שרשור

girls rules

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

טוב מכיוון שאין פה שרשור
אז החלטתי לפתוח אחד.. מה יש לכם לספר? לי עכשיו מה זה משעמם ואין לי מה לעשות, יש לנו אורחים אבל משעמם לי!! אתמול העבירו אותי בכיתה ליד זה שאני אוהבת (
) איזה כיף!!! יש לכם משפטים כאלו יפים כמו: * אהבה היא כמו אש לפעמים מחממת ת´לב ולפעמים שורפץ ת´נשמה. * לא בוכים על חלב שנשפך כמו שלא בוכים על בחור שהלך * בנים הם כמו בצל יש להם לב קטן והם גורמים לדמעות. מקווה שתאהבו.. יש לכם כאלו? יש לי המון כאלו אבל בטח יש עוד מיליון בערך... וזה כזה יפה!!! יום אחד מתישהו אני יעשה שרשור למשפטים כאלו ואכתוב את כל מה שיש לי.. מקווה שאתם לא משועממים כמוני.. חן

GirlFriend

New member
חחחח גם לי משעמם...

חח ומזל טוב... על זה שיושב לידך.... אמממ אני אחפש כאלו ואכתוב כאן..

girls rules

New member
ייייפפפייי הקפצה!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זה? רק אתמול כתבתי את ההודעה וכבר היא למטה? מה קורה פה??? למיי שרוצה לדעת היום הלכתי לי ועשיתי עגיל באוזן אבל למעלה כזה וזה מה זה לא כואב... אמרו לי שיש לזה המון סיכונים של זיהומים או משהו.. אתם יודעים מה הם??? או שיש לכם אתרים עם עצות איך לטפל בזה?? אוף!!! משעמם לי!! צ´או לכם

לי יש 2 בלמעלה

זה לא כואב.. תשימי אלכוהול פעם- פעמיים ביום. אין סיכונים כל עוד עשית את זה במקום סטרילי- מקום נקי שאת סומכת עליו. ואת יכלוה לשאול בפורום פירסינג קעקועים, הם מבינים יותר ממני!! מקווה שעבר לך השיעמום..
שמתי לך קישור לפורום

girls rules

New member
תודה על הקישור..

אבל לא כל כך עזר לי.. טוב בכל מקרה.. אתמול עשיתי את העגיל וזה כואב (מן הסתם) ואם אני דוחפת את העגיל אחורה ז"א שהחלק של העגיל שלא בתוך החור עצמו אלא בחוץ אז זה כאילו שהעור שלי נפוח ומכסה את העגיל או שזה פשוט "נדבק" לעגיל.. כמה שזה נשמע מגעיל.. אז יש לי כמה שאלות: אז זה אמור להיות ככה או שזה לא טוב? אחרי כמה זמן בערך הכאב עובר.. איזה חומר הכי טוב לשים בזמן הראשון? כי אמרו לי שיש דברים יותר טובים מאלכוהול או לשים על זה משחת עיניים כי זה משחה אנטיביוטית או לא יודעת מה.. אז מה הכי טוב לשים?? אני מקווה שלא מפריע לך שאני שואלת אותך.. כי פשוט לא מצאתי תשובות במקומות אחרים ואם יש לך 2 את בטח יודעת.. קבלי-
ו-
ו-
אז מה הכי טוב?

למעלה