להקשר לקבוצת גיל מסויימת. פה זה בהחלט לא המקום לדבר על ביות התבגרות!!!

A lost angel

New member
מה שלא נכון זה שהפורום

לא מתאים לקטגוריה הזו. למה? כי זה פורום שעוסק במאגיה, ולא בצעירים שעוסקים במאגיה. אם הנהלת הפורום והנהלת הפורומים היו חושבים שזה פורום רציני, הם לא היו שמים אותו תחת 'צעירים', כי זה מראה את הפורום כפורום חאווה.

I am a freak

New member
הי הי הי....

"אם הנהלת הפורום והנהלת הפורומים היו חושבים שזה פורום רציני, הם לא היו שמים אותו תחת 'צעירים'..." כמה דברים... 'הנהלת הפורום' דיווחה להנהלת הפורומים על הבעיה, אבל בסופו של דבר אין שום שינוי (מסיבה שלא ידועה לי) עכשיו, אני רואה שזה באמת מפריע לכם, לכן אני אנסה ליצור עימם קשר בשנית. נקווה שהפעם זה יעזור. (אני לא יכול לתת לכם את כל הפרטים כיוון שאני לא יודע את כולם... ינון היה אחראי על צעד זה...) דרך אגב, אם יש לכם עוד הערות בנושאים הקשורים לפורום, תוכלו להפנות אותם אלי ואני אפעל בהתאם ובכל החומרה הדרושה
חג שמח,

Gum Cigarettes

New member
הנהלת הפורום לא כוללת אותך.

ובתקווה שהיא לא תכלול גם את ינון לעוד הרבה זמן.

I am a freak

New member
תמשיכו להגיב כך, כמה שתרצו...

לבטי- נכון, הנהלת הפורום לא כוללת אותי! על זה אין ויכוח. כשאמרתי "הנהלת הפורום פנתה אל הנהלת הפורומים" התכוונתי לכן שינון פנה אל אפרת שפושניק (או מי שלא ענה לו שם). לדנה- בטח שיש מטרה
ינון לא פה, ואני מחליף שלו. את יש לך בעיה ואת רוצה שהיא תיפתר- פני אלי ואני אשמח לעזור. אם יש לך בעיה ואת מעדיפה לשמור אותה אצלך (או אולי את שומרת את הבעיות אצלך כיוון שאת חושבת שאחר כך הן יעזרו לך בהורדת ההנהלה הקיימת, פשוט לרחם עליכן), זו כבר בעיה שלך חג שמח
, שוש

Gum Cigarettes

New member
הנהלת הפורום

בחרה לא לתת לך את הניהול, ואתה בכל זאת מחשיב את עצמך "עוזר" של ינון, משמע, עוזר מנהל. מכיוון שינון הוא המנהל ואתה העוזר שלו זה הופך אותך לחלק מהמערכת המנהלתית.

I am a freak

New member
והנקודה היא../images/Emo35.gif

*"הנהלת הפורמים בחרה לא לתת לי את הניהול..."
ושוב, כהרגלך, את טועה
אם זה היה תלוי בהנלהת הפורומים, אני כבר מזמן הייתי רשום למעלה בכחול. פשוט, מאז התקרית עם המנהלת המתחזה, כל מי שרוצה להיות מנהל, חייב להגיע לראיון פנים מול פנים במשרדי תפוז ברמת-גן. אני לא יכולתי להגיע לרמת גן (מרחק) ולכן אני לא רשום בכחול. זו הסיבה היחידה...
כדאי שתבדקי את המקורות שלך בפעם הבאה... אני, בדיוק כמו שתכתבת, עוזר של ינון המנהל. אם הייתי מנהל, הייתי נחשב כחלק מההנהלה (מתוך המילה מנהל... למקרה שלא שמת לב). ההגדרות שלנו שונות, זה לא אומר כלום...
חג שמח
, יום נעים ושבת שלום,

למעלה