שרשור תלונות,מענות ומחמאות על החיים בחו"ל ועל הפורום
S sivani New member 22/10/02 #1 שרשור ../images/Emo32.gif תלונות,מענות ומחמאות על החיים בחו"ל ועל הפורום
B BoR|S New member 22/10/02 #2 למה זה ../images/Emo32.gif? זה דווקא קשור לפורום... בכל אופן, התלונה היחידה היא שאין הרבה אנשים שכותבים... תביאו חברים וחברות שלכם מאיפה שאתם גרים שיכתבו גם...
למה זה ../images/Emo32.gif? זה דווקא קשור לפורום... בכל אופן, התלונה היחידה היא שאין הרבה אנשים שכותבים... תביאו חברים וחברות שלכם מאיפה שאתם גרים שיכתבו גם...
S sivani New member 22/10/02 #3 כי האייקון יפה ../images/Emo13.gif וחוץ מזה, פה אין ישראלים בכלל, למרות שניסיתי להביא כמה חברים שלי שלא מתים על תפוז ואני עוד עובדת על זה..
כי האייקון יפה ../images/Emo13.gif וחוץ מזה, פה אין ישראלים בכלל, למרות שניסיתי להביא כמה חברים שלי שלא מתים על תפוז ואני עוד עובדת על זה..
B BoR|S New member 22/10/02 #4 אייקון באמת היה יפה... ועכשיו זה באמת , אבל לצערי הפסדתי את אייקון (או בשמו האמיתי ICon) כיוון שהייתי בצרפת בסוכות...
אייקון באמת היה יפה... ועכשיו זה באמת , אבל לצערי הפסדתי את אייקון (או בשמו האמיתי ICon) כיוון שהייתי בצרפת בסוכות...