ואי איך אני עצבנית!כולם כנסו ותגיבו
בואנ´ה כל הודעה של האורלי הזאת עולה לי על העצבים!
תגידי לי את בטוחה שאת מחוברת לעולם??? תגעי בעצמך שניה... (חרמנים! אם על זה אתם חושבים אתם תחטפו מכות...חחחחח
אני רצינית) את כאזרחית של מדינת ישראל שונאת את המדינה שלך?
מה היא עשתה לך? אז המצב לא בדיוק מלבב שם... ואל תשכחי שבאהר"ב כאילו אחותך התאומה... (דה... אתם כאילו כזה מתחלקות בלאקים בבגדים באיפור ובשאר העיסוקים שלכן כאחיות בדם ובנפש...
) גם לא בדיוק מקום מלבב חסין מפיגועים... אל תשכחי שמדברים על מלחמה... אז נכון דבר ראשון יפציצו את ישראל אבל גם אמריקה תקבל...
כבר שכחת את התאומים???
בקיצור... "מוזיקה מזרחית היא כל כך ערבית"
אוי שכחתי שאת, בריטני הקטנה שלנו... ממש לא נולדת למוזיקה הזאת וזה כל כך יאק כאילו דה! ואת ממש לא רגילה... אין מה לעשות מוזיקה ים תיכונית היא מוזיקה ים תיכונית ומוזיקה מזרחית זה משהו של העמחא אז תעשי טובה ואל תעשי פוזות...
יאללה גם אני לא אוהבת מי יודע מה מזרחית... אני לא סובלת מזה ואני לא מקבלת חלחלה בכל הגוף כשאני שומעת לפעמים או עושה לאמא שלי טובה ושמה לה ת´דיסק של חיים משה או שרית חדד וזה מה יש זה הכי ישראלי!!!
זה שהביצפר שלך לא משו (כנראה האיזור והמיקום שלו לא משו...אני לא יודעת לא ניכנס לזה...
) ו90% מהשכבה שלך ערסים זה לא מעיד שכל ישראל כזאת! אז יאללה זה כבר מתחיל להימאס ההודעות שלך "וואי כמה כיף לכם אני בשניה הייתי מתחלפת איתכם בלה בלה בלה בלה חרא פה בלה כיף לכם בלה אוף בלה מדינה גועלית בלה בלה בלה..." הייתי רוצה שישימו אותך שבוע בביצפר שאת לא מכירה אאאףף אחד ושבטוח שאף אחד לא ישים עלייך אלא אם כן תתקרבי אליהם ותידבקי אליהם פה, כי כמה שישראל מדינה "ערסית וברברית" אין קבלת פנים כמו שם!
ולכל תלמיד חדש מתנהגים יפה והופכים אותו למקובל אלא אם כן הוא מעדיף להימנע והוא מופנם כזה
... בכל מקרה... אין כמו ישראל וזה סתם קשקושים כי תראי כשתהיי גדולה ונגיד שתעברי לאמריקה או משהו את לא תוכלי בלי להתגעגע לישראל למרות ששמעתי שברוקלין זה ישראל קטנה... חחחח....
בכל מקרה תהני ממה שיש לך לפני שגם זה ייעלם אם לא יהיה צבא... ראי שרשור ישששששןןן
... בכל מקרה... די עם השטויות אני בטוחה שיש פה פווול אנשים שמסכימים איתי ויש פה גם מלאאאא שלא הכל סבבה וזה בחו"ל ומתים לחזור לארץ שלהם לשפה שלהם למולדת שלהם... לחברים ולמשפחה שלהם...
ורק שתזכרי להבא... אמריקה מההה זהההה לא מושלמת!! אז זהו שאם את חושבת שיש את ה"קולים"
וה"חננים"
את מה זה טועה... זה לא בוורלי הילס, לא קלולס, ולא תיכון סוויט וואלי (אל תצחקו אני אהבתי את הסדרות האלה!
) ולא הכל ורוד כמו לאק של ברבי... ולא כל המקובלות בלונדיות שוות....
בתיכון למי יש זמן לחברים? כמו שאמרה כבר מישהי... זה לא כמו בסרטים... מקווה שהבנת את הכוונה... *קטעים מההודעה היו בציניות נשמה אל תקחי ל
פשוט זה כבר מרגיז לראות את אותה אותה מיליון פעמיםםם....
אז בה ביי... לוב יו אולללללל
מואאאאה