שרשור

MissUnKnown

New member
חזרתי

רק רציתי להגיד לכם שחזרתי :) אממ חוויות כשיהו עלי קצת יותר שעות שינה :)

רות82476

New member
|צפרגע|../images/Emo15.gifרות חזרה!../images/Emo15.gif../images/Emo105.gif

כן כן! שמעתם נכון! חזרתי!! זוכרים אותי בכלל?? בכל מקרה ההיתי בשבדיה שבועיים וחזרתי ב-03-1-4 ומאז לא נכנסתי לפורום יש לי קצת לחץ בלימודים...זה לא שאני כל היום לומדתאו משו אבל לא נכנסתי... והנה נכנסתי ונירא לי שיש גם עוד מלא שצתרפו אז אני נורא אשמח לקבל *ברוכה הבאה* מחברי הפורום הישנים והטובים והחדשים והטרים... וברוך הבא לכל החדשים
אני אספר בקצרה על מה שקרה בשבדיה: היה ממש כייף להיות עם אבא וסבתא וקניתי בגדים קיבלתי מתנות היה לי עץ קטן (לקריסמס) שקשטתי לבדי... אמ... החלקתי על הקרח בקונהגן (פעם ראשונה) ולא נפלתי אפילו פעם אחת!!
*גאה בעצמי* ואחותי ליב שכבר החלקיה על הקרח בעבר נפלה כזאת נפילה על הטוסיק בגלל שהחקלתי קצת יותר מהר ממנה והיא ניסתה לעקוף
(זהמה שקורה שמנסים לעקוף את רות
) וסתם אכלתי הרבה קניתי לי בגדים אני מאושרת, מאושרת לחזור לספרד היקרה... לאמא ולאחותי סול... הא כן שחכתי ה-סילבסטר!! היה ממש נחמד ההינו במסעדה אחרי ההינו אצל סבתא אכלנו עוד ארוחה (ארוחת גבינות
) ואז כבר לפני 12 התחילו מלא זקוקים וב-12 כבר כל השמים של אינסינבור היו זיקוקים (ממש יפה
) ואז חזרנו ברגל הביתה בקור
. שלוש ימים לפני שחזרנו התחיל לרדת שלג וכל השבועיים האלו אני מנדנדת לאבא שלי שאני רוצה שלג... ואז ירד ... אבל לפחות ניצלתי אותו עד הסוף
ויום אחרי שטסנו המטוסים לא יצאו...
כי היה כל כל הרבה שלג. אז אם קראתם את זה תקבלו נ"ח
אני אשמח גם לשמוע מה אתם עשיתם

