שרשור

קנגורית

New member
אהובותי היפות אני עצובה מאוד../images/Emo7.gif

אחרי שיצאתי עם החבר שלי כ9 חודשים גיליתי שאינו אוהב אותי ומעולם לא התכוון להתחתן איתי ועכשיו נפרדתי ממנו... ולמרות ההחלטה האמיצה... אני מרגישה זוועה כי אני מגלה שגם אני כבר לא אוהבת אותו. אוף נמאס לי כבר מכל אלה שפוגעים בי... מתי אמצא את אהבת האמת שלי??? קנגורית

../images/Emo186.gif תפוז Live ../images/Emo187.gif

פורום קפה מארח היום ב-20:30 את שאול רובין, הבעלים של אמיגו סוכנויות בע"מ המשווקת מכונות קלייה ביתיות, קפה ירוק, מטחנות קפה, ומכונות קפה ואספרסו. האירוח יעסוק באפשרויות ותהליכי הקליה השונים: מחבת, מכשיר פופקורן או מכשיר יעודי. קפה ירוק ותערובות וכל שאלה בנושא. האירוחים הבאים בתפוז אנשים : 19/12- עו"ד מאיה צחור בפורום שיחה על טראומה מינית 19/12- זבולון אורלב בפורום אקטואליה 22/12- אילן גלאון בפורום מרצ 22/12- דר´ אבי שפירא בפורום ADHD לקויות וזכויות 23/12- קובי אוז בפורום ספרים וספרות 23/12- יוסי פריצקי בפורום שינוי 24/12- ירון ידען יו"ר עמותת "דעת אמת" בפורום חופש 24/12- נעמי חזן בפורום מרצ

משמעות הנשיכה... ../images/Emo68.gifתפוז Live

עו"ד מיה צחור, מומחית בדיני עבודה ומנהלת אתר "עובדות" (האתר לזכויות העובדת) תתארח הערב ב-21:30 בפורום שיחה על טראומה מינית. אתם מוזמנים לשאול שאלותיכם ולהשתתף בדיון המעניין הזה. עו"ד צחור מגישה תביעות רבות בתחום עבודת הנשים והטרדה מינית בעבודה, כותבת מאמרים ונותנת הרצאות על הטרדה מינית בעבודה, במקומות עבודה ובמוסדות להשכלה גבוהה. חלק מהתביעות הפכו לפסיקה תקדימית. המשרד מספק: ייעוץ משפטי; הגשת תביעות בבית הדין לעבודה; ניהול משא ומתן עם מעביד; ליווי תלונות על הטרדה מינית; ליווי מפוטרות בהריון בהליך במשרד העבודה והרווחה; הרצאות לעובדים ולמנהלים על הטרדה מינית בעבודה.
סוף השנה מתקרב, וגם ב-
מסכמים את השנה החולפת, לפחות מבחינה מוסיקלית. מי יהיו נבחרי השנה במוסיקה? ואיזה שיר יהיה שיר השנה של גולשי תפוז. דרגו והשפיעו על המצעד הגדול ביותר באינטרנט בישראל!
האירוחים הבאים בתפוז אנשים
: 22/12- אילן גלאון בפורום מרצ 22/12- דר´ אבי שפירא בפורום ADHD לקויות וזכויות 23/12- קובי אוז בפורום ספרים וספרות 23/12- יוסי פריצקי בפורום שינוי 24/12- ירון ידען יו"ר עמותת "דעת אמת" בפורום חופש 24/12- זבולון אורלב ממפד"ל בפורום אקטואליה 25/12- יוסי אוד בפורום איכות השלטון 26/12- יורי שטרן בפורום האיחוד הלאומי

חמודה25

New member
בוקר טוב לכולם!!! ../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

סוף סוף יש קצת שמש בחוץ (אזור חיפה) :))))))) איך מזג האויר בשאר חלקי הארץ ?? :)

בוקר טוב גם לך ../images/Emo13.gif

גם בעפולה היה היום יום יפה, בעצם כל השבוע היה שבוע יפה, סוף סוף בלי גשם.. ודווקא השבוע לא עשיתי פן כי חשבתי שהולך לרדת גשם
דווקא שבוע שעבר כשכן ירדו גשמים עשיתי פן

../images/Emo188.gif תפוז Live מודיע ../images/Emo43.gif

יורי שטרן, מגיע היום ב-15:00 לפורום האיחוד הלאומי, ניתן יהיה לשאול ולראות אותו Live בפורום. שטרן נולד במוסקווה בשנת 1949, עלה למדינת ישראל בשנת 1981, חבר כנסת מאז שנת 1996, קודם ב"ישראל בעליה, אחר כך חבר ל"ישראל ביתנו". בבחירות הקרובות הוא מתמודד ברשימה המשותפת של ישראל ביתנו-מולדת-תקומה וממוקם במקום ה 3 ברשימה לכנסת. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו!
האירוחים הבאים בתפוז אנשים
: 29/12- רוני ברט בפורום אקטואליה. 30/12- יוסי סמואל בפורום בעלי חיים 30/12- זבולון אורלב בפורום אקטואליה 31/12- טובה קראוזה, דיאטנית קלינית, בפורום להיות הורים. 31/12- זהבה גלאון בפורום מרצ 01/01- אורלי מלכה הדר בפורום פמיניזם 05/01- חיים דעואל-לוסקי בפורום פוסט מודרניזם

מתוקההה ../images/Emo24.gif

תרגישי טובב אני מקווה שתמצאי את אהבתך במהרה..
אל תדאגי, לכל סיר יש מכסה

למעלה