שרשור

13th worrior

New member
מכתב הזדהות

הלוחם ה-13 חזר... והפעם לא בשביל להיות מושתק! אני מבין אותך על תלונתיך וגם אני הייתי פעם שונא ערסים מושבע אבל איפשהוא בדרך הגבול נהיה מטושטש וכנראה שהתקרבתי להיותי ערס אבל כל הסטראוטיפים שנותנים לערסים אינם אלא שקר וכזב... באותה מידה יכולנו להגיד שהם שורפים חתולים ולהאמין בזה... ולפעמים יש קרעים בעם שלנו אבל זה אנחנו האנשים החושבים שצריכים להתעלות מעל כל זה ואחד את העם אנחנו לא יכולים לנהוג בגזענות כלפיי אחיינו היהודים, האם לא למדנו מנסיונות העבר שעם מאוחד זה עם שישרוד? ואנחנו נמצאים במלחמה מתמדת כנגד שונאינו האם נעמוד גם כנגד ששכנינו? נ.ב. אני חושב שהייתי צריך לקרוא למכתב "מכתב פורענות" אבל לא נורא הלוחם ה-13

EverMan

New member
ממתי ערס זה מוצא ?

ממתי אדם נולד לשושלת ארוכה לעם הערסי ? הא ? ערסים , הם חבורות חבר'ה (או בבודדים לעיתים נדירות) ... שבוחרים להיות ערסים. הם לא נולדים ככה. הם פשוט בוחרים ללכת בדרך הרעה של להטריד אנשים.

Bassman

New member
איזה חסר קשר המכתב הזה...

ערס זה לא מגזר! זה לא כמו (אני אומר בכוונה בחוסר קורקטיות) כושים, או יהודונים או ערבושים. זה לא גנטי ערסים זה קבוצה של אנשים, שהחליטו, מבחירה! להיות מה שהם. אנשים שחייבים להראות שהם מעל כולם, גם אם זה דורש אלימות. אנשים שחושבים שלהיות חזק זה מה שקובע. אז אין מה להשוות...

מהה... חרם על בצפר?

ו.. ו... היום כנראההההה... משלימה שעות שינה. פשוט חייבבתתת!!!
sometimes in life you fill the fight is over,,, RISE&FALL

אמ סי

New member
אתמול ראיתי אותו..

פאק איזה סרטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יכול לחכות לשלישי

Hypnotize

New member
נכון שלא נשארת כל הכתוביות ופספסת

את הבקרוב של Matrix Revolution? רציתי להגיד לך אבל שכחתי..

חחחחח איזה באסה...

אני לא קמתי מהכיסא מהבאסה של איך שהוא נגמר....פתאום ראיתי את הבקרוב וחוץ מזה הוא מופיע בסוף של המשחק

חזרתי.. מעניין מישהו? (הסיפור המלא)

אז ככה... יום שישי בערב היינו אמורים להיפגש (4 חבר'ה) עם 4 בנות בכפ"ס... לאחר שאיחרנו בשעה-שעה וחצי הבנות התעצבנו והלכו... קיצר - ישבנו 4 חבר'ה באוטו (בכפ"ס) כשפתאום ידידה מאילת צילצלה, התחלנו להסתלבט עליה שאנחנו על כביש הערבה בדרך אליה (היא כמובן השתגעה וזה...) אחרי שסיימנו את השיחה חבר שלי הציעה שבאמת נעשה את זה, אני רציתי וביחד שכנענו את השניים האחרים (הכל תוך 2-3 דקות), נסענו לראש העין כל אחד אירגן ב-10 דקות תיק עם אוכל וכל השטויות שלו - ויצאנו... כמובן אף אחד לא יודע את הדרך ואף אחד לא נהג מרחק כזה בחיים... אני וחבר שלי ידענו כיוון כללי ולאט לאט הגענו לאילת (היינו 3 נהגים באוטו אז התחלפנו כל הזמן)... מיותר לציין שעד פה הכל מ-פ-ו-צ-ץ צחוקים!!! מלא חבר'ה מצלצלים כל הדרך ומזיינים לנו את השכל שנגיד איפה אנחנו באמת, אף אחד לא באמת האמין... קיצר לאחר עצירה לקפה וסיגריה בכל מקום אפשרי (וכמובן ביוטבתה) הגענו בבוקר לאילת... תפסנו שינה קצרה על החוף, הלכנו לפגוש ידידות ומשם לשבת בויליג'... כמובן - נפלנו על יום הומואים לסביות (לא הבנתי למה כל אחת שאני מדבר איתה אומרת לי שיש לה חברה או שהיא לא בקטע עד שחבר שלי אמר לי שכולם הומואים ולסביות)... בערך ב-3 זזנו משם לידידה בשדה בוקר, ראינו את המשחק ונסענו הביתה... היה טיול מ-ד-ה-י-ם!!! בהזדמנות אני אסרוק ואעלה את התמונות... נ.ב השמטתי מיליון (ואני לא מגזים!) פרטים שאין לי כוח לספר/לא תבינו...

אמ סי

New member
באמת נשמע משהו טוב..

אולי אני אנסה את זה.. יש לי דלקן באוטו...:)

פששששששש... סחטן על הספונטניות!

יכול ליהיות שביום שישי (אחרי מופע של שוטי הנבואה
[נה נה בננה
) אני יורדת לאילת...

איפה???????????????????????????????

איפה איפה איפה??? איפה יש הופעה שלהם? מאיפשהו את מבררת על הופעות???

שמעע....

אני ממש לא יודעת כלום בקשר להופעה הזאת.. אני פשוט נוסעת לחברים בדרום, והם אמרו שיש בקיבוץ ההוא הופעה שלהם, והם הזמינו כרטיסים. אני יכולה לברר אם אתה רוצה...

למעלה