ואי איך אני עצבנית!כולם כנסו ותגיבו

בואנ´ה כל הודעה של האורלי הזאת עולה לי על העצבים!
תגידי לי את בטוחה שאת מחוברת לעולם??? תגעי בעצמך שניה... (חרמנים! אם על זה אתם חושבים אתם תחטפו מכות...חחחחח
אני רצינית) את כאזרחית של מדינת ישראל שונאת את המדינה שלך?
מה היא עשתה לך? אז המצב לא בדיוק מלבב שם... ואל תשכחי שבאהר"ב כאילו אחותך התאומה... (דה... אתם כאילו כזה מתחלקות בלאקים בבגדים באיפור ובשאר העיסוקים שלכן כאחיות בדם ובנפש...
) גם לא בדיוק מקום מלבב חסין מפיגועים... אל תשכחי שמדברים על מלחמה... אז נכון דבר ראשון יפציצו את ישראל אבל גם אמריקה תקבל...
כבר שכחת את התאומים???
בקיצור... "מוזיקה מזרחית היא כל כך ערבית"
אוי שכחתי שאת, בריטני הקטנה שלנו... ממש לא נולדת למוזיקה הזאת וזה כל כך יאק כאילו דה! ואת ממש לא רגילה... אין מה לעשות מוזיקה ים תיכונית היא מוזיקה ים תיכונית ומוזיקה מזרחית זה משהו של העמחא אז תעשי טובה ואל תעשי פוזות...
יאללה גם אני לא אוהבת מי יודע מה מזרחית... אני לא סובלת מזה ואני לא מקבלת חלחלה בכל הגוף כשאני שומעת לפעמים או עושה לאמא שלי טובה ושמה לה ת´דיסק של חיים משה או שרית חדד וזה מה יש זה הכי ישראלי!!!
זה שהביצפר שלך לא משו (כנראה האיזור והמיקום שלו לא משו...אני לא יודעת לא ניכנס לזה...
) ו90% מהשכבה שלך ערסים זה לא מעיד שכל ישראל כזאת! אז יאללה זה כבר מתחיל להימאס ההודעות שלך "וואי כמה כיף לכם אני בשניה הייתי מתחלפת איתכם בלה בלה בלה בלה חרא פה בלה כיף לכם בלה אוף בלה מדינה גועלית בלה בלה בלה..." הייתי רוצה שישימו אותך שבוע בביצפר שאת לא מכירה אאאףף אחד ושבטוח שאף אחד לא ישים עלייך אלא אם כן תתקרבי אליהם ותידבקי אליהם פה, כי כמה שישראל מדינה "ערסית וברברית" אין קבלת פנים כמו שם!
ולכל תלמיד חדש מתנהגים יפה והופכים אותו למקובל אלא אם כן הוא מעדיף להימנע והוא מופנם כזה
... בכל מקרה... אין כמו ישראל וזה סתם קשקושים כי תראי כשתהיי גדולה ונגיד שתעברי לאמריקה או משהו את לא תוכלי בלי להתגעגע לישראל למרות ששמעתי שברוקלין זה ישראל קטנה... חחחח....
בכל מקרה תהני ממה שיש לך לפני שגם זה ייעלם אם לא יהיה צבא... ראי שרשור ישששששןןן
... בכל מקרה... די עם השטויות אני בטוחה שיש פה פווול אנשים שמסכימים איתי ויש פה גם מלאאאא שלא הכל סבבה וזה בחו"ל ומתים לחזור לארץ שלהם לשפה שלהם למולדת שלהם... לחברים ולמשפחה שלהם...
ורק שתזכרי להבא... אמריקה מההה זהההה לא מושלמת!! אז זהו שאם את חושבת שיש את ה"קולים"
וה"חננים"
את מה זה טועה... זה לא בוורלי הילס, לא קלולס, ולא תיכון סוויט וואלי (אל תצחקו אני אהבתי את הסדרות האלה!
) ולא הכל ורוד כמו לאק של ברבי... ולא כל המקובלות בלונדיות שוות....
בתיכון למי יש זמן לחברים? כמו שאמרה כבר מישהי... זה לא כמו בסרטים... מקווה שהבנת את הכוונה... *קטעים מההודעה היו בציניות נשמה אל תקחי ל
פשוט זה כבר מרגיז לראות את אותה אותה מיליון פעמיםםם....
אז בה ביי... לוב יו אולללללל
מואאאאה

היי מישהו נמצא פה עכשיו?

משעממם לייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוה לדבר עם מישהו!!!!!!!!!!!! אז אם בא לך לדבר אז פשוט תכתוב כי אני משועממת!!!!!!!!!!!!!

רציתי להגיד שאני מסכימה (לפחות בחלק

היי רציתי להגיד לך שאני מאוד מסכימה איתך לפחות בחלק על הבית ספר שזה ממש לא כמו שחושבים ועוד יותר אני מסכימה איתך על זה שאמריקה לא מושלמת - היא רחוקה מאוד מזה!!!! ושבאמת אין כמו ישראל!!!!!
אלומה

תודה סתם מישהיא פרינדלי פרינד כנסי

הויכוח היה מזמן????? את לא רואה שרק היום היא כתבה את כל מה שאמרתי פה למעלה???. כנסי לשרשור של ה150 ומשהו הודעות ותראי מה זה "מזמן" יאללה חאלאס כל פעם שאני נכנסת לפורום במקום לראות מה חדש איתכם איך בחו"ל וסתם דברים שכיף לדבר עליהם... כל מה שאני רואה זה שרשור ארווווווך על כמה שהנוער בישראל מקנא שאנחנו בחו"ל.... למה????? אצלי זה עדיין 11 בלילה ואצלי זה נחשב היום.... אני שעתיים הבדל מישראל... למרות שבישראל 1 אצלי 11..... וזה היה היווווווום!!!! וזה כןןןן מעצבן!!! לא בא לי כל פעם שאני נכנסת לפורום שיפתחו הודעה עם שרשור ענק על כמה שישראל מדינה חרא ואמריקה איז דה בסט...! אם את לא מסכימה איתי אז סבבה אם את לא רוצה להתכווכח סבבה כי גם אני לא אני רק אמרתי שזה ממש מעצבן! תגיבי איך שאת רוצה... אני לא מתכוונת לריב עם אף אחד אני רק אומרת שזה מוצה ומאוס כבר!

