שרשור

דRדכוסי

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

מי שלא יודע שרשור
זה שרשור שהנושא שלו לא קשור לנושא הפורום אז הנה שרשור ה
הרשמ הראשון בפורום שרשור ה
הזה עוסק בפורומים המועדפים עליכם אז ככה: רשמו פה את הפרוומים שאתם הכי אוהבים וגולשים בהם הכי הרבה ב
אנשים סבבה? אני אתחיל, אני גולש בפורומים:*שניה מסתכל בכרטיסישי שלי* אז ככה: רב"י (רק בישראל)נ.ב התוכנית לא תשודר היום עקב הפיגוע בירושלים תמונות מצחיקות (פעם הייתי גולש שם הרבה היום כבר פחות)
משוב (תתפלאו) תמיכה ב
(תתפלאו שוב)
מחפשים בשבילך (ושוב...) פורום הצ´אט (ושוב...) מומלצים ב
(רק בודק מה חדש לא כותב שם) ביקורת אתרים והמלצות (רק בודק מה חדש לא כותב שם) אוף טופיק או באנגלית off topic שזה בעקרון פורום שמדברים על מה שרוצים זה פורום ללא נושא (אני כותב שם פעם ביובלות) תורכם

MrJacKasS

New member
סבבה אז אני...

משתתף חוץ מבפורום חידות רק בעוד שני פורומים: פורום כדורגל ופורום בית"ר ירושלים.

swirrrly

New member
שיו איזה דפקט... ../images/Emo118.gif

מה כל כך רע בפורום אוף טופיק, תגיד לי?

דRדכוסי

New member
אמרתי שרע שם?

קודם כל תרגעי ועכשיו להודעה: לא אמרתי שהפורום רע פשוט אני לא גולש בו כתבתי שאני כותב בו פעם ביובלות זה שהבנת שאמרתי שהפורום רע אני לא אשם לא אמרתי שהוא רק

swirrrly

New member
דפקט בריבוע!! ../images/Emo118.gif

לא הסקתי בכלל שאתה חושב שאוף טופיק רע, שאלתי אם יש לך הודעת אוף למה אתה לא רושם באוף טופיק?

דRדכוסי

New member
כי

קודם כל תרגעי זה שיש שרשור
זה לא אומר שהוא חייב להיות בפורום אוף טופיק ובא לי לעשות שרשור
בפורום הזה אז זהו!

n u t

New member
מה רע ב...

שרשור אוף גם בפורום הזה?? הפורום הזה הוא אחלה, באמת, הוא הדף הראשון שאני נכנסת אליו כשאני מתחברת, אבל יוכל להיות לנו הרבה יותר כיף בפורום אם מדי פעם נצא קצת מכל עניין החידות וגם נכיר אחד את השני קצת... ענת

I am a freak

New member
חחחחחח

איזה קרועים.... חחחח....
אני לא גולש בהרבה פורומים.... רק ב:
מאגיה וכישוף (לפעמים)
תוכנה וחומרה
תמיכה טכנית
תפוז משוב
מכושפות (לעיתים רחוקות) וזהו..... הבא בתור....

freak2100

New member
הפורומים שאני גולש בהם:

חידות סטאנדאפ והומור ישראלי רק בישראל בפורומים: בוני אתרים ASP תמיכה טכנית שאני משתדל לענות לאנשים (ומדי פעם גם שואל) בפורום פלאש, שאני שואל יותר ממה שאני עונה ובפורום משחקי מחשב ו...זהו, מה, לא מספיק?

«Spider»

New member
הפורומים המועדפים עלי...

תמונות מצחיקות- שאני גם מנהל אותו רק בישראל- חולה על התוכנית סטאנדאפ והומור ישראלי- למרות שהוא קצת מת... חידות- כי אני אוהב חידות! אני גם לפעמים נכנס לפורומים בנושאים שאני צריך בהם עזרה (כמו שאלה קטנה או תפוז מחפשים בשבילך)

למעלה