מוזר נכון?
חח ממש לא פשוט יש לי חטיבה ותיכון דפוקים לאללה, בכיתה ט [חטיבה] עבירו ציונים והמלצות על כל תלמיד לתיכון, בתיכון מיינו אותנו לכיתות, אותי דפקו [ממש דקופה לא מי יודע מה כיתה של חכמים

] בכיתה מכונאות

חח, כמה מכתבים וכמה טלפונים וכמה צעקות, עד שעבירו אותי לאלקטרוניקה בסוף י. מה זה קשור?, טוב אז בכיתה שהייתי בא אף אחד לא עשה יותר מ3 יחידות כאילו

ועד שהצלחתי לעביר את עצמי לכיתה טובה יותר ששם עושים גם פיסיקה 5 ולומדים עוד 15 יחידות מתמטיקה ועוד 5 אנגלית, שמו אותי על תנאי ב4 יחידות כי כולם שם מי שבפיסיקה חייב לפחות 4, לא היה לי קשה, ולכן לא השקעתי בלימודים, אך הבגרויות הראשונות הגיעו, תנ"ך יחידת בקיאות, זה היה קשה [נכשלתי 48

] וגם מתמטיקה מבחני סוף שנה לא היו כל כך מזהירים, אז בסדר השאירו אותי ב4 יחידות, אבל לעבור ל5 בכלל לא היהי על מה לדבר, כיתה י"א ממש לא היה לי זמן לעבוד על 5 יחידות, כי הלחץ של השלמת החשמל מכיתה י´ הייתי צריך לעשות, וגם לשון זה היה לשון שונא את זה בסוף הצלחתי לעבור את הבגרות ב78[כמובן עם עזרת חבריי בעתקה, תודה להם] גם המורים הפרטיים בלשון לקחו מממני המון זמן, וגם עבודה שלי בחברת מחשבים. אז עזבתי את העיניין 5 יחידות, לי"ב, טוב חלק מאנשים שהיו איתי ב4 כן עברו ל5, בהמלצת המורה, ואני לא עברתי למרות שהיה לי80. זה ממש מתסכל, אם הייתי עושה את הבגרות בי´ הייתי כל כך מאושר, ואין את הלחץ של 45 יחידות, ועוד בתיכון דתי, שצריך להשקיעה בתושב"ע ותנ"ך.