שרשור

sivani

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

יווווווווווווווווו אני אוכלת עכשיו 150 גרם sour skittles כל הצפון אמריקאים פה אמורים להכיר את זה! החמוצים לאללה האלה בשקית הירוקה skittles נו, יש אסיצואציות?!

sivani

New member
יוווו חמוץ לי בפה!!!!!!!!!!!

יו כבר גמרתי 2\5 מהשקית אני אוכלת לפי צבעים קודם הכתומים, אח"כ הירוקים, אח"כ הסגולים, אח"כ האדומים ובסוף הצהובים. צריכים הרבה אומץ בשביל לאכול כל כך הרבה סקיטלס
ועוד החמוצים האלה..

FriendlyFriend

New member
אממ....

פעם אכלתי חצי שקית ענק של דובים חמוצים, ואחרי זה הלשון שלי הייתה חמוצה ומשותקת לגמרי
מתי שאת צריכה להפסיק לאכול זה מתי שיהיה לך כזה יבש בלסת העליונה של הפה, אממממממ................................................אני מתחילה לשעמם את עצמי..................

FriendlyFriend

New member
חהחהחהחה מואהאהאהאה!

הנה עוד חבילה שלמה של sour skittles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מוואהאהאהאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאההאהאהאה!!!

sivani

New member
חחחח כן כן זה זה!!!!

יוווווווו הלשון שלי איבדה תחושה מרוב חמיצות מה ששמת בתמונה זה בדיוק מה שאני אוכלת, רק ב-150 גרם
ט-עים

FriendlyFriend

New member
יאמ ../images/Emo99.gif

מתה על חמוץ...............מתי שבאמת הלשון שורפת מאוד זה אומר שאת צריכה להפסיק, כי זה ממש לא כיפי אחר כך

sivani

New member
חחח גם אני

בדרך כלל אני מוצצת לי לימון (די,סוטים!!) ואחרי שאני מוצצת את שני החצאים שלו אני לא מסוגלת לאכול במשך יומיים בלי הגזמה!!

FriendlyFriend

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני שונאת לימון
חמוץ מדי........ מלפפונים חמוצים רולז!

MissUnKnown

New member
נירא לי שמחקתי לעצמי את כול

הקוקיס ...שזה אמרו להיות דבר טוב אבל מצד שני לקח לי שעה לשחזר את כול השאר ...גגררר מעצבן... אהה ושאני שועמת את השיר של שר הטבעות איזה כייף לי :)) אגב ראיתי את מול את הסירות ל אלינגי בים...ואת הסירות של אורקל ...לא שאתם יודעים על מה אני מדברת אבל לא משנה...היכולות שלהן מדהימות... אהה וגם השיער שלי סוף סוף התרגל לזה שהוא קצר...אממ לקח לו כמעט חודש מאז שחברות שלי סיפרו אותי

FriendlyFriend

New member
חחחחח

והמוזיקה של שר הטבעות היא חרא, הסרט הוא שווה! It´s Mine...my own...MY PRECIOUS (i´m a gollum fan)

MissUnKnown

New member
על מה את מדברת???

יש שמה קטעים מוזיקלים ממש יפה... שרים שמה כמה האומנים היותר בעולם...וגם הנגנים מכושרים...וזה שכתב את זה גאון...לא לזלזל... יש זמרת אירית ששרה שמה...היא שרה כמה קטעים של אלפים...וואו

FriendlyFriend

New member
אההההה.........את מדברת על

הקישקוש ההוא שראיתי בmtv? ככה השיר הולך: may it be........la ha baaaaaaaaaaaaa....haaaaa........okhahahaha.............blahblahblahblahblahblahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..........may it be

trinity triple

New member
אהההההההה....

למה?? למה אני בישראל עכשיו ולא בקנדה??? כשהייתי בקנדה הייתי גומרת 7 שקיות של סקיטלס ביום.. והחמוצים הם הכי שווים. למה לעזאזל לא מביאים את הממתק הגאוני הזה לישראל? אני צריכה לחכות שדוד שלי (מונקובר איילנדס, דרך אגב) יגיע לארץ ויביא איתו סטוקים של סקיטלס?? בעצם, אני לא צריכה לחכות.. כי בחודש הבא אני בניו יורק..(:) חי חי חי..:) את חושבת שיש סקיטלס חמוצים בניו יורק?

CosmikDebris

New member
יש יש אל תדאגי!

חחח רק שקיות גדולות קשה למצוא. חחח מה שמגניב לגור בניו יורק, זה שבסופו של דבר חברים יגיעו לפה - כי כולם באים לניו יורק :)

למעלה