שרשור

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

למצוא את עולם הבית, בפורום גולשים בזמן.
בני נוער וענייני סוסים בפורום רוכבים צעירים
עובדים מהבית וזקוקים לסיעור מוחות? בואו לפורום עבודה מהבית
מחפשים אקסטרים? קיפצו לפורום פרי רייד ודאון היל לרוכבי אופניים.
הפורום שרבים חיכו לו - פורום ניו מטאל.
מקום התאספות למעריצי הזמרת מישל בראנץ' - פתוח כבר עכשיו. גלישה נעימה!

bleeding rose

New member
../images/Emo32.gif אנשושים כנסו!

חבר שלי עושה ציורי קיר והוא צריך להיתפרנס...(כמו כולנו...רק שאצלו זה עניין של הכרח) אז אם מישהי (האקדמיה ללשון הכריזה לפני שנה וחצי שקובעים מין לפני הרוב) מעוניינת בציור קיר (והוא מצייר מדהים! ואני לא אומרת סתם! והוא גם לא יקר בכלל) אז שתתקשר 068-509281

Leeeeeeee

New member
הודעה חשובה ביותר!!../images/Emo59.gif

בימים ד-ו מתקיים פסטיבל היופי בקניון איילון בר"ג אני אאפר שם כולן מוזמנות לקבל ייעוץ ולקנות מהמוצרים של איל מקיאג'

היום בתפוז Live ../images/Emo43.gif

היום ב-20:00 נארח בפורום קהילות סחר חליפין את טלי חייט ותמר ארזי, חברות בקהילת "טאו סנגה". קהילת טאו סנגה היא קהילת מטפלי טאו-שיאצו בין לאומית, שמטרתה להפוך את העולם למקום טוב יותר. בנוסף למדיטציה יומית, עזרה והתנדבות בקהילות מקומיות וכן פרוייקטים בין לאומיים של התנדבות (כגון חפירת בארות בכפרים במלזיה או עזרה לנפגעי רעידות אדמה בהודו), הקהילה מקדמת סחר חליפין בין חבריה כחלק מתפיסת אנרגיית השפע, שהיא העקרון האוניברסלי המניע את העולם. הקהילה משתמשת במטבע מקומי בשם UNI‏. הקהילה פותחת בימים אלו את שורותיה לקהל הרחב, וטלי ותמר יענו על שאלות בנוגע לאגודת הטאו-סנגה, כיצד באים עקרונות הטאו לידי ביטוי בקהילה ופעילויות הטאו-סנגה למען אזרחים בארץ ובחו"ל, לקראת מפגש הקהילה שיתקיים ביום ו' (30.05.2003) בפארק הירקון.
היום בשעה 20:00 בפורום שיט וימאות נארח את רון יפה, בוחן משרד התחבורה-מחלקה לכלי שיט קטנים ומשיטים. רון יפה, בוחן כלי שייט קטנים ושופט תחרויות בינלאומי, יענה על שאלות הגולשים. האגף לכלי שייט קטנים אחראי על רישום ורישוי של אופנועי ים, סירות מהירות, ספינות וכל כלי שייט עד 24 מטר. המחלקה האחראית גם על בחינות לרישוי והסמכה למי שמבקש להוציא רשיונות משיט. חולמים להוציא רשיון להשיט יאכטה ולהפליג סביב העולם? עצי קוקוס, חופים לבנים, איים אקזוטיים, מפרצונים מדהימים. או שאולי בכלל אתם מאילו שחולמים לחצות אוקינוסים? התהליך מתחיל כאן

Leeeeeeee

New member
בנות, תיזכורת אחרונה../images/Emo59.gif

מחר, קניון איילון, רמת-גן, פסטיבל היופי, עד יום שישי... בואו בהמוניכם!

Leeeeeeee

New member
תחפשי אותי בחנות של איל מקיאג'

