שרשור

רק רציתי לכתוב לכם בכרטיס שלי!

כי זה יותר נחמד...
יאק! עוד מעט שעתיים היסטוריה! ושעה תנ"ך (עם בוחן-אנסין) ושעה חברה
ואז הביתה!!! ללמוד למתמטיקה.... וול,מיי לייף סאקס!

פ י י פ ר

New member
טוב הבנתי שאתם חושבים שאני משוגעת..

אבל אני לא! תסתכלו על קמי לא מושלמת!!! היא חושבת שהיא נשיצל והיא אומרת לנו לקרוא לה ככה אז אני משוגעת אה ואל תשימו לב לשם אני באה מפורום מכושפות....

Dawson girl

New member
יופי. טוב שכך.

סתם... למה את פותחת על זה הודעה חדשה??. ועוד כל כך לא קשורה לנושא הפורום?. אוי. את פתחת הודעה חדשה, ועם כל מה שכתבת בה לא הזכרת את דוסון קריק אפילו פעם אחת. למה לפתוח???

natalyrst

New member
../images/Emo187.gif חשוב!!! חשוב!!! ../images/Emo187.gif

היום קיבלתי תעודה
הנה ציוניי: תנ"ך-80 היסטוריה-75 (אני לא מבינה למה
הגיע לי יותר
) לשון-80 (וזה מקצוע בעייתי, קרין יודעת) ספורט-81 תולדות האומנות-86 תולדות הקולנוע-80 מתמטיקה-95 תסריטאות-80 טכנולויגיית וידאו-83 אנגלית-80 הכי חשוב: בימוי והפקה-98 יו
אתן גאות בי
וקיבלתי תעודת הערכה

LillipooT

New member
אני גאה בך ../images/Emo70.gif ../images/Emo60.gif

פשש.. תעודת העררכה
כל הכבוד

Dawson girl

New member
גם אני....../images/Emo23.gif

כל הכבוד לך, נתלי!!! תעודת הערכה?? פששששש... לא רע בכלל
את שמחה על הציונים? אז גם אני. סופשבוע נעים נמש

יפה!!!../images/Emo105.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד נתלי!!! קיבלת תעוד הערכה? יא...כל הכבוד!!!

מכיוון שזה שרשור אוף....../images/Emo105.gif

אז החלטתי לשתף אתכם בבשורות משמחות שקיבלתי היום! אז ככה..אנחנו לומדים תיאוריה בבי"ס והיה אמור להיות לנו מבחן תיאוריה (אמיתי,של משרד הרישוי) ביום שלישי וביום חמישי (יומיים אחרי..) מנבחן במתמטיקה... ונלחצנו מאוד וכל היום הסתובבנו בין המורים למתמטיקה,לרכזת שכבה,למחנכת..כדי לדחות אצ הבמחן במתמטיקה... ואז... פתאום אנחנו מגלים (ותודה שמישו אמר לנו באמת...) שנדחה התיאוריה למרץ!! כלומר,יש זמן כמו בני אדם ללמוד למתמטיקה...ואפילו סופשבוע חופשי!!
ייפי! ואוטוטו נגמרת לנו תקופת המבחנים השנייה לשנה...ואנחנו מקבלים תעודת שליש ב'...רק עוד שני מבחנים!!(גדולים..) אז...מה שלומכם?

natalyrst

New member
ככה מנצלים לי את השמחה../images/Emo35.gif

חחחח
תודה לכולם, אני גאה בעצמי גם
ובהצלחה בתאוריה

Dawson girl

New member
אגב,

שאלה לנתלי: מה עם העיתון של הפורום? הוא מוכן ותעלי אותו מחר? שאלה לכולם: אתם מתרגשים מזה שהכתבות שלכם עומדות להתפרסם? בייי נמש

אריקה 3

New member
../images/Emo39.gif ושוב שלום

קודם כל כל הכבוד על הציונים!!! והתעודת הערכה!!!
עכשיו... כמו שבטח שמתן לב כולכן (אני מרשה לעצמי לדבר בלשון נקבה מסיבות ברורות), אני חדשה פה. אז רציתי לדעת איך אפשר לכתוב בעיתון הזה שדיברתן עליו. שיהיה לכולכן סוף שבוע מצויין, ובהצלחה במתמטיקה, טל! (זה יותר קרוב מהתיאוריה כרגע).

אה....../images/Emo105.gif

בקשר לעיתון... זה כאילו עיתון של הפורום על דוסון... והראשון יצא מחר(?)... לעיתון הבא את מוזמנת(ואף כדאי
) לכתוב!!! תמצאי לך פשוט משו שאת רוצה לכתוב עליו (שקשור לדוסון קריק כמובן) ותכתבי... אני מניחה שאחרי ההתרגשות של העיתון שיצא מחר(?)נדבר על העיתון הבא...

Dawson girl

New member
עוד כמה פרטים בקשר לעיתון:

1. נתלי אחראית עליו, זו עם תעודת ההערכה. וצריך לשלוח אליה את הכתבות. 2. יש דד ליין שאותו אסור לעבור. 3. את מחליטה אבל את צריכה להודיע לכולם מה הנושא שלך, כדי שלא ייווצר מצב בו שניים יכתבו על אותו הנושא. אם יש שאלות- תשאלי חופשי.. ו.. זה אומר שאת נשארת?. אם כן- סבבה... נמש

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo85.gif טל, לצ'אט!!!

וגם כולםםם *אם לא תראי אותי ברגיל תבואי למצלמות...* פליז!

natalyrst

New member
אוקיי פרטים על העיתון, לחדשים

דבר ראשון, ברוכה הבאה
לגביי העיתון: כמו שהצלחת להבין, זה עיתון, שמודפס ב-word. כל אחד מחברי הפורום שמעוניין לכתוב בו בוחר נושא (העיתון הקרוב שיצא בעיקרו על ביוגרפיות כי הוא העיתון הראשון) וכותב עליו. למשל: חדשות על השחקנים, קוויזים שקשורים לדוסון קריק וכל העולה על הדימיון-יתקבל בברכה
ולכל המתרגשים למיניהם: העיתון יצא מחר
כן, מחר
מתי
אני אומרת שפשוט תקומו בבוקר ותכנסו לפורום. *העיתון מאחר והוא הראשון לא יהיה גדול בהיקפו. כלומר, לא הרבה אנשים כתבו. יש 5 כתבות. שזה מצויין לעיתון ראשון. סוף שבוע נעים לכולם

למעלה