הוא מוונקובר איילנד? מאיזה עיר?
T trinity triple New member 31/12/02 #29 הממ.. אני באמת לא יודעת.. משהו.. ליידי סמית´, ויקטוריה.. סתם שמות שאני זוכרת.. יכול להיות?.. דרך אגב, ידיד שלי, שגר עכשיו בניו יורק (ובעזרת השם אני אסע אליו עוד חודש) סיפר לי שיש טרופיקל סקיטלס, ועוד לא טעמתי.. איך זה???
הממ.. אני באמת לא יודעת.. משהו.. ליידי סמית´, ויקטוריה.. סתם שמות שאני זוכרת.. יכול להיות?.. דרך אגב, ידיד שלי, שגר עכשיו בניו יורק (ובעזרת השם אני אסע אליו עוד חודש) סיפר לי שיש טרופיקל סקיטלס, ועוד לא טעמתי.. איך זה???
S sivani New member 1/1/03 #31 וייייי זה טעים!!!!!!!!! אם אני לא טועה זה באריזה כחולה או סגולה, אחת משתיהן וכן, הוא כנראה גר בויקטוריה, זאת העיר הכי גדולה באי ויש שם 300,000 תושבים אבל היא משעממת!!
וייייי זה טעים!!!!!!!!! אם אני לא טועה זה באריזה כחולה או סגולה, אחת משתיהן וכן, הוא כנראה גר בויקטוריה, זאת העיר הכי גדולה באי ויש שם 300,000 תושבים אבל היא משעממת!!
S sivani New member 31/12/02 #24 שיר- אם יש לך משהו לומר לפחות תגיבי לשרשור הנכון נחשי מה? הלכתי לישון אתמול ב-2:40 ועכשיו קמתי השעה פה 1:15 בצהריים! מתי קמת???
שיר- אם יש לך משהו לומר לפחות תגיבי לשרשור הנכון נחשי מה? הלכתי לישון אתמול ב-2:40 ועכשיו קמתי השעה פה 1:15 בצהריים! מתי קמת???
F FriendlyFriend New member 31/12/02 #26 אני?! אני קמתי ב2!!! אבל זה היה שווה את זה-זאת הייתה שינה נפלאה......
E eb182 New member 31/12/02 #27 יאמייי אבל הם לא כל כך חמוצים-במיוחד עם לועסים אותם ישר בהתחלה תמיד אהבתי סקיטלס-מגיל 4
O orly 15 New member 31/12/02 #30 יאמיייייייייייייי!!!!!!!!!! ../images/Emo67.gif אני מתה על sour skittles!!!!! אלה הסוכריות הכי טעימות שיש!!!!!!!!!!!! אוף! אני מתגעגעת! אולי תשלחו לי??
יאמיייייייייייייי!!!!!!!!!! ../images/Emo67.gif אני מתה על sour skittles!!!!! אלה הסוכריות הכי טעימות שיש!!!!!!!!!!!! אוף! אני מתגעגעת! אולי תשלחו לי??