ודרך אגב, קוראים לי אור-לי

היום בתפוז Live ../images/Emo43.gif

סוזאן ופראן, צמד הזמרות הקנדיות שהיו לקלאסיקה ישראלית מקורית וייחודית, שבות לארץ למסע הופעות קצר - חיבוק חם ואוהב לעם בישראל. במסגרת זו תתארחנה הבנות היום ב-19:00 בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה.
במסגרת שבוע האיכות הלאומי, המרכז הרפואי ת"א במיזם משותף עם מכון התקנים הישראלי ורשת "שילב" להגברת המודעות לאיכות ובטיחות במוצרי תינוקות וילדים, מקיימים כנס לקהל הרחב בנושא בטיחות ואיכות במוצרים לילדים ולתינוקות. הכנס כולל הרצאות והסברים מאנשי מקצוע ומומחים בתחום, תערוכת מוצרים, וכיבוד. הכנס יתקיים ביום חמישי ה- 29.5.03, כ"ז אייר תשס"ג התערוכה תתקיים ברחבת הכניסה של ביה"ח "ליס" ליולדות, המרכז הרפואי ת"א. הכיבוד וההרצאות יערכו באולם ההרצאות של ביה"ח, בבניין המרכזי, קומה 2- חניה חינם בחניון הנהלה, הכניסה מרח´ ויצמן. הכניסה ללא תשלום!!!! לפרטים נוספים

המאפרת1

New member
היי בנות והיי לך רעות - הודעה../images/Emo70.gif|רמ

מה שלומכן? ברצוני לעדכן אתכן, שמ- 1.6-15.6.03 יש תחרות של ג'ונסון & ג'ונסון (עדשות מגע) ובא כל מי שמעוניין להתחרות בתחרות - התחרות נערכת בחו"ל. היא מוקמת בכמה ערים בקניונים ברחבי הארץ. ואני המאפרת הראשית שם. אז......... בנות אני מזמינה אתכן להגיע. ובמהלך סופשבוע הזה אפרט לכן באיזה קניונים זה יערך, ובנוסף אתן תוכלו לשמוע בפרסומות ב- 99 FM . אז נפגש. להתראות ושבוע טוב וחג שמח לכולן. קרן

המאפרת1

New member
ובכן כפי שהבטחתי

ב- 1.6 - קניון הזהב, ראשל"צ ב- 2.6 - קניון פתח תקוה. ב- 3.6 - קניון ערים(כפר סבא) ב- 4.6 - קניון בת ים ב- 8.6 - קניון איילון רמת גן ב- 9.6 - דיזנגוף סנטר ואת יתר הימים אפרט בשבוע הבא. כפי שאמרתי זו תחרות שבעיקרון מתקיימת בחו"ל , אבל פה עושים את הצילומים, וכל אחת ואחת מוזמנת.
האם תגיעו?! מחכה לתגובות.

Leeeeeeee

New member
אהלן חברה.......

כרגע חזרתי מפסטיבל היופי בקניון איילון אחרי 12 שעות (!) של מייק אפ, פודרה, סומק, צלליות, מסקרה, גלוס......................... אני בקושי עומדת על הרגליים אבל היה כיף וחבל שלא באתן! ל- Bleeding rose- לא הצלחתי לשלוח לך הודעה כי זה לא כתב לי בעיברית...

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

איך בונים את זה? פורום עשה זאת במו ידיך
הזמנה להיות מדליקים, בפורום חשמל ותאורה
לקראת שבועות ובכלל, פורום אוכל חלבי
מקום מפגש לתושבי ראש העין באשכול תפוז מקומי
פורום מעריצים לזמרת נטלי אימברוליה גלישה נעימה!

סאבלימינל והצל ב- ../images/Emo43.gif

היום ב-20:00 נארח Live בפורום סאבלימינל והצל את... הסאב והצל- בכבודם ובעצמם! אתם מוזמנים לשרשר כבר עכשיו שאלותיכם בפורום! האירוע ימשך כשעה. אתם מוזמנים לבוא- לשמוע ולראות!
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

היום ב-../images/Emo43.gif אנשים

בעוד כחצי שעה, ב-10:00 בדיוק, תתארח הדיאטנית הקלינית טובה קראוזה בפורום הריון ולידה. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס ולשאול את שאלותיכם.
פינת יעוץ נוספת צפוייה לנו היום גם בפורום וידויים מהלב בשעה 19:30. ד"ר דניאל וטלמן, סקסולוג קליני ומטפל זוגי, יענה לשאלותיכם וייעץ לכם.
תחרות מתכוני הגבינות של מחלבות "גד" בעיצומה! שלחו ממיטב מטעמיכם המלצות למתכונים המשלבים לפחות אחד ממוצרי "מחלבות גד". אפשר לשלוח כמה מתכונים במקביל ולהגדיל את הסיכוי לזכות בחופשה זוגית לטוסקנה....!
אנו מקווים שתהנו היום ממגוון הפעילויות קיץ של בילויים בתפוז אנשים

למעלה