eb182

New member
היא התכוונה

לזה שלפני הרבה זמן(אולי חודש או משהו) היה ויכוח על זה

sivani

New member
אני ממש לא מבינה

למה ההודעה הזאת בכלל הייתה צריכה להיכתב. הרי כולנו יודעים שזה סתם פוגע, וזה סתם יעלה ויכוחים מיותרים וטיפשיים. כל אחד בדעתו, ואני חושבת שההתקפה הזאת על אורלי היא מיותרת.

orly 15

New member
זה דורש תגובה...../images/Emo4.gif../images/Emo142.gif

תראו אנדשים, אתם באמת לא הבנתם אותי נכון.
אני לא שונאת את ישראל.
אני רוצה לעבור לארה"ב.
יש הרבה אנשים בפורום שכותבים שהם ממש שונאים את ישאל, ואותם אתם אף פעם לא מתקיפים.
נכון שגם בארה"ב לא הכי בטוח, אבל באמת שאין מה להשוות בישראל. כן, אני באמת לאנולדתי למוזיקה מזרחית, אני לא תימניה או עירקית או אנלא יודעת מה, (מוזיקה מזרחית מתבחרת לי עם אנשים בעלי עור קצת כהה, לא הכללות, אבל אין יותר מידי אשכנזים ששומעים מזרחית)
. אני אוהבת מוזיקה פופ אבל לא רק פופ, כל הלהיטים באירופה וארה"ב. זה מה שאני שומעת, ומה הקשר מוזיקה??? זה באמת לא הנושא של הויכוח. אצלי בבית לא שומעים מזרחית
אמא שלי בערך אוהבת את אותו סוג מוזיקה שאני אוהבת. אבא שלי שומע שירים בעברית והוא גם באיזה להקת זמר... אני גרה בעיר נס ציונה, ויחסית אין כאן הרבה ערסים
, אבל יש לא מעט פריחות
. תראי, את צודקת שבישראל אנשים מקבלים אנשים חדשים מאוד יפה. יש כאן הרבה עולים חדשים, ובכלל אנשים משתדלים לעזור לכל מי שחדש בכתה\בית ספר.
. זה באמת דבר שאני כן אוהבת בישראלים, אבל אני לא יודעת מה הקבלת פנים של האמריקאים אז קשה לי להגיב. אבל בטוח שהישראלים מנצחים בעניין הזה.
ברור שאני אתגעגע לישראל כשאני איהיה בחו"ל!!! ברוקלין זה כל כך לא "ישראל קטנה". אין שום קשר, מי לעזעזל אמר לך את זה??. יש שם מלא יהודים, לא מלא ישראלים, מלא יהודים! ויהודים דתיים בעיקר!
ברור שארה"ב זה לא כמו בטלויזיה! וזה לא מקום מושלם. אין כזה דבר "מושלם". בישראל בתיכון הרבה יותר קורעים ת´תחת מאשר בכל מקום אחר. אין חיים! לא נעלבתי ממה שכתבת

גם שלך דורש תגובה../images/Emo147.gif עם זה אני

הולכת לרצוח מישהו... חחחחחחחחח... לא היה לי מה לרשום עליו ורציתי לשים אותו... חחחחחחח.... בכל מקרה.... במיקרה מי שאמר לי את זה היא לא אחרת מאשר אחותי שגרה וחיה כבר יותר משנה וחצי בניו יורק ויודעת בדיוק על מה היא מדברת כשהיא אומרת שניו יורק זה ישראל קטנה... פווווווול אבל פוווווול ישראלים יש שם! בכל מקרה... קצת להרגיע עם הפיגור שלא הרבה אשכנזים שומעים מזרחית... כי פווווווווווול אשכנזים שאני מכירה שומעים מזרחית.... ונא להירגע עם הדיבורים על עירקים ותימנים...(אשתו של דוד שלי תימניה) ואני חצי עירקית...(סדאמית.. חחחחחחחחחח
) וחצי סקוטית!!! אז בבקשה... נא להירגע... בכל מקרה... ארה"ב לא יותר שווה מישראל בשום מובן חוץ מחתיכים בלונדינים! למרות שגם בישראל לא חסר... ובאמריקה הרמת לימודים בכלל לא גבוהה כמו בישראל ובגלל זה את לא צריכה "לקרוע ת´תחת" שם... היו מלא הודעות על שונאי מזרחית וכאלה והגבתי להרבה... אבל לך הגבתי גם בגלל ארה"ב וההשוואה לישראל... בכל מקרה... המקרה נשכח ונסלח...
baaaa bye luv you´s

eb182

New member
לאט לאט

כבר אין כל כך דבר כזה אשכנזי, מרוקאי, תימני...כי כולם מתערבבים ואי אפשר לדעת ואין כל כך הבדל גם בין כולם

FriendlyFriend

New member
../images/Emo147.gif../images/Emo145.gif../images/Emo144.gif../images/Emo143.gif

יש לנו אייקונים חדשים
אני מאוד אוהבת את אייקון העץ...

