שרשור

היי אנשים חזרתי מהטיול באילת!

אני לא אכתוב הרבה בגלל שחזרתי למחשב תקוע(עדין לאתיקנוא וות) אז אני רק אגיד שהתגעגעתי עליכם ועל כול הפורומים שאני מתכתבת בתפוז ושאני מקווה שיש חדש בקשר לקיילי... מישהו יכול לעדכן אותי? אה ומזל''ט ענקי לרן ודניאל!!!!

היום בתפוז Live ../images/Emo56.gif

מירי מולכו נציגת יורוקום-נוקיה בישראל, מגיעה לפורום סלולארי היום ב-16:00 לענות לשאלות הגולשים. מירי, נציגת שרות טכני, שרות ללקוחות, עובדת עם המעבדות והסוכנים, היא מקבלת מכשירים חדשים לבדיקת גרסאות, והיא בקשר עם מחלקת ההנדסה. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום!

ווי אין לי מושג... את זה צריך לשאול

את אחי ואת האיש מחשבים שלנו שקובע בשישיש ובא בשבת......... חחחחח מה עשית ביום הולדת שלך? עשו לך איזו הפתעה? אם לא אז קבל: |הפתעה||הפתעה||הפתעה||הפתעה|הפתעה|

p i n g o

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

בבקשה לשרשר לפה את כל השרשורי
. למען עתיד ילדינו

לימבו

New member
ליסה סקוט-לי

כולם זוכרים, היא היתה ב"סטפס" ואני חייב להגיד לכם שאני עכשיו מקדם אותה נאמנות בארץ...
ביום שני יצא Lately, הסינגל הראשון שלה. מאד מאד מאד דומה לקיילי, אין ספק שליסה הולכת על הקו של התדמית של ספינינג אראונד- שזו בכלל נוסחה להצלחה (במיוחד אם את אמנית לשעבר של פיט ווטרמן
) כששמעתי את זה בפעם הראשונה (בקאפיטל אף.אם.) השדרן אמר שהוא "הולך להשמיע לכם שיר חדש. אתם תחשבו שזו קיילי אבל זו לא קיילי, זאת מישהי אחרת, אני אספר לכם בסוף השיר"... אז, בהצלחה לליסה, אני את העותקים שלי רכשתי ו"תרמתי" להצלחה במצעד הבריטי(הם בדרך ויגיעו מחר עם השכן...
) כמובן שאעדכן אתכם פה מה עולה בגורלה, כי מבחינתי יש פה קשר ישיר לקיילי (מה זת'ומרת?? הקשר הוא אני!!)

p i n g o

New member
אחרי שתקבל את הסינגל..

ספר לנו על זה... מעניין לשמוע מישהי שהושפעה מקיילי

חחח כן תמשיך לעדכן אותנו

חחח "בקשר הישיר הוא אני" אתה משעשע אותי לפעמים...
איך הסינגל...? כשתקבל תגיד כמובן
אמממ מלבד הסגנון הקול שלה דומה לקיילי......?

לימבו

New member
מאד דומה לקיילי!

היא שרה בסגנון קיילי וכן כמו שאמרתי- ניכרת השפעה גם בהפקה... (כשאקבל את הסינגל אגיד לכם גם מי הפיק את זה)

זה הזמן להיות ביחד!!

היום ב-19:00 נארח Live בפורום נישואין במשבר את הד"ר רבקה וחן נרדי, שיענו לשאלות הגולשים וייעצו להם בנושא זוגיות במשבר. רבקה וחן נרדי מעבירים סדנא בנושא זה במסגרת "להיות ביחד" ד"ר חן נרדי בעל תארי .B.A. M.A בעבודה סוציאלית, דוקטור לעבודה סוציאלית מטפל ומנחה קבוצות גברים. שירת בצה"ל 22 שנה ופרש בשנת 1992 בדרגת סגן-אלוף. שירת בתפקידי פיקוד, ביניהם, מפקד בסיס טירונים. כקצין בריאות נפש בכיר טיפל והנחה קבוצות לטיפול בנפגעי הלם קרב, יעץ למפקדים בנושא ההתמודדות עם לחצים וטראומות. עם שחרורו מהצבא הצטרף כשותף למכון "דיאלוג" שהוקם ומנוהל על ידי ד"ר רבקה נרדי, רעייתו. יחד עם רבקה פיתח חן את "המודל הדולפיני" - מודל המבוסס על שימוש הומוריסטי בדימויים מעולם החי, והמסייע להתמודדות עם ה"סרדינים" ו"הכרישים" שבחיינו. ב 1993 הקים עם חבריו לדרך את "התנועה לגבריות חדשה". זוהי תנועה חברתית התנדבותית הדוגלת בשוויון בין המינים הפועלת בתחומים הבאים: פריסת רשת בטחון לגברים בעת פרידה ובמצבי מצוקה, מניעת אלימות, חיזוק הקשר בין אבות לילדיהם, וטיפוח מודל של גבריות חדשה המבוססת על איזון דינמי בין הגברי והנשי באישיותו של הגבר. ד"ר רבקה נרדי בעלת תואר דוקטור בפילוסופיה עם התמחות בפסיכולוגיה חברתית מנהלת ומקימת מכון "דיאלוג" (1990), כותבת, מרצה, מנחה ופסיכותרפיסטית אישית וזוגית. נמנית עם אנשי המקצוע המובילים בישראל בתחום פיתוח מיומנויות אישיות וניהוליות-מנהיגותיות בקרב נשים. בין תחומי התמחותה העיקריית: החזרת עקרות בית לעולם העבודה, הפסיכולוגיה של האשה, אסרטיביות בעולם האישי, המקצועי והפוליטי, שיטות להתמודדות במצבי לחץ, התמודדות עם המתח בין קריירה ומשפחה, אמצע החיים, זוגיות - יחסי נשים גברים, שיפור השרות והתמודדות עם שינויים בעולם האישי והמקצועי. משנת 200 ואילך פעולת רבקה, בהתנדבות, כיו"ר משותפת של תנועת ש.י.ן - שוויון ייצוג לנשים.

tatababa

New member
אני לא יודע אם..

... מי שכתב את ההודעה הזאתי הולך לקרא את התגובה שלי - מקווה שכן. עם כל הכבוד על זה שיש פה פורום קיילי - תסכימו איתי שההודעה הזאתי לא קשורה בכלל. מכיוון וקיים שרשור
אני חושב שהיה יותר לעניין לפרסם את ההודעה הזאתי תחת אותו שרשור במקום לפתוח שרשורים חדשים על כל פורום שני שנפתח בתפוז. הפורומים של תפוז גם ככה לא הכי מאורגנים מבחינת מבנה, אז אם כבר נסים קצת לסדר - יהיה נחמד שמי שכתב את ההודעה הזאתי יבוא לקראת החברים פה בפורום. בתודה מראש, רן

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

לחזור אחורה בזמן בפורום מופע שנות השבעים
גם לשנות השישים יש מה לתת, פורום ללהקת החיפושיות
עוד זמרת מיוחדת בתפוז אנשים, פורום אנסטסיה
ז'אנר הפאוור מטאל מקבל במה בפורום סונטה ארקטיקה
גם לשחקנים יש מקום, פורום אדוארד נורטון _ _ _ _ _ _ _ _
פינה חדשה להידברות ופיוס - פורום דתיים וחילונים גלישה נעימה! גלישה נעימה

למעלה