CosmikDebris

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עדן!!!!!!!!

התגעתי ספרי ספרי ספרי. וסתם לבאס אותך קצת : אופת´ ביום ראשון!!! אבל יש לי מלא מבחנים

MissUnKnown

New member
לבאס אותי?? נההה קצת קשה

אבל לגרום לי לקנאת,אתה מצליח! אממ חוויות מהמחנה... היה ממש אדיר, כמה הימים הראשונים היו דיי על הפנים אבל חפיף... פגשתי אנשים ממש מגניבים. רובם היו מהצד השני של ניו זילנד אבל למי אכפת. צילמתי כול מיני תמונות אני מקווה שמשהו יצא מזה. היו כול מיני בעיות טכניות עם המצלמה. בדרך למחנה האוטובוס שלנו התקלקל, אז היו צריכים לשיון בו ולחכות 5 שעות עד שיגיע אוטובוס חלופי...אז בסופו של דבר הינו 16 שעות על האוטובוס.... אחרי שסוף סוף הגענו. אממ היו צריכים לבנות את האוהבלים שלנו ברוח מטורפת...אבל כמובן שהצלחנו...וככה עברו לו כמה ימים.... אממ בנתיים התחברתי עם כול מיני אנשים שהיו בקבוצה שמעלי...עשיתי להם חצי שמירה והוכל...חח היה מבדר...ראיתי המון כובים נופלים שזה היה ממש יפה! חוץ מזה יצאנו לטייל ביום חמישי וכמובן שאני יחליק ויגרום ל25 קוצים להכנס ליד שלי... היא עכשיו מחוררת.ובערב בדיוק כשאני ילך לישון יתחיל לרדת גשם...ואז היו צריכים לפנות אותנו ...הלכנו את כול הדרך חזרה בחושך עם שקי שינה ספוגים ביד...היה דווקא נורא נחמד:) ביו שבת היה יום ספורט... אנחנו הגענו מקום שני...היה אדיר הינו הפלמינגו הורוד... הייתה שמה תחנה שהיו צריכם לחצות בבוץ כמובן שאני יפול לתוך בור ויעשה משהו לא רצוי לרגל שלי ....אבל חפיף אני כמעט הולכת עליה בלי להגיד איה :) חוץ מזה ההרוים הגיעו ביום ראשון הביא אוכל...ושטיות.. בשניה שההורים הלכו ...התחיל להיות קר ולרדת גשם... היה פה כול כך קר אין לך מושג, יותר קר מהחורף בארץ :) ופה זה קייץ. ואז הייתה השתלטות של הקבוצה שמעלי....כול שנה ה משתלטים ליום אחד על המחנה והם מעבירם את כול הפעולות והוכל שנה הבאה זאת הולכת להיות הקבוצה שלי :) הם העבירו לנו פעולת פורו...חח זה עם כול המשחקים האלה...אז מצוא לי תאום נפש ....חחח הייתי צריכה ללק ממנו פעמיים שוקלד, אחד היה דוחה ואחד היה יאמי :), ואחרי זה היתה לי נשיקה כמו בסרטים...חחח כולם חשבו שזה היה באמת...גיחי גיחי...למחרת הם עשו פעולה של תחרות עם אוכל בין שתי קבוצות.... היה צריך להכין סנדביצים וכולה...ואחררי זה היה מי גומר שני ליטר מיים הכי מהר...הראשון שעה את זה...הקיא את הכול..השני (המדריך) רצה לראות מה קרוה אז הוא שתה גם שני ליטר והרגיש חרא ולא הצליח להקיא הרבה. השלישי שתה הכול פלוס זה שהוא סיים חלק קטן מהמים של הראשון, ולקח לו שעה בערך עד שהוא הקיא....חחח זה היה נורא מבדר! היו עוד כול מיני דברים... אבל הם לא לפורום...:) אז כשתתעורר שלח לי הודעה או משהו... חוץ מזה קפאנו מקור בלילה...וירד שלג על ההרים שהיו מולינו...וזהו :)

